27

Анонимен

преди 6 години

Севрена Корея,Куба ,Китай,Лима ...и ,разбира се ***( Сащ ) Нинова !!

26

Анонимен

преди 6 години

Само НАЙ-ДОЛНАТА шороска пропаганда, може да окачестви ДЕЗЕРТЪОР, като човек заслужаващ уважение!

25

Анонимен

преди 6 години

Семейството му ще му е изключително благодарно през следващите дни.

24

До болшевик

преди 6 години

Побързай момче да отидеш при Кимчо Дебелия, да гребеш с пълни шепи от щастливия живот там. Не се бави, че дебелото ако продължи да се дърви на Бай Дончо, на последния ще му писне и ще вземе да го изпече. А войничето бяга така защото в преяло с пържоли и препили с руйно вино. Те му давали още и още, той се възмутил и побягнал от Рая. Много моля, другите защитници и желаещи да заживеят в СК, да не се колебаят, да побързат защото бъдещето на Кимчо е неясно. После може да е само Лунна повърхност.

23

КОМУНИСТ=ДЕБИЛ

преди 6 години

На нашенските смръдливи болшевишки животни децата защо не са там, да строят развития социализъм. Малкия нинов поне щеше да е с 50 кила по-лек. От трева не се пълнее.

22

Анонимен

преди 6 години

Нещо много странно това видео. Тая джипка голямо следене с камерата я следиха, защо ли? И кой въобще стои на тази камера и я врътка насам-натам, при положение, че там е бъкано от стационарни камери. Изглежда сякаш са знаели, че някой ще бяга и са се постарали да го заснемат, което си е подбудителство.

21

Анонимен

преди 6 години

Честито на семейството му.

20

Анонимен

преди 6 години

Слава на Бога, че човекът, макар и тежко ранен е успял да се спаси от комунистическия ад.

19

До Цонко

преди 6 години

Ааа, как ще иска такъв живот за отрочето си комуниста?! Виж другарката лъжа-решетникова. Проводила плода в омразната САЩ да дебелее на воля. Това са извратени рублопитеци, които за дребни стотинки пишат гадости, душа като парче използвана тоалетна хартия (или вестник защото те не употребяват тоалетна хартия).

18

Анонимен

преди 6 години

Кой ги снимал?

17

До Болшевик

преди 6 години

НЕЗАБАВНО :1.Отиваш в интернет клуб2.Наемаш компютър3.намираш ,където пише GOOGLE и цъкаш два пъти с левия бутон,4.в полето за писане пишеш градът,където живееш ,а след това думата ПСИХИАТЪР5.виждаш телефон 6.Обаждаш се спешно7.Останалото остави на него,вероятно за не повече от 10 секунди ще знае как да процедира и дай боже те реанимира

16

Анонимен

преди 6 години

И у нас така стреляха когато БКП беше на власт. И пак ще стрелят ако БСП дойде на власт-те това искат да върнат.

15

Цонко

преди 6 години

До Анонимен 14днешното е следствие от вчерашното, не ти ли стига акъла да го проумееш?!! При бай Тошо бяхме добре, колкото са овцете в кошарата - хранят те, поят те, осигуряват ти подслон и ...накрая свършваш в казана! И перспективите пред хората бяха горе-долу като тези пред овцете! Така живеят и в Северна Корея, такъв живот ли искаш за децата си?!!

14

Анонимен

преди 6 години

Северно корейците да търсят отговор на въпроса:"Защо им е такава печална участта" от своите бащи и дядовци сражавали се на страната на комунистите.Представете си баща ви се е бил за комунистите,а сега вие хрупате трева,а оттатък границата феновете на янките са световна икономическа сила ..нататък е ясно.

13

Анонимен

преди 6 години

Да бе, тоя къде е тръгнал да бяга от рая?

12

Цонко

преди 6 години

Луда работа, да бягаш от хубавото. Добре, че ги пазят добре! Което ми напомня за хубавите времена в България, когато и нас така ни пазеха и стреляха ако се опитахме да преминем границата. Всичко това за наше добро разбира се, за да не страдаме от мизерия в гнилия капиталиситчески свят!

11

Анонимен

преди 6 години

Путлерите, огън бий! Айде, че нормата няма да изпълните и като се прибирате от работа няма с какво да си купите цигарки. Давам жокери - ***, веганите, хомосексуалните, евроатлантиците, демокрацията, САЩ.

10

Анонимен

преди 6 години

А през тпва време продуктът на детеродната способност на другарката Нинова трупа наднормено тегло с САЩ!

9

Иво

преди 6 години

хахахах, абе и аз имам някакви симпатии към Русия, ама тия *** тука са.......Сигурен съм, че 99% от тях не биха посмели даже на екскурзия да отидат до тоя рай СК.

8

Анонимен

преди 6 години

По границата на комунистическа България също са застреляни десетки невинни хота, опитващи се да избягат от рая на извергите. Над 20 от тях са немски граждани.