5

Кретен

преди 6 години

Да продължа.И аз не искам бабички, индивиди на помощи, необразовани, подкупни и зависими да гласуват с мен и да определят кой да управлява страната, да ми взема от доходите ми и да ги харчи за неща които не искам. Ако не ми харесва терминала.

4

Кретен

преди 6 години

Шмекери!Има си закон за етажната собственост.Там е казано с колко процента от представителите на етажната собственост се вземат решенията за общите части.Ако се съберат необходимите гласове се маха парното.Ако си нов собственик,ти си знаел какъв имот купуваш и си собственик на определена идеална част от общите части.В тях са стълбище, асансьор,външни стени,покрив,водна,топло,ел.инсталации и т.н.Като си изолирах апартамента,се топлех само от тръбите минаващи през апартамента ми.За какво реват?

3

Митко

преди 6 години

Да ги върнем на село да се топлят на въглища! Само тогава простаците ще разберат ползата от тръбите и защо трябва да ги плащат.

2

ИЗВЪН

преди 6 години

Ако Европа ще ни тълкува законите, написани от нашите депутати , за чий... ще нашето Народно Събрание ???Да го разпуснат и да ни управляват от Брюксел.

1

Анонимен

преди 6 години

малко ви е , пожелавам ви съдът в ЕС да отсъди в полза на Топлофикация .