31

и пак е коледа

преди 6 години

В столичния психодиспансер са почнали от ранно с празниците , пияна жена напсувала президента на лудницата в новогодишното си обръщение към нацията ......

30

Дръндер

преди 6 години

Това шоу е позор за страната ни! Никой в семейството ми не го гледа!

29

Анонимен

преди 6 години

бб е дъното . Взеха едно обикновено момиче с което да се гаврят , а онези със силикона и държанките имлепнаха епитети мацки бу-бум ,на Дебора махмурлука .Това ли са ви послянията ,морала ...да се гаврят с едно объркано и страдащо момиче .Ама там е лесно нали ,щото няма никой зад нея ,а зад Светлана със силикона стои Гущеров любовника .Добре ви изпсува Дебора и каза че не се продава за пари и иска да излезе от цялата гнусутия дори и да плати за това . Среден пръст за бб

28

Край

преди 6 години

Съгласен съм с автора напълно. Дебора си е глуповата и явно с проблем с чашката. Глупостта е нелечима за съжаление и влечението към алкохола също. При соца това момиче щеше да е тъкачка многомашинничка, кранистка или шивачка. Щеше да изгледа две деца, а сега е изтривалка за краката на тарикатите. Лош и безмилостен стана света.

27

Швед

преди 6 години

***, кой не обича пияни жЕни бе...Я не съм ... трезвен - никогаш..!

26

Някой

преди 6 години

Не, че е някакъв авторитет Дебора, но момичето е младо, неопитно. Логично в това предаване ще е направят луда калинка. Мен ми е малко жал за нея, защото е готино, младо момиче..

25

Хм

преди 6 години

Ами като си продава душата за пари-ще я резилят.Че жената има проблем-има,но защо й беше да влиза там?!? Всяко нещо си има цена,славата и манията за пари-също.Един нормален и уважаващ себе си човек никога не би влязъл в подобна кретения,където всичко е представено субективно и целта е да става сеир.

24

The big щепсел

преди 6 години

Big Brother е на нивото, което е и цялото ни общество, и няма как да бъде по друг начин.Така, както политиците ни се гаврят с нас, облечени в закони, така и тия извра.теняци се крият зад договори! Лошото е, че хората нямат инструмент, с който да се противопоставят на тези унижения. И ако преди имаше някакъв закон, който беше в услуга на хората, то той вече е скопен с поправки, допълнителни алинеи и т.н. за да може тия дето ви клатят, да са в зоната на комфорта!

23

Георгиев

преди 6 години

Дебора ли е примера за подражание на днешната младеж? Изчезнала е от клиника за алкохолно зависими и влиза в Биг Брадър. Първото нещо за което се сети е да пие алкохол.На човек който не познава казва обичам те и прави секс с него. Това нормално поведение ли е за вас? Ами ако вашата дъщеря вземе пример от нея?

22

---

преди 6 години

Професора греши с процента - не 80%, а 98% са д_е_билите в тази държава

21

Анонимен

преди 6 години

Къде продават тоалетна хартия с дъх на праскови, някой знае ли?

20

Анонимен

преди 6 години

Александър Попов напълно съм съгласен с Вас. Вярно, че всичко в телевизията е шоу и бизнес, но има граници, които не трябва да се преминават.

19

Анонимен

преди 6 години

Съгласна съм напълно с автора на статията . сРАМА трябва да е за ББ а не за Дебора

18

Анонимен

преди 6 години

Живота е в ръцете на Дебора.Грешките са най-добрите уроци.

17

Тряс

преди 6 години

Форматът напълно отговаря на профила на средностатистическия матрял в евроколонията. Та, колко % казахте, че били *** в бантустана?

16

Вуйчо

преди 6 години

Напротив, нека се изложи стабилно, за да може като излезе да се види на запис и да се вземе в ръце...ако успее.

15

Анонимен

преди 6 години

е почерпило се момичето - голям праз, че кой не пие. В кръчми и дискотеки 16, 18, 20 годишни пият и падат ...

14

Анонимен

преди 6 години

На всичкото отгоре "биг брадър" има изключително дразнещ глас.

13

Анонимен

преди 6 години

Big Brother е телевизионен формат, от който отдавна се отърваха всички нормални държави. Българските продуценти го реализират единствено от алчност, а глупавият българин им пълни джобчето, акто го гледа. Това предаване не е нито забавно, нито образователно, нито развлекателно...Не виждам нищо забавно в това да гледаш как някой се налива с алкохол, псува и заплашва по телевизията! За жалост българите вече сме крайно изпростели, а подобни предавания само задълбочават проблема...

12

Ангел

преди 6 години

Много ми падна в очите Биг Брадър за тази им постъпка.Държахасе отвратително с Дебора.Изкараха я алкохоличка.Сринаха и имиджа тогално.С това си отношние спрямо хората Биг Брадър все по трудно ще си намира участници а тези които успее да намери ще му излизат все по скъпо