26

Анонимен

преди 6 години

Българите са фашисти и съюзници на Хитлер. Не е вярно, че са си спасили евреите. Борис е пратил много вагони с евреи в крематориумите. Всички българи са нацисти затова от нас се гнусят американци, руснаци и европейци. Всичките ни съседи ни мразат заради анархо-фашисткия режим на кобурзите, който превръща бългрите в безчувствени касапи, избили стотици хиляди сърби, гърци, македонци, румънци, турци и евреи по особенно жесток начин. Срам ме е, че съм българин

25

проктолог

преди 6 години

Най-добре е да възкресят Адолф Хитлер, или да използват неговата восъчна фигура, и да го назначат за Председател на т.н. "Обединени патриоти"!

24

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че така наречените патриоти не са никакви патриоти, а банда неонацисти и комунисти.

23

ЗА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР

преди 6 години

Патриотите свалиха гащите. А който си прави т.ъпа реклама с нацистки символи и прославя 3 РАЙХ /независимо дали пряко или с метъл банди/ ШУТ в Г...ЗА

22

маде ин Булгари

преди 6 години

За деформираната психика на българина е виновен единствено монархо-фашисткия режим на Борис 3. По негово време се изгаряха живи хора и за пари се режеха глави на политически противници. По негово време се разстрелваха поети (Вапцаров), за принадлежност към Антихитлеристката коалиция! Сегашна България не е наследник на НРБ, а е наследник на престъпната царщина!

21

антифа

преди 6 години

Как ще познаете на улицата, кой е обединен патриот?По това, че се поздравяват с "Хайл Хитлер" и носят фланелки Wehrmacht и Waffen SS.

20

Анонимен

преди 6 години

Неукият Хитлер създаде най-великата нация в света, учената Меркел създаде от Германия едно стадо от амеби.

19

Анонимен

преди 6 години

те,в президентството се преобличат като хитлер по празници,какво значение има някаква рок група

18

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

17

Гейчо

преди 6 години

Аз пък искам тениска с лика на Меркел.

16

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка депутитьт от вмро не се отегли!-------------То комунист като захапе кокала не пуска докато не му се счупят зьбите.

15

Анонимен

преди 6 години

Какво им е на тия тениски къде ги продават и аз ще си купя.

14

Анонимен

преди 6 години

Хубаво де. Ами аз например съм голям фен на Фюрера, Моята борба ми е настолно четиво и на дисплея на телефона ми е снимка на Фюрера в мундир. Айде сега са напрайме международен скандал!

13

Анонимен

преди 6 години

Стига сте се занимавали със глупости, вършете си работата какво постоянно гледате в носа на Тамара или тениските на хората. Със какво е полезна тази статия и омраза за държавата.

12

Анонимен

преди 6 години

Тъпо, злобно и прокажено племе Хитлер е държал речи подозирам,, че всеки който държи речи е Хитлерист гръмнете се бе дюбели.

11

мадафака

преди 6 години

Е тва е култова група бе. Поздравявам всички метъли с "Shark Attack"

10

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не ми пука каква тениска носи тоя господин, дори и на самия Хитлер да облече тениска браво Европа има нужда имено от Хитлер или Сталин сега, че се напълни със всякаква смрад.

9

Циник

преди 6 години

Посттекезесарите вече ровят дъното! Що не забраните и AC/DC имат есесовски символ в името! Със същата логика не искам да виждам фланелки със сърпове и чукове...и особено на убиеца на бременни Че Гевара!Пфууу...аман от болшевишки провокации!Поздрав на феновете с Back in Black!Бон Скот е трепач!

8

Анонимен

преди 6 години

Опит за замазване на поредния гаф: НЕУСПЕШЕН

7

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

редакцеата явно освен да се дуе друго нема да измисли. пийте си кафето по бърже и турете тикче за водеща новина за земетресението, че с тия читалищни текстове колко и минуси да налупкате сте си пак толко за кашмер