48

Европеец

преди 6 години

С какво е повече от останалите азиатски сатрапи? Даже народа му живее по-зле от средноазиатските. Като спрат да пият пяна за вана ще започна да признавам минимален напредък. Дотогава си остава мрачен диктатор свикнал да се саморазправя с противниците си вкл. да ги ликвидира физически. Голям бил, голям е убиец, да.

47

Трак до Българин

преди 6 години

Колко е голям , едва 160см е голям.И защо се срамувате от неговата хомосексуалност е въпроса.

46

Българин

преди 6 години

Путин е голям!

45

Трак

преди 6 години

Като е толкова голям патриот Путин , защо не смени държавния резерв от долари в рубли.Нали Русия е в подем и само растеж я чака.Защо не си вярва милия

44

Факт

преди 6 години

До ФактПродължениеПутин и Ротшилд определено имат някаква връзка,след като позициите на евреина в Русия не са и грам накърнени,а и в медиите не се допуска никаква критика по негов адрес.Докато например Сорос е първостепенен враг.Хич не са случайни тия неща!А,дори централната банка на Русия се контролира от Ротшилд!

43

jon trivolta

преди 6 години

трак ,друга глупост още можеш ти сиии

42

Трак

преди 6 години

Хахахахахах Путин бил вдигнал Русия на крака.Да имаш най богатата на природни ресурси страна в света и да я докараш до там , че само един от петдесете щати на най големия ти враг(Калифорния) да е по богат от цялата ти държава.Грандиозен успех , но по руски.Продължителноста на живот за великите руснаци е равен на страните от третия свят , а за качеството на живот е още по зле.Голям е

41

Факт

преди 6 години

Путин е от класата на Ленин и Сталин,но без идеологическа обремененост.Очевидно се справя отлично,с оглед на ресурса с който разполага.Може би за това му помага и еврейската кръв.Впечатляващо е изумителното му хладнокръвие и способността да прави компромиси,които после му се отплащат с лихвите.Колкото до бъдещето,най-вероятно ще успее да постигне целта си-да направи сделка осигуряваща на Русия подобаващо място на световната сцена.И сделката няма да е с Тръмп,а направо с господаря му Ротшилд.

40

clown007

преди 6 години

Човек от народа, абе направо пич та дрънка....смехории разни.

39

pedeRasha

преди 6 години

По коментарите в тоя миризлив форум, ще преброите действително колко бройки нещастни фенчета и рублофили има в Бг!! Пълен смях-около 30 анти-българи ще ги докарате. Точно за един автобус бройка, товарете ги с чемоданите и да ги пращаме на вечна екскурзия в Раша при техния идол Кашчей Мумията Безсмертний!! Който продава всяка година все повече руска земя на Китай, а в това време лъже руския народ, че Запада е врага. През цялото време *** продава плодородна земя и гори на Китай.Четете в нета!

38

dxh

преди 6 години

Трябваше да сложите едно тикче "платена статия", така романтично го обрисувахте, че без малко да му стана фен! Изкарахте го като смесица от един съвременен Джеймс Дийн и Джон Ленън, с елементи на ДЪнди Крокодила!?!? Нормални ли сте бе ***??? Не бил демонстрирал разкош?!?-Ами двете яхти за по 200 млн евра, подарени му от Сечин и Ротенберг?!? Ами именията като крепости в Сочи, мАсква, Ленинград?!? Я вземете се гръмнете с патрони за глиган, да ви таковам в журналисто-преписвачите несретни!!СРАМ

37

до 40

преди 6 години

Истината боли и дразни нали?

36

Анонимен

преди 6 години

През комунизма отново бяхме най-бедните тези които са били тогава в Унгария, Чехословакия, Гърция и Сърбия ще го потвърдят, през "светлия" комунизъм по магазините имаше само стоки от първа необходимост, дрехите бяха посредствени, за кола се чакаше 10 г, за телевизор и бяла техника с месеци и години, виетнамците станаха милионери от продажби на дефицитни стоки, и най-странно как при 6 работещи блока на АЕЦ Козлодуй имаше режим на тока.

35

Трак до русофили

преди 6 години

Истината ви накара да млъкнете май , защо плюете ръката , която ви храни , а целувате крака , който ви рита.Поне един от вас да беше отишъл до любимата ви Русия и да разкаже какъв рай е там.А вие работите в Европа и сънувате Русия , но ви е шубе да отидете.

34

Анонимен

преди 6 години

"Спомена само още утре да се изплатят заплатите на работниците лично ще проверя иначе няма да има за вас правителствени поръчки."Ноуу! Не утре! Каза - срок: днес!!!

33

Виж ти

преди 6 години

Путин е умен, упорит, решителен и най-важното, той истински обича Русия. За десет години либералите почти унищожиха огромната руска империя, за 17 години, Путин я върна на полагащото й се в света място.Колкото и да крякат по него бездарните, лъжливи и алчни човечета самопровъзгласили се за демократи и политически елит в Европа, пред тях е като лъв сред хиени.

32

Пет

преди 6 години

Как се напуска КГБ? Ами като остава техен верен човек под прикритие, и става Голям политик! Всичките му другари са сега бизнесмени милиардери, и той си е скътал милиардите в западна Европа,а наивния народ си мисли че е човек от народа?!Защо заряза жена си? Защо не уважаваше Истинската му майка?Супер мен има имение в Австрия и т.н.

31

Анонимен

преди 6 години

Единственият президент в света който ходи сред хората и всяка година има пряка линия по телефона с хората на която те могат да говорят директно с него. Няма да забравя едно предаване на което даваха как се кара на бизнесмени, които не плащат заплати на хората. Спомена само още утре да се изплатят заплатите на работниците лично ще проверя иначе няма да има за вас правителствени поръчки.

30

Анонимен

преди 6 години

този го гласят за новия цар на света, да знаете.ще се премести в астана и ще царува докато е жив.

29

Трак

преди 6 години

Хвалите Путин , но бачкате и живеете в Европа , защо не смеете да отидете до любимата Русия и да работите в рая.Сами не си вярвате , лицемери нагли.