124

Додо

преди 6 години

Жужи ще се ядоса и ще почервенее от яд! Това ще е цената.

123

Анонимен

преди 6 години

нещата са много прости.украинците искат цивилизационен европейски модел на общество.те не желаят руския модел на феодален уродлив капитализъм,алкохол,агресия,спин,аборти и разводи

122

Анонимен

преди 6 години

за сащ,това са пари за семки.в русия идва голодомора.

121

от немско

преди 6 години

Колко *** и дрогиран народ пише тук ! А аз се чудя защо БГ не върви напред .

120

Анонимен

преди 6 години

русия влезе в капана и цената трябва постоянно да се увеличава.заедно с икономическата издръжка на донбас и крим,военните разходи също да растат.така,както беше с афганистан и разпада на ссср.санкциите също вършат добра работа.в ход е операция анаконда-2. този път,от изток дебне китай за да отхапе сибир

119

Анонимен

преди 6 години

До +-+-+-Американската голяма стратегия е:'Carthago delenta est" - Картаген трябва да се унищожи! /за да властва Рим/Да,ама не.По-скоро е хотел и най-вече търговско дружество,но обикновените хора там нямат нищо общо с това.Следи потока на парите откъде накъде върви.

118

Българин

преди 6 години

Напред с братска Русия!

117

Анонимен

преди 6 години

Браво на Украйна. Твърдо на запад! Видя до къде е докара "братска" русияя - до кривата криша. Украйна е най бедната държава в европа. А е голяма и с потенциал. Успех в борбата със злото.

116

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Братска я! Повечето от половината са етнически руснаци . Това Валцман ,Аваков ,Турчинов,Тимошенко ,Яценюк и останалите свирепи борци срещу руският етнос в Крайна са си хазари.

115

Анонимен

преди 6 години

Брех ! Че досега урките със лъкове , сопи и колове ли са се били ?

114

Петров

преди 6 години

Русия била със затихващи функции???? Демек Боко и световната сила Бългерия изгониха спонсорираните от САШ терористи от Сирия? Е нема що, т Русия ако затихваща, нас да ни няма отдавна.

113

Петров

преди 6 години

Даниел Депетрис е сътрудник в "Дифенс прайоритис". Изразените тук мнения са лично негови.========================================Ами да си ги пази за себе си те и без това за нищо не стават. Защо ни занимават с тях.

112

Путлер Капут

преди 6 години

Путин се надяваше на бърза победа, но такава не му се отдаде.Русия е със затихващи функции и покачването на цената на нефта на международните пазари не може да я реанимира.

111

Анонимен

преди 6 години

Путин яко я оплеска с братска Украйна. Спечели един вечен враг на Русия.

110

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannГолеми глупости си надробил.

109

цц

преди 6 години

Руския фашист трепе славяни и християни в Украйна,както навремето трепеха българи в концлагерите и по границата.Руския фашист защитава с цената на руските момчета ислямския диктатор Асад.Факт.

108

юбералес

преди 6 години

Путин подари на Украйна национална кауза, защото до 2014г. Украйна беше полудържава. Днес украинците са националисти, с ясна ориентация на запад.

107

Анонимен

преди 6 години

Не знам как някой ,да подкрепя руските действия в Донбас!Какво,Русия,територия ли няма,въглища ли няма?Какво търси ,там? За територия колкото 3-4 БГ окръга ,жертви паднаха хиляди украйнци и руснаци !А осакатените младежи?Нали украйнците са братя на руснаците,пък даже щеха да им служат ,като гарант за съществуването им!Какво ще ги оправдавате ?За Крим ,украйнците се направиха на заспали и Путин измисли ,,Донбас",само за да има военен конфликт.

106

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Стамат-в кое небитие са САЩ бе Стамате??? Там при СССР ли???

105

Бобо

преди 6 години

Слава на героите от АТО.