124

Анонимен

преди 6 години

Османската империя е била управлявана от лихварите евреи и е просъществувала благодарение на тях.Какво Реджеп рие срещу тях не ми е ясно.Много му се иска да е водач на ислямския свят,но не му се получава.Арабите го мразят.

123

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган да не се прави на луд, ами да връща милиардите на България за тракийските бежанци."Вие как викате... Какви пет лева???

122

До Пян_гъ

преди 6 години

"Ами че и Ердоган е същият - окупатор и терорист. Ако не е, какво прави в Ирак и в Сирия? Как една държава влиза с военна сила в друга държава и това е ОК?"Виж сега от Ирак и Сирия и на теб ако ти пращаха бомби, и от двете страни да ти влизат терористи и да искат да отворят терористичен коридор... и да имаш над 3 млн бежанци и ти "ако имаше възможност" щеше да вленеш!!! Защо не кажат медиите Ви, че Турция строи училища, болници и тн в освободените местности за да насарчи бежанците да се върнат

121

анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са двете пипала на турската мафия в България.Къде е прокуратурата да забрани тия незаконни етнически партии?Цацаров къде спи?

120

за Турция

преди 6 години

Ердоган да не се прави на луд, ами да връща милиардите на България за тракийските бежанци.

119

Тежък Сокол

преди 6 години

Обрязахте ли се вече или ще чакате Първи януари когато е Ден Обрезание Господне

118

Тежък Сокол

преди 6 години

Много ми е интересно Кого защитавате тук Ердоган ли Турция ли Мюсюлманите ли Палестинците ли с тях пък кво общо имате

117

123

преди 6 години

*** са слуги на Сатаната. А турците са слуги на *** от столетия. Кого се опитва да заблуди този ***. Все едно някой му вярва.

116

Анонимен

преди 6 години

До Тежък Сокол-А КАКВО ИМАТ ОБЩО ПОЮДЕЙЧЕНИТЕ ХАЗАРИ С ЙЕРУСАЛИМ.?..

115

Анонимен

преди 6 години

"Тоя *** не спря да лае. Иска да пише на защитник на всички мюсюлмани. Половин Турция го мрази."Абе ***, къде пише, че трябва цяла Турция да го обича! В Америка всеки ли обича Трънчо...Във Франция всеки ли обича Макарон...В Германия всеки ли обича баба Цоцолана...В България всеки ли обича Бойко?????????? Ах Шаро, Шаро...

114

Пян_Гъ

преди 6 години

Ердоган е прав за Израел и още как. Самонагнездила се в Близкия изток държава по начин, недостъпен за другите бездържавни народи. Това да ви подскаже има ли конспирация... Къде е проблемът тогава? Ами че и Ердоган е същият - окупатор и терорист. Ако не е, какво прави в Ирак и в Сирия? Как една държава влиза с военна сила в друга държава и това е ОК? Накратко, от един дренки са, ама сме малки - нямаме икономика, армия и стратегия, та да вкараме в пътя развилнелите си близкоизточни сатрапи.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен119 -Проеврейската *** сье е събрала да плюе по ердоган защото турчина им казва истината в очите,а еврейна по рождение е лъжец и подлец който не понася Истината. Сам Исус в евангелие от Йоана като се обръща към юдейте с презрение им каза-Вие сте синове на лъжата и ваш баща е дявола ,той като вас отквай време е лъжец и човекоубиец,затова аз както нямам нищо общо с лукавия ,така и нямам нищо общо с вас.И като каза това Господа си отиде оттях.

112

Тежък Сокол

преди 6 години

Какво общо има Ердоган и Турция с Йерусалим

111

Anenerbe

преди 6 години

Винаги съм твърдял тук ,че плювачите и болни русофоби,които редовно плюят Огромната Православна страна ,изхождайки се кашерно под всяка тема за Русия са до един еврейски ****** ,Сега след като прочетете коментарите под тази теме ще се уверите в правотата на моето твърдение.Исус Христос в евангелието казва по плодовете им ще ги познаете..Аз ще перефразирам подчовеците юди по коментарите им ще ги познаете.

110

Ердоган

преди 6 години

"г-н Ер доган , а вие сте тиранин диктатор - турците бягат от Турция с *** газ. Знаете ли по колко Хиляди на година се връщат в България ? и под сурдинка шепнат -тук е по-добре,тук сме свободни .А,на Израел не им се пени много ,че както си им на близо да не "опереш пешкира" ти ."Колко Хиляди? Споделете моля!Ти слушкай там Шаро!

109

Анонимен

преди 6 години

Това не са евреи а хазари. Номадско азиатско племе което било изключително войнолюбиво и покварено. На особена почит бил хомосексуализма. Приели юдаизма и станали по евреи от истинските евреи които са ниски и *** като арабите.

108

Анонимен

преди 6 години

Има един народ, който няма държава и всяка държава е негов дом. Този народ предаде и уби Спасителя. Бог го прокле да скита до края на света заради дяволъка си. На този народ вяра никога да нямате!! Имал съм шеф евреин. Ужасен сметкаджия, само за пари мисли! Като си тръгнах едно довиждане не каза. Отвратителни са

107

Анонимен

преди 6 години

г-н Ер доган , а вие сте тиранин диктатор - турците бягат от Турция с *** газ. Знаете ли по колко Хиляди на година се връщат в България ? и под сурдинка шепнат -тук е по-добре,тук сме свободни .А,на Израел не им се пени много ,че както си им на близо да не "опереш пешкира" ти .

106

Анонимен

преди 6 години

Палестина никога не е била държава и няма да бъде.Те не желаят това,желаят евреите да ги хрантутят а те да ги замерят с камъни.

105

й

преди 6 години

До Анонимен"Интересно, че плюещите по американците са все русофили и зашитават ислямистите."по интересно е това че тези гнусни предатели, който вдигнаха паметник на простака Рейгън са предимно еврей !!!