99

Рок енд рол

преди 6 години

Знам, че си го налапал. Казах ти , ела ми лично! Много си смел на клавиатурата. Толкова неща ще налапал още, че засега ти е бедна фантазията! Ще ти я обогатя!

98

Анонимен

преди 6 години

На сирийската сцена стъпа Турция ,хахаха разбирайте САЩ,на сцената стъпа и Израел който ще усвои петролните залежи,а за Русия остава Башар Асад хахахах

97

Рок енд рол

преди 6 години

До Рок ен рол. Чупя по 10 керемиди с юмрук, аналноподатлив. Ела лично да ми обясниш квото искаш да ми кажеш. Аз не съм гей като теб. А и напоследък нямам спаринг-партньора партньори. Няма желаещи. Така че ела!

96

Рок енд рол

преди 6 години

До Рок ен рол. Както не ме познаваш, само да те информирам, че ако те запукам, ще те държа с тупаници 5 минути във въздуха. Затова, по принцип не се занимавам с аналноподатлеви като теб, че после ще нося наказателна отговорност за гавра с труп.

95

Рок енд рол

преди 6 години

"Трето, САЩ вече не могат да накарат никой да воюва за тях."...Като гледам кво става, САЩ могат, и го правят, да накарат много да воюват за тях!

94

Гост+

преди 6 години

Дойче Фей'к: Слабостта на САЩ по време на Обама - някои все пак може и да ги е срам от извършените неща - поне малко.

93

Чест и почитание

преди 6 години

На снимката виждате двама смели президента който не се кланят на никой и защитават свойте държави,колко са още като тях?

92

Рок енд рол

преди 6 години

"Трето, САЩ вече не могат да накарат никой да воюва за тях."...Бих искал да съм такъв оптимист като теб! Ама не съм!

91

Анонимен

преди 6 години

"Путин говори час и половина с Тръмп, обади се на президента на Израел, на СА, на Катар и ги уведоми за вече договорените между Русия, Турция и Иран рамки за следвоенното развитие на Сирия. На нито един европейски политик, Путин не се обади. Европа и нейните "експерти", тепърва им предстои с изненада да открият, че света се е променил, докато те измисляха нови ценности."Ъхъ. Не случайно Асад!!! (бати подигравката) каза, че Европа я няма на политическата карта!

90

Анонимен

преди 6 години

Източник: ДОЙЧО ВЕЛЕВ ... singen-sang-gesungen (зинген-за-газунген). -:)

89

zurkel

преди 6 години

Като превеждате чужди статии ако може слагайте отгоре откъде сте ги взели, че като видим Дойче Веле да не си губим времето да четем

88

Анонимен

преди 6 години

Сирия се превръща за Русия в Афганистан-2.

87

ко

преди 6 години

Не разбирам.За същата Русия ли става въпрос,която не се замесва във военни конфликти по света и не се меси в управлението на суверенни държави.За същата Русия ли става въпрос която уж защитавала християнството и славяните,а е в съюз с ислямските гвардейсци от Иран и ислямския диктатор Асад,ислямистите от Хизбула и всякви терористи които мразят християнска Европа и САЩ.Това не може да е вярно,моя малък сладък Вова никога не би направил това.

86

Обичам експерти

преди 6 години

И последна за вашият "експерт". Кой въобще се интересува от мнението на Германия, въобще на ЕС? Преди срещата в Сочи, Путин говори час и половина с Тръмп, обади се на президента на Израел, на СА, на Катар и ги уведоми за вече договорените между Русия, Турция и Иран рамки за следвоенното развитие на Сирия. На нито един европейски политик, Путин не се обади. Европа и нейните "експерти", тепърва им предстои с изненада да открият, че света се е променил, докато те измисляха нови ценности.

85

Анонимен

преди 6 години

До emil 106Яяяяяя......ето къде си бил! А то санитарите вече два часа те търсят!!!

84

Лошо

преди 6 години

А имаше времена когато DW,беше източник на истината,а сега само клевети и лъжи,какво ли не правят парите...

83

Обичам експерти

преди 6 години

Вашият "експерт" предрича война между Саудитска арабия, Израел и САЩ срещу Иран, както и бягството на Русия от региона. Това прозрение, сигурно го е споходило по метода - бръквам с пръст в контакта и Бог ми говори.Първо, Израел никога няма да започне такава война, още по-малко като съюзник на СА.Второ, СА също няма да започне такава война и да замени просперитета с военен лунен пейзаж. Иран, по същата причина няма да тръгне на война.Трето, САЩ вече не могат да накарат никой да воюва за тях.

82

Плевнелиев

преди 6 години

Господа, след месец, може два, ще купим три като нови изтребителя и ще победим агресора Русия, после Сирия и ако остане време и зелените човечета на Луната.Българина е побеждавал и ще побеждава. Свобода за Украйна.И отивам да си пия хабчетата .

81

Анонимен

преди 6 години

Eлкa Е думата, филтрирана в долния пост. Смятай докъде го е докарала лелята ;)-

80

Анонимен

преди 6 години

Венцислава Вельова - новата *** ;)-