173

Анонимен

преди 6 години

И Ердоган се обадил на Бойко да го поздрави. Турския вестник Posta (Поща) днес похвали българската икономика със заглавие "Нито долара нито еврото - безспорен шампион е българският лев". В статията се говори, че все повече българи отскачат до Одрин да пазаруват и пълнят автомобилите си с турски стоки. Над 1 милион туристи от България очаквала Турция през 2018 заради срива на лирата и стабилния лев.

172

ва1

преди 6 години

Всички управляващи от 1989г. до сега партии са крадци окрадоха и докараха народа до просешка тояга,одраха го и продължават да го дерат само че сега бат ви Бойко Суджука е наред.Този народ не разбра че нито една партия не иска да го докара до видим напредък и въпреки това пак гласува за тия кратуни безмозъчни.Долу ГЕРБ,БСП,ДПС Патриоти и тем подобни.Ако тук беше Румъния доста от тях щяха да са в затворите барабар със Суджука и неговата шайка.Ето това е щеше да бъде демокрация.

171

Анонимен

преди 6 години

И аз се опасявам, че тоя чук.ундур ще надживее България. Преди да рухне всичко ще си бие камшика и ще си живее с окрадените милиарди. Както и Цецо и целото обкръжение.

170

Спомени

преди 6 години

1978. Конгрес на БКП. Избират селяка от Правец за Секретар на ЦК на БКП с 99.9% от гласовете. Има един въздържал се. Другарете ликуват и ръкоплещят на Тошо, а той дрънка глупости от трибуната и се хили като ***.

169

Гарантирано от ГРОП

преди 6 години

Ще продължите и занапред да бачкате без осигурвки за 200 евро. Ще продължаваме да симулираме дейност и загрижеснот след като се обърне каруцата, т.е когато някой пострада или се затрие.

168

Анонимен

преди 6 години

Жалко за България!

167

Един от Северозапада

преди 6 години

Току що казаха по тв, че Цецка майката, която изпя химна "цъфнал Герб", е заменена с Цвета Каратанчева. Един по един ги отлюспва, след като вече не са им нужни.

166

Анонимен

преди 6 години

Боже пази България!

165

Отчаян съм

преди 6 години

Вече съм сигурен кой е най-простия народ в ЕС. Навсякъде има демократични избори и борба между лидерите в партиите, само в България може управляващата "партия" да избере лидера си със 100%!!!! За нищо не ставаме и България ще изчезне!

164

Анонимен

преди 6 години

КИМ ЧЕН УН на Европа.

163

Северна Корея и BG

преди 6 години

Преизбират го със 100%. Само Тиквата и Ким Чен Ун са така в целия свят.

162

Анонимен

преди 6 години

До до космонавта.То ако бяха само тези заводи в северозапада,подарени на комунистическите мухоморки и техните деца,да го преглътне човек,ами останалите?

161

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Бойко е заслуженото наказание за нашия опростачен, злобен и завистлив народ !

160

Анонимен

преди 6 години

Опасявам се, че Борисов ще надживее България.

159

Хамлет

преди 6 години

Б. Борисов ще води ГЕРБ и занапред, а България - назад!

158

Анонимен

преди 6 години

До Един от космосаТИ ПЪК ТРАЙ, ЧЕ ВАШАТА МИС БЪЛГАРИЯ 2017 ИМА ПО-ГОЛЯМА АДАМОВА ЯБЪЛКА И ОТ БОЙКО БОРИСОВ!!!!

157

Един от космоса

преди 6 години

До До космонавта.Те строят и макар че,участват фирми в обществените поръчки,приближени до всички партии,излиза че ГЕРБ крадат така ли?Няма да забравим грабежа на социалистите и няма да им простим,ако ще оная с червените бузи *** барабар с лъжливата си партия!Социалисти крадливи,вие кога ще си върнете откраднатото?Дължите на българския народ над 1 трилион лева без лихвите?Или само ви бива да фалирате държавата.Ние друго от вас не видяхме освен бедност,мизерия,лъжи и оправдания.Сега е добре

156

Анонимен

преди 6 години

Kade e luba kolesi4 nai oe4enata jurnaliska nai snelata kato jun4eva beavo na takiva jeni balgarki ne mutresi i debeli gerberki grosni s komunisti4eski sarodischi i fam

155

до космонавта

преди 6 години

Имаше приватизация при която искаха 10% и за това МИШЕЛИН отказа да купи завода за гуми ВИДА същите приватизатори но си взеха 10% от завода за ризи "ВИДА" и австрица го закри защото го конкурира.Така,че не пиши лъжи всички знаем кой направи приватизацията

154

Анонимен

преди 6 години

""Стана ми мъчно за Йорданка Фандъкова, че 100 души, 50 от БСП, й искат оставката. Излезнали да спасяват София. Питам ги от кое ще спасят София. Когато излизат и нападат жена с такива аргументи, ГЕРБ е длъжен да я защити, заяви той."Е КАК РАЗБРА ДА СМЕ ДАВАЛИ ВЛАСТ ДА НИ ПОДСЛУШВАТЕ? НЕ!!!! ПО КОМАНДИ ПРЕЗ ОКЕАНА КОЕТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ А ДИКТАТУРА. КАТО ГЛЕДАМ ТАМ САМО СВОЙ ХОРА ОТ ШУРОБАДЖАНАЩИНА МЛАДИ НИКАКВИ НЯМА! БИВШО ДС ВЕЧЕ НАГЛО КАЗВА ТРАЙТЕ СИ ГРОЗНОТО Е КРАСИВО!