145

cazzo duro

преди 6 години

Щом толкова е потенциала на лидерката сещайте се за електората.......

144

Анонимен

преди 6 години

До шоп. Е да де, ама има значение когато някой претендира, че познава историята в детайли.

143

Бай Хей

преди 6 години

До Павлин Петров. Не ви ли омръзна тази мантра, бе да ва *** в червените льохмани. Пак ли да ви напомняме, че Боко има титла доктор - това само с "Винету" става?

142

Анонимен

преди 6 години

149Самият Левски разказва при разпита, как точно е заловен - няма никакъв плет и никакво прескачане. Заловен е до задната врата на хана.А КН си прави дъвка с "г...лупостите" на ББ. Хвани единия -удари другия.

141

Анонимен

преди 6 години

Тази женичка наистина е някаква лелка , която има болно съзнание и не знае какво да говори. Левски от историята се знае , че е изключителен атлет и скача като лъв. Това е имал предвид Борисов . Другарката явно не е наясно с нищо .

140

шоп

преди 6 години

До Анонимен 150Ров, ограда, нали все е скачал. Ти какво искаш уроци по история ли да си разказваме тук?

139

Винету

преди 6 години

Ей, много са смешни тези от БСП. А бе, не ви ли омръзна да се занимавате с глу.пости.

138

Анонимен

преди 6 години

И къде е поругаването в цялата тази история?

137

Анонимен

преди 6 години

До Даскалица ПенаЯвно и ти толкова познаваш историята. Дякона получава прозвището си Левски в Белград в първата легия организирана от Георги Раковски след скока му над рова при Стамбул капия.

136

:)

преди 6 години

Спомнете си как са го хванали турците. Паднал е, прескачайки някакъв плет. Така са го настигнали и заловили. Хайде сега помислете, дали е добре да споменава Левски, когато се говори за ограда???? Ама и вие като Тиквун. Чели сте по една детска книжка и толкова.

135

Да ви .ба лидерката

преди 6 години

Никой червен *** не може да измисли смислен пост в защита на нинова, но пък хакат минуси на чуждите коментари. Ще се пръснат от яд, че любимата им лидерка блести в пълния си плясък на безсмислен политик.

134

?!?

преди 6 години

Нинова сега ти се извини, затова че обиди Вазов, заради прростоватия си език по отношение на Левски!

133

Анонимен

преди 6 години

Колко преди е нямало ограда на това място за ограда за туй ли му викаха погранична зона заради пограничен лист да пишат,че и печат от некой да е да му щракнат,а къде е старата ограда за сравнение където толкова поколения граничари бдяха до нея,ако са я събаряли зариди таз то тогаз са в захлас от тяхното съоръжение,че още и Левски им виновен за прескачането,скачал на дълго и високо като лъв затова и Левски бил,и от Левски сега сигурно ще я прескочат по сериозно отколкото ония артисти по филма.

132

Анонимен

преди 6 години

какъв политически "потенциал" струи от тази само! Вече повече от 6 месеца бсп-то се въргаля с фюрера си в безсмислени пасквилни изблици. Вторачени в Борисов, като омагьосани. Ръсят само глупости, полза от тях за държавата - никаква! За това ли им плащаме гигантските заплати и охолните отпуски! Добре, че не успя да стане премиер, заедно с т. п а ц и т е около нея щяхме да видим и патим! Точен е Вежди по-горе! Пази Боже!

131

Анонимен

преди 6 години

Нинова, я кажи кога ще предадете престъпниците от Б.С.П. които ни ограбиха да лежат в затвора оставете с Боко Левски на мира? Или понеже и ти си от тях и не искате промяна в конституцията такава, че да се лежи в затвора ни разигравате циркове? Кога престъпници от Б.С.П. ще лежат в затвора? Или щом е от Б.С.П кражбата това не са крадци? Щото и другите крадат, но най-много са от вашата партия. Докато не кажеш, че си за вкарване на соц престъпниците в затвора си г-жа лъжа.

130

Анонимен

преди 6 години

БКП-то взеха да изсмукват проблеми от пръстите си.

129

Анонимен

преди 6 години

И как точно е станало това поругаване? Това изявление на БСП е расизъм.

128

Анонимен

преди 6 години

Само не видях къде е поругаването, но както и да е. Според мен БСП имат халюцинации.

127

Анонимен

преди 6 години

Голямо поругаване, голямо нещо. Тия от БКП-то изкукуригаха тотално.

126

Павлин Петров

преди 6 години

Е.,.,..,.той ББ като е прочел само книгата "Винету" какво да се очаква от него 46