32

Анонимен

преди 6 години

И двамата са в пъти по-интелигентни от сегашната президентска двойка. И визуално стоят по-добре, и са по-добре възпитани.

31

Анонимен

преди 6 години

никой не се интересува от цирка на тия. От два месеца тръбят по медиите, че не искали да имат публичност на връзката си. Значи как решиха от един месец връзка, че тя е сериозна, странно. И енергетиката им хич не е като на обичащи се хора. Плевката иска да не го мислим за гей ли, що ли го прави тоя цирк? Възникват много въпроси заради тази показност. Ами и гей да си - жив и здрав, стой далече и не ни напомняй за себе си.

30

Анонимен

преди 6 години

Ха, ха, ха, колко бил недооценен, какво се говорело за него, и все тия глупости....Сърдитко Петко - празни му и двете торбички.......обикновен лопатар!И тая ще го закичи с роги.

29

DDD

преди 6 години

Думи немам!... Щом и тоя *** стана "светец"... Това е поредният хубав ден в Тикволандия!...

28

Стефан д-р Чолаков

преди 6 години

"Свят" човек ??!!!"Смела жена" ?!????!!!!АААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААХАХАХАХАХАХАХАХАХА(заболя ме корема от смях)

27

Анонимен

преди 6 години

До еврогей в апогей========Колежке, завиждам ти, значи, ти кога успя да пробваш Путин?===Ердоган ми каза, много го харесва.

26

обективно

преди 6 години

Кавото и да говорим, не му мястото на един Президент ,па макар и бивш, при Гала на кафе да разказва някакви мелодраматични любовни истории. Просто не му отговаря на позицията която е заемал. Не е реалити звезда, певец или футболист. Не знама дали съзнава какъв живот го очаква.

25

Мислеща

преди 6 години

Бойко Б става все по-изнервен и прави грешки, а с това става неудобен за своите господари. Явно вече са му показали жълтия картон и се чудят кого друг на ни натресат " да ни оправя"! И кой е най-сервилния подлизурко от всички - Роската П. Доказал се с времето като добър изпълнител на задачи на господарите си зад океана. Сега му лъскат имиджа, за да стане малко по-приемлив в обществото. Но не всички са ***-или, остават едни 20 %, които не се връзват на евтин пиар!

24

еврогей в апогей

преди 6 години

До Анонимен 29Споко, сестро, ний еврогейовете също сме много.

23

Анонимен

преди 6 години

Поне не е импотент като Путин и се интересува от жени а не от мъже!

22

Анонимен

преди 6 години

От статията не добих особени впечатления за двамата, но коментарите на мнозинството под нея затвърждават отново впечатлението ми, че средностатистическото българско животно е злобно, завистливо, търсещо под вола теле, вечно мрънкащо и ако някой случайно е по-известен и успял го дразни неимоверно :(

21

dj

преди 6 години

Свят човек и смела жена, да ви имам заглавието, утепа рибата в реката

20

Любопитен

преди 6 години

КОЙ плаща да ни навират в лицата политически трупове като тоя,Костов,Поптодорова,Паси и прочее???

19

Щастлифт Росен

преди 6 години

А не са ли се запознали случайно на Скалистите планини? Сигурно я е свалил с клишета и закани срещу Путин. "Какъв страшен мъж" си е рекла кухата синоптичка. На Путин се дървви! Мигом се е флюбила.

18

Mr STARBUCKS

преди 6 години

25-26 човека,които отдавна са преземили самолетите, като нашите МИГ ове,висят във форума,като луканки на сарък,плюят и злобеят.Давай Роска,муши лалугера в дупката.А тия тука да се облизват на агнешкото.

17

Анонимен

преди 6 години

Добре де, защо не ни занимаят с любовната връзка между Пена и Иван от Видин примерно, ами с това какво мисли Десислава Банова? От прочетенето е ясно едно - че тя съзнателно е търсила връзката с Плевнелиев, докато все още е била обвързана, както и той. Такива хора не е редно да се натрапват с изкривените им разбирания за морал. Ок, уреди си живота г-жа Банова, не е нужно сега да ни носи от девет кладенеца вода и да ни се обяснява.

16

Българин

преди 6 години

Браво! Да са живи и здрави и много щастливи. Хубава двойка.

15

Кольо амнезата

преди 6 години

Абе се забравям кой беше тоя мазния? Гледах го при Гала и си викам горкия завалията! Направо останах потресен от историята в самолета, при който тази личност била настанена накарая в салона за пътниците между двама хъркащи българи! Потрес, как е възможно?!!! Ама как няма да го познаят (сега се сетих кой беше тоя) големия *** Мистър Бийн!! Нали се сетих? Еййй плевньо ако зависеше от мене бих те пуснал да си одиш от самолета преди да е кацнал, влечуго, дано Господ те накаже!!

14

Истината

преди 6 години

Личният живот на тоя не ме интересува-да прави каквото иска!Обаче за президентстването му прошка НЯМА!И явно за повечето хора е така,щото рейтингът му(установен в проучване на собствения му екип) беше 8%.

13

Малката Десулка

преди 6 години

Плаче старата върба, но ти....недей, ето че изтрих сълза, но ти.... недей....Тази сълзливо-сополива сутрешна романтика ме трогна до такава атепен че ми иде да изкрещя: Банова, Банова, ти си Параван ова, всички знаем че Плевнелиев е гей.