160

Храбрият шивач

преди 6 години

Шивачът на текстове Терзийски що не се заяде с Гергов или Нинова за техните милиони или е преценил, че ще свърши под някой мост?

159

Анонимен

преди 6 години

Калин Терзийски пише като звяр! Има право да иска повече и аз го подкрепям. Пожелавам му да печели колкото Гришо!

158

Анонимен

преди 6 години

"играе добре тенис, игра с топка, и печели. Играе добре, но е просто спорт".Ами "Мона лиза" (картина) е 10 грама боя, 4 дървени летви и половин квадрат ленено платно....но е просто картина която струва 100 000 0000 долара.

157

Сметалото

преди 6 години

Григор е в топ 3 на световните тенесисти. Та къде е драскача в класацията на световните писатели ?!

156

Анонимен

преди 6 години

Браво, Калине! Ръчкай простотията.

155

Анонимен

преди 6 години

Просто живеем в такова време, изкарват се луди пари от спортисти, влогъри....факт така е. Четохме как споргиста Х не разбрал, че 3 мил. ги няма в сметката му и дори не разбрал. А интелектуалци полиглоги са просяци. Няма зависимост между акъл, талант за писане, изказ и доходи. Това че са в повече не значи пари. Времена!

154

Радев

преди 6 години

Румен е умен като игумен

153

Анонимен

преди 6 години

Василев, превеждай си текстовете за 25 лв, не се меси с големите

152

До 171

преди 6 години

Калине ти ли си?Злобата и завистта мняма да те направят нито по-умен,нито по-богат,нито по-известен и ужажаван.Успелите хора по света казват,че срамен труд няма.А иначе Григор е едно интелигентно момче с бърза мисъл и точни отговори в интервютата,които съм гледал.Нещо,което не съм забелязъл в теб.Вечно махмурлийския ти поглед и бавни реакции създават впечатление за разлагаща се маса,неспособна вече за нищо.Знаеш ли кога змията най-силно хапе?

151

Калю

преди 6 години

Поначало смешно е сравнението между тенисист и писател. Но много по-смешно е сравняване на третия в света по тенис с нашенски писател. Терзийски трябваше поне да е номиниран за Нобелова награда... Хубаво е човек да има самочувствие, но с мярка.Чак пък Лувърът и Леонардо, хайде по-полека, моля!

150

Иво Христов

преди 6 години

В България 80 % са тенисисти, които не могат да се подписват

149

Иво Христов

преди 6 години

В България 80 % са тенисисти, които не могат да се подписват

148

Анонимен

преди 6 години

Калине, Калине, не се ли замисляш, че Гришо е 3 в света на тениса, а ти си дупка номер 9 на кавала на писателите.

147

Анонимен

преди 6 години

Като изтрезнее Терзийски ще съжалява за изреченото, както и Маричков и Христов - и тези се мислят за култур-трегерите на "селска нация и манталитет, тенисисти и дюбели..."

146

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо ни занимавате с един неудачник и завистлив човек, който се счита за писател? След като сам се е оценил за 25 паунда,защо завижда на другите ? Били го чели 10 000 човека,а на дали са и 10! А писатели като Калин, на никой не се необходими!

145

Анонимен

преди 6 години

Значи Калин Т.се е оценил 100 000 пъти по-високо от Григор.Калинеее,на колко ракии си?Тогава да те попитам колко милиона пъти Меси и Роналдо и Неймар са надценени спрямо теб?Можеш ли да сметнеш?

144

Анонимен

преди 6 години

Логиката е много просто, но не е удобна неудачници, мързеливци, простаци и сборния им образ комунисти - имаш качества, създаваш добър продукт, хората са готови да го купуват и ти печелиш пари, обратното е равностойно на милостиня от 25 паунда. В конкретния случай Гришо е спечелил 2.5 млн. долара, защото хората по света са си платили за да го гледат, а за да четат на Терзийски драсканици са платили 25 паунда, защото толкова и ги чете някой - толкова по темата.

143

Мирослав Чернев

преди 6 години

Моите уважения. *** се господин Терзийски, хубаво. На всеки се случва. Сега до кога ще се опитвате да замажете изсраното. Не виждате ли, че само увеличавате петното. Писателите са си писатели. Тенисистите - тенисисти. Няма причина да сравняваме посредствен местен поет със световно известен тенисист. И да правим генерални изводи за културата на местното население, на основа на това сравнение.

142

Анонимен

преди 6 години

Къде е Леонардо и къде е Калин?

141

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 6 години

Вече не гледам тенис и НЕ купувам Найк.Това е последица от слабоумната рекламна кампания на някои бг медии отразяващи посредственяка МришУ с червения потник, хотелите с пляхове и лоукост полети.