166

Изчлючително

преди 6 години

Егати каръка изкарахме с този *** президент на БГ. Кога ще му свърши мандата в служба на кремъл. Голям мерак имаше да кани завоевателя на съседни територии путин през м.Март в БГ. Отказа се , защото ще бъден председатели на ЕС , а не 16-та република. Няма ли скоро да си ходи в в СеСеСеРето , най-сетне.

165

Анонимен

преди 6 години

Под фуражка акъл не вирей! Само мухъл!

164

Анонимен

преди 6 години

Поучително четиво за русофилстващи твари и ***.В Зимбабве во время массовых беспорядков неизвестными был похищен и изнасилован группой чернокожих мужчин военный атташе при Посольстве Российской Федерации в Республике Зимбабве полковник А.В.Григорьев. На данный момент пострадавший эвакуирован в военный госпиталь в г.Таганрог

163

Анонимен

преди 6 години

Радев е пич.

162

Анонимен

преди 6 години

Тоя още ли е преЦедент? Суверенът иска референдум да го гласуваме да си ходи дома в Ръша ведно с Ниновата еднопосочно

161

пълна хибридщина

преди 6 години

Съветски генрал НАТО-вец?! Също като Корни... ...комунист - приватизатор?!

160

Не става

преди 6 години

Кога ще имаме Президент българин ????? Този е меко казано абсолютно неспособен и *** ..

159

Ludoto Lenche

преди 6 години

До МРАЗЯ РУСНАЦИ...iavno obichach turski chitaci ,afrinaski maimuniatsi i isliamizirani rezatsi !!!...a shtiah da zabravia i evroatlanticheski sbarkaniatci !!!...veesh li sharenoto bairache s tvetovete na dagata ?!!...evrogeisko -kravarska smrad !!!

158

Напълно

преди 6 години

Тоя е напълно НЕадекватен. Ще се радваме на Русия , когато Путин върне заграбените - Осетия, Крим, Донецка, Луганска и Приднестровието. Абе много лаком тоя путин, какво да му се радваме.

157

ГРАНИЦАТА Е ОТВОРЕНА

преди 6 години

ТУРЦИЯ ДО ДНИ ИЗЛИЗА ОТ НАТО!ПО-СКОРО --ПОСРЕЩАЙТЕ МИГРАНТИТЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА!

156

luckyman

преди 6 години

Попълзновенията на Турция и Русия са вековна наша прокоба! отървем ли се от нея, чак тогава ще имаме просперитет!

155

МРАЗЯ РУСНАЦИ

преди 6 години

Нищо не може да ме накарам да обичам , пияници и при.мит.иви!Това е бок.лу.ка на Азия!

154

Анонимен

преди 6 години

До един /150/Разгеле спомена Меркел, та искам да кажа една добра дума за нея, не е само за ругаене!Тази женица спаси БАН - шлепнала Боцко по врата и му забранила да закрива Академията! Това е проверено! Но иначе му помага, работи за имиджа му...

153

Анонимен

преди 6 години

До luckymanИма точно два варианта:- Лъсваме паметника на Альоша, проф.Божо го даряваме за личен шут на Захарова и посрещаме с хляб и сол Путин на Шипка.- Посрещаме Ердоган с народна чалга и ставаме провинция Турски циганистан, един голям увеселителен лагер за млади джихадисти тръгнали към Европа.

152

дядомраз

преди 6 години

Уроците от историята са забравени.Това не е чудно при толкова западнало образование и много прости хора които лесно се водят за носа.Те не знаят,че в момента историята се пренаписва в тотална вреда на Русия.Пропагандата побутва неграмотниците в този гьол за да пръскат зловоние навред.Историята историците я знаят .Другото са политически игри на които мнозинството се вържат. Радев е честен мъж и го боли от това.Много честни хора по света ги боли и ще има реакция.Търсенето на враг не ги устройва.

151

Това е

преди 6 години

ТУК Е НАТО И Е С !!!!! РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ ЧИЙ ГО ТЪРСИТЕ ТУК ??? ХАЙДЕ МАРШ В ДЪЖАВАТА - *** РУСИЯ . ТАМ ЩЕ СТЕ ДОБРЕ....

150

Анонимен

преди 6 години

А сега нахокай и Гришо щот' оправи Маша и и би шуто) то това си е неприемливо отношение към руската другарка Маша

149

Анонимен

преди 6 години

За генерал Румен Радев, ура-а! Ние извадихме удивителен късмет с този достоен мъж! Той е един от нас, само дето превъзхожда във всичко всички, управлявали страната през последните 30 години! Има твърдата подкрепа на огромната част от народа ни!

148

Въпрос

преди 6 години

Защо днес няма статия от светилото на мисълта плювналиев срешу Русия ? Каква мъка, че мълчи вече няколко часа по тази тема....

147

Анонимен

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ ГРИШО!Той Гришо добре си живее, но за теб глупецо се съмнявам.