18

до 11

преди 6 години

А кой ще плаща разноските на болниците? Здравеопазването струва пари. Като искаш ходи в църквата, там е колкото оставиш.

17

Анонимен

преди 6 години

БОГ всичко вижда. Откраднатото за лекарства ще го похарчат! БОГ ЩЕ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ТЯХ И ДЕЦАТА ИМ.

16

мафия в бяло

преди 6 години

Ясно е написано,ЛЕКАРИ са изписвали и изнасяли лекарствата место да ги дават на болните!!!това е предумишлено убийство,колко ли хора са умрели заради това?

15

АНТИ

преди 6 години

Който в джоба слага,"кървави парички",ще го клатят в Ада,Дяволи_те всички !

14

Анонимен

преди 6 години

Българските болници са фабрики за смърт!

13

Анонимен

преди 6 години

Сириеца ли е бушона? Той дошел от Сирия и надушил схемата, на всички ни е ясно, че не той е тартора, на кого е плащал, за да го покриват? Сега остава портиера на Н.З.О.К. да арестуват и на Онкологията и разбихме мафията.

12

Удри

преди 6 години

До идиотщинаРаботят крадци.Имена - много.Места - различни.Професия една.

11

до кога

преди 6 години

Докато болниците са търговски дружества не окачайте да ви лекуват нормално....за тях ни я сме стока.

10

Анонимен

преди 6 години

НЕ ИСКАМ ДА СЕ "ЗАЯЖДАМ", но ако погледнете последните най-коментирани статии всичките ги "води" един човек - "По публикацията работи: Ел.а Василева"!Стара поговорка - "Кучетата си лаят, а керванът си върви";)

9

Анонимен

преди 6 години

АКО ТОВА Е РАБОТА НА ЛЕКАРИ, ТРЯБВА НЕ САМО ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА, НО И ЗАВИНАГИ ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА.

8

идиотщина

преди 6 години

Крадците и бандитите са защитени от закона и не им публикуват имената и къде работят!!!

7

вартоломей

преди 6 години

скоро ще заведем дело за това,че на онкоболна не й дадоха лекарства и тя умря горката,нека съда и господ ги съди тези убийци.Лекай пръст на Г-жа Добрева.

6

Анонимен

преди 6 години

Не защитавам никой, но стига парчета колко може да изпише и открадне един лекар няма как с по няколко блистера да се получат стотици милиони Такива пари се взимат за обеми, а не на бройка просто това си е прах в очите.

5

шматка

преди 6 години

Лекари такива работи не правят.Също така и не изписват скъпи недействащи и ненужни лекарства.За една настинка-рецепта с 5-6лекарства.

4

1

преди 6 години

Напишете имената на болници и лекари, ние трябва да знаем кои са престъпниците. Бойкот на провинилите се лекари. Да им се отнеме правото да упражняват професията.

3

Анонимен

преди 6 години

И после се реве когато са шамаросали някой такъв търгаш-псевдолекар. Безсрамни убийци-фашисти!!! Именно лекарите са главните проводници на геноцида срещу българския народ, който унищожи над 1 милион българи за 25 години. Политиците са оргиназаторите-лекарите са изпълнителите.

2

селянин

преди 6 години

НЕ ПУБЛИКУВАТ ЛИ ИМЕНАТА НА ЛЕКАРИТЕ ,ТОВА ЩЕ ДА Е КЬОР-ФИШЕК !!

1

Анонимен

преди 6 години

Ако са изписани лекарства които не са необходими на пациент, и са насочени за продажба, това е измама. Ако пациента е имал нужда от тези лекарства, но не ги е получил, това е опит за убийство. Затова присъди от 5 год. до живот. И то до края на годината и публично съобщаване на имената на "докторите".