12

анонимен

преди 6 години

Тъжно е че днес никой не чете Ботев, освен шепа литератури, а той е толкова актуален, само прочетете публицистиката му-за съседните балкански държави.Ще се изумите колко истински и вярно звучи и сега, все едно е писано много скоро всичко.

11

анонимен

преди 6 години

За съжаление българското племе не заслужава никаква саможертва и не заслужава да има герои и гениални поети като Христо Ботев.Само се огледайте около вас-пияни и дрогирани шофьори, млади хора, които не уважават нищо и никого, продажни политици, корумпирани съдии, бедност, просяци и клошари по улиците- това е днес България.

10

Анонимен

преди 6 години

След като слизат българите капитан Дагоберт Енглендер казва,,, Това са речни ПИРАТИ , ОТИВАТ ДА ТЕРОРИЗИРАТ МИРНА ТУРЦИЯ

9

анонимен

преди 6 години

Ботев и Левски са най-великите българи.Трябва да знаем кой уби Ботев и кой предаде Левски, за да се замислим какви хора живеят между нас.Предатели е имало по времето на Ботев и Левски, има ги и сега, и те са много и са около нас.

8

Анонимен

преди 6 години

Какъв правопис, братя, имаме 3 милиона българи навън, децата им трудно говорят български, за писане не говорим...имаме 1 милионен етнос който живее в България , но е също напълно неграмотен..пък и да е грамотен, няма какво да излезе от там...Седнали да се тюхкат за правописа, тя нацията си отива..Революционери ни трябват, не телевизиони студия. Вечна му памет на гениялния Христо Ботев!

7

Анонимен

преди 6 години

230 коментара за Биг Брадър , 80 коментара за достойното европейско представяне на единственият български отбор там -Лудогорец,при кото в 50 от тях Лудогорец беше кълнат и обиждан.Такива сме....Предадохме Левски,Ботев и .....Не ми се пише дори....Жалка картинка,,,

6

Анонимен

преди 6 години

Един Ботьов днес ще избяга преди да навърши и 20 години, обезверен и съсипан от апатията на нашето време. Христо Ботьов е вярвал , че българският народ си струва саможертвата, че хората ще видят и ще последват. Че имат горещи сърца и стремеж към свобода и справедливост. За съжаление сме генетично филтрирани със стотици години. Силните и бойките , като не получат подкрепа и бягат. Робското съзнание се възпроизвежда. Резултатът е съджуци и последователите им..едно мучащо стадо

5

Da

преди 6 години

Ммм даа ! В правописа се крият всички недъзи на нацията ! Или зад него ?!

4

shrek

преди 6 години

Тоя *** цял живот се изживява, като че ли той е истинският Ботев. Даже фамилията си е променил на Ботьов. Ходи по семинари, сказки и празненства - долна твар!

3

Дедо

преди 6 години

Как да "не е важно кой го е убил",г-н Ботйов?Както "не е важно" кой или кои предадоха Левски ли?Нали точно там се крие цялата алчност,невежество и завист на целокупния народ!Когато си отговорим на тези въпроси и когато го осъзнаем-тогава ставаме хора и народ!А отговорът е лесен,НО неприятен----ВСИЧКИ НИЕ ГИ ПРЕДАДОХМЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГО ПРАВИМ!

2

Ботьов

преди 6 години

Проверете си правописа!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Ботев събира пет ашлака от ромънското бряг да преплуват дунава ,, На средата на дунава изважда калъчката и казва, таз гемиика моито ще става които не дава отрязвам главъта,,, Чува КАПИТАН насира на ***,,,,,Дава гемииката