176

ПРОЧЕТЕТЕ !!!

преди 6 години

Калин е западна креатура, затова и го награждават от там за посредствени книги, които у нас не са популярни. Западните му ментори го крепят, защото само ако е популярно име може да бъде трибуна за налагане на посредствеността в норма. Калин е част от развалата и затъпяването на нацията и затова може да си позволи да се прави на луд и на алкохолик. Позата на беден писател е ФАЛШИВА. Менторите му плащат достатъчно за да издържа дъщеря си в Англия с 20 хил паунда на семестър.

175

Иван Колев

преди 6 години

Номер 3 най-продаван писател за последната година Джеф Кини е спечелил 21 милиона...за какво говори този псевдо писател ?

174

работник Неизвестен

преди 6 години

И аз си върша работата, във Видин, - за чисти 380 лв. на месец.

173

допингът е кофти

преди 6 години

На всяко стъпало по хапче, на две стъпала по трии искри, искри искри летят когатао вехтите хартийкинад победителия летята там в другата държава и неспират да го хваляткакто Мара Пепеляшкова и на него ритникс кеф ще му одпорят за да цъфне допингът на промяната

172

Анонимен до 171

преди 6 години

Не си прав има много пияници но са далеч по умни и откровени от Калинчо на мама.

171

Empty

преди 6 години

Браво на г-н писателят!Искаше своите 5 мин. слава и ги получи. И сега вече е един, ако не успял, то поне не съвсем безизвестен....да го наречем писател. Аз лично, като го слушам как говори и въобще как му тече мисълта съм сигурен, че поне £24.99 да били подарък от съжаление към него от страна на работодателите му. Защо един Радой Ралин /много по-почитан и успял писател в сравнение с въпросни/ не тръгна да търси подобни сензации навремето съпоставяйки се със заплатата на Христо Стоичков примерно?

170

мдааа

преди 6 години

....а да си напълнил зала,а да си привлякъл спонсори за милиони,то и боклучарите си вършат добре работата

169

изотопи

преди 6 години

Ама този пич -писател да се бори с издателите си, като е толкова талантлив. Че има несправедливост по земята е истина, но те поетите и пистелите кво чакат?Аз да им върша работата ...или някой друг.Че те нашите борци преди 1989г. май.......получаваха също повече парици от Волгинци, Могинци и др.

168

Жоро

преди 6 години

на всяка от-реп-ка, която словоблудства във фейсбук, ли мислите да давате гласност, драги ***?!?

167

до 152

преди 6 години

До АнонименФакта че на Терзийски драсканиците почти никой не ги чете............е, аз взех от библиотеката една негова брошурчица......вярно , че не повторих,ама поне не я плащах!

166

Анонимен

преди 6 години

Тоя пие по 2 бутилки водка на ден, каква смислена приказка очаквате да каже.Канят го по предавания да има сеир

165

Професор Христов

преди 6 години

Човек, който си прави черен пиар на гърба на един виден Българин, като Григор е ***! Позор само за него, както и жалко за медиите, че отразявате такива деморализирани личности.

164

Анонимен

преди 6 години

Калин нали е завършил медицина и психология. И двете са добре печеливши професии. НО изискват труд. Между другото, спортът също. Значи не може да си мързелив и да гледаш в паничката на другия.

163

хахаха

преди 6 години

тоя впиянчен *** дето още реве при мама и тате защо изобщо му пишете простотиите. На 50 години мъжле орева света с жалката си история. Потъвай в забвение и дим да те няма ***.

162

Анонимен

преди 6 години

Ама журналистите са виновни че дават трибуна на този алкохолизиран ***, и после си правят рейтинг на гърба на пияната му тиква,че и нас занимават с него.Каква е тая журналистика не знам ,пълна помиярщинаа

161

Анонимен

преди 6 години

Вместо да потънеш от срам, че си толкова посредствен писател, че някой се е смилил над теб и ти е дал някой лев, ти парадираш с този жакъл факт?

160

Харалампи

преди 6 години

Пуста завист. Ей ще се спукате бееее. Ми явно си посредствен, пич, щом печелиш по 25

159

До 162

преди 6 години

Проблема на Терзийски е че е простовата, дребна и завистлива душичка, което си всъщност си голям проблем и в нашето посткомунистическо общество, за което онези които успяват са непременно лоши и трябва да се наказват строго - ей то ни е проблема.

158

Гойко

преди 6 години

Считай колко добре си я свършил, щом са ти дали само 25 паунда. Григор е 3-ти в света, за разлика от теб. Писателите, които са в световната ранглиста, също печелят много. А ти кой беше Терзийски набеден писател, известен с това, че е известен, понеже е изкуствено популяризиран в медиите поради скандалите, които прави. Калин не е алкхолик тази роля е част от пиар стратегия, част от скандала, с който се популяризира. Същото е с "любовната му афера" с Елена Колева- пиар и постановки.

157

Анонимен

преди 6 години

Има хора успяват и с писане..., романите им се купуват и те печелят пари от това...., но има и много тенесисти, за които никой не е чувал.... не виждам какъв е проблема на този човек...