110

Анонимен

преди 6 години

Народният съд изби цвета на интелигенцията в България. Комунистите национализираха цялата частна собственост - земя, фабрики, всичко. Това, което построиха после беше калпаво, затова вече го няма. Хората живееха бедно. Бяха спокойни обаче, защото нямаше смисъл да се съпротивляват. Когато комунизмът падна, се отвориха хиляди нови възможности, от които некадърниците се жалват, но знаещите и можещите успяха да се измъкнат от червеното блато.

109

Анонимен

преди 6 години

Пълна глупост . Измислена от Радан и компания

108

До Тодор Живков

преди 6 години

Добруджа ни си я върнахме през 1940 г. Какъв СССР те гони бе! Тогава бяхме съюзници на Хитлер.

107

Тодор Живков

преди 6 години

До 115Гитлер ти даде само бомбардировки!СССР върна Добруджа.Къде го пише това за Северна Гърция и Македония?Кой договор?

106

Анонимен

преди 6 години

Когато комунизма падна, падна и оградата, която ни държеше вътре. Моментално 2 млн души избягаха. То ако през соца беше хубаво, щяха ли хората да бягат? Кой бяга от хубавото?

105

Трак до 115

преди 6 години

Каза ли им го.Право в очи куме , но те мълчат и с поредния лозунг опонират-прости амеби.

104

Анонимен

преди 6 години

Явно сте луди искаме и връзките в училище и класната ми дето обръщсше внимание на неините си а мен не ме броеше и директора де ниловеше кои де закъснее побъркани сте не искаме това и казарма

103

до 104

преди 6 години

89г никой не избяга на запад избягаха на запад след като Костов унишожи заводите и хората останаха без работа. Десните от 90% изиратели отанаха една каруца хора Сега трябва нов народен съд и да избием тез десни до крак.

102

Трак

преди 6 години

Комунизъм в България никога не е имало.Какво ти равенство сред народа при ЦК на БКП(точно като днешните олигарси , кой ли копират:).Дядо ми , както много други идеалисти , бяха употребени за личните цели на големите Комунисти , чиито синчета са днешните капиталисти.

101

ЗАЩО МРАЗИТЕ ХИТЛЕР?

преди 6 години

ТОЙ ВИ ДАДЕ МАКЕДОНИЯ , СЕВ.ГЪРЦИЯ И ДОБРУДЖА!!!!АЗ , НЕ ЗНАМ --ФЮРЕРА ДА Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЛОШО В БЪЛГАРИЯ!САМО РУСИЯ И СТАЛИН---РАЗДАДОХА ЗЕМИТЕ НИ НА СЪСЕДИТЕ , ИЗНЕСОХА ВСИЧКО ЦЕННО , НАЦИОНАЛИЗИРАХА ПАРИТЕ И ИМОТА НА НАРОДА ...И ГО НАПРАВИХА "СОЦ-РОБ" --НА ТРУДА ...ЗА БЕЗ ПАРИ С ЕДИНСТВЕНОТО "ПРАВО" ----ПРАВО НА НЕПОСИЛЕН И ЗЛЕ ПЛАТЕН СОЦ-ТРУД!/..еднакъв за--мъже , жени, деца и болни хора..../

100

Стамат

преди 6 години

Народният съд ще дойде за всички управници след 1989 г. Аз с удоволствие ще разстрелям един!

99

Предложение

преди 6 години

Вместо да взривим ***, да сложим една голяма табела с повснение, че е издигнат от признателни на масква криминални престъпници , който с помощта на червивата армия станаха министри след 1944

98

За 106

преди 6 години

Ми куфар, терминал, Китай!Ще ти дадат койка да спиш във фабриката която работиш защото няма да имаш време да си идеш до къщи

97

ККП

преди 6 години

Комунистически китай е първа световна икономическа сила!

96

Историята

преди 6 години

Трябва да се учи! Но не тази писаната в масква, а истинската ни!За да я има България!

95

Анонимен

преди 6 години

До 102Ами намаляхме, защото през ноември, 1989 паднаха оградите, с които ни държахте в този мизерен затвор, който построихте за 45 г. То ако беше хубаво това, което ни оставиха комунистите в наследство, никой нямаше да иска да избяга.

94

Щирлиц

преди 6 години

Кои са тия "десни"?Ааа,сетих се!Пребоядисаните *** от Стани Да Седна.Държа това да го има в ...."учебниците",важно е за интеУектуалното израстване на мат`ряла.

93

Анонимен

преди 6 години

Всяко решение на народният съд е одобрявано от комисия в състав английски, щатски, руски и френски юристи и офицери. Тая комисия е разковничето на решенията на народния съд.

92

до 90

преди 6 години

Ами чакаше се заради такива репресирани като тебе дето не искаха да са 16 република. Сега като не чакаш за кола защо намяляхте със 3 млн човека и пенсионерите ровят по кофите ? По-добре комунисти отколкото просяци. но вече и просяци не сте, а една умираща територия жалка *** подобие на държава.

91

Анонимен

преди 6 години

Вкарайте ги, точно ще научите следващото поколение как да се разправи със сегашните политици.....Някои от така наречените "десни" май наистина не знаят на кой свят са....