68

ДАААА..

преди 6 години

НА ВАС ОТ ГЕРБ ВСЕ ОПОЗИЦИЯТА ВИ Е ВИНОВНА - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ХОРАТА КАКВО ГОВОРЯТ ЗА ВАС - ДА НЕ БИ ВСИЧКИ ДА СА ОТ БСП ИЛИ ДРУГИТЕ ПАРТИИ- СТИГА С ТАЗИ ОПОЗИЦИЯ - ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИТЕ Г-ЖО НАЛИ ТЪРСИЛИ МНОГО УЧИТЕЛИ ХАЙДЕ АМА НЯМА ДА ИЗГУБИТЕ ГОЛЯМАТА ПАРА ХАРЕСА ВИ

67

Венци Мицов

преди 6 години

Продължаваме да строим с пълна пара пък квото стане. - на кой му трябва това ? да се засели цялата България в София ? Идвайте ,казва, имаме си всичко .

66

Още сто години

преди 6 години

Купете рейсове, направете движението с кола в София ужасно скъпо. Развивайте града на север. Махнете болните комунисти от всякакви управленски позиции. Ужас, няма да се оправиме!

65

До 71

преди 6 години

София, 08:00 в работен ден. От Паметника Левски до Университета 20 минути. А там са колко? 200 метра или 250 метра. Бус лентите в София са едно огромно недоразумение, също като сегашния кмет и предишните кметове. Буслента и велоалея се планират при проектирането на пътя, а не после да се сложи една боя по 1 милион лева за всеки 10 метра и да се твърди ето направих бус лента, ето направих велоалея. В ж.к.Младост ако не се кара и в бус лентата 1 км ще го минеш за 1-2 часа.

64

Решение на проблема

преди 6 години

За кмет на София да гласуват само тези, чиито предци са пристигнали в града преди 9.IX.44

63

Анонимен

преди 6 години

Пътувам по работа до Пловдив и Варна. Гледам в Пловдив провисналите жици на унищожения тролейбусен транспорт и огромните задръствания. Прибирайки се в София виждам новите тролеи.Във Варна ми отнема 40 мин за да се придвижа от зап. промишлена зона до центъра, някакви си 4 км! Няма нито едно кръстовище на две нива, няма бус-ленти...Няма как да имам забележки спрямо София.

62

Анонимен

преди 6 години

Hubavo e horata na tezi dlajnosti da ne se zstoqvat mnogo, kato svinski cherva sa se naredili v SO, vse blizki

61

Анонимен

преди 6 години

фъндъкова, има проблеми не щото се работи, а щото се краде като за световно.София е заприличала на *** и вие не правите нищо, за да се оправи. Сега като инспектираш метрото какво ще направиш - ще вдигнеш билета от 1.60 на 3.20 ли?

60

Анонимен

преди 6 години

Щом града е "негоден за живеене", много ще се радвам всички, които имат имоти в други населени места да се върнат в тях.

59

Анонимен

преди 6 години

А гадта ще си приключи мандатчето и ще се прибере на село, откъдето идва, ни лук яла, ни лук мирисала.

58

Анонимен

преди 6 години

Taя *** гад възнамерява да остави Дондуков така, и дори ДА НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА. Колкото до рекордното строителство - не знам дали някой има нужда от всичките пътища и увеличаващия се постоянно трафик, шума, мръсотията и най-вече безогледното РЯЗАНЕ НА ДЪРВЕТА, които ги съпътстват. За какво се прави всичко това - не е много ясно, но крайният ефект е, че с всяка следваща година този град слиза все по-надолу във всички видове класации и се превръща в абсолютно НЕГОДЕН за живеене.

57

рррррррррр

преди 6 години

Хубаво е че си долу в метрото,стой се там щото ако се качиш горе требе да минеш по "Дондуков" и не само там! Друго си е да гледаш от мерцедеса, друго е да дишаш прахоляка от безконечните ти ремонти и ремонти на ремонтите!Кофти е когато имаш манталитет на селска даскалица и болни амбиции!

56

хххл

преди 6 години

остовка

55

Без проблеми

преди 6 години

Брутната ми заплата е над 3000 ле/месец. Живея в наследствения си имот в центъра на София. Проблеми с кмета или уредбата на града нямам, живея добре и се радвам на живота. Запомнете едно: злобата води до болести и мизерия.

54

До 58

преди 6 години

Истината е, че некорумпиран и кадърен кандидат за кмет на София никога не е имал шанс на кметски избори в София и няма никакъв шанс кадърен човек да стане кмет. Кметовете се усмихват докато ни лъжат и крадат като за последно.

53

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че работат върви, но кога ли ще се направи проверка на качеството на метрото и на другите подобни грандиозни проекти! Данче, ако върви както с Фъндъков булевард, по-добре да не върви! Вие герберите само и единствено ставате да усвоявате кинтите!

52

Анонимен

преди 6 години

К`ВИ СОФИЯНЦИ БЕ! Да прочетат какво е написал Константин Иречек за дедите им.Повечето шопи - отбелязал Иречек, се къпят два пъти в живота си, когато ги кръщават и когато ги опяват.И сега има лаф " Ти софиянец ли си или тъй си миришеш"

51

Анонимен

преди 6 години

Селяните се жалват колко лошо било в тяхното село и... после пак си избират кмет-комунист.

50

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че БСП никога не са имали шанс на кметски избори в София. Дори и Фандъкова да подаде оставка (което няма да стане), няма абсолютно никакъв шанс София да има червен кмет.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Коя средна заплата? Софийската средна заплата или провинциалната средна заплата?Всички пари от бюджет и европрограми, всички чуждестранни инвестиции от 10 години се изливат в София, системно, постоянно и не спират. Северна България я превърнаха в гето. ЗА ДА ИМА ЗА СОФИЯ и да се хвалят софиянци колко уредена станала столицата откакто кмет е Фандъкова.Ядете парите на провинцията. От 10 години.