23

лаборант

преди 6 години

Т.нар. "еманципация" е лабораторно създаден вирус атакуващ основната клетка на обществото - семейството. Разпада на семейството, води до разпада и унищожението на обществото, държавата, народа.На печалившите, еманципатки, честито.

22

Просветление

преди 6 години

Да погледнем кой е основния спонсор на ислямизацията - Сорос, чрез отворено общество - регистрирана в Русия, като чужд агент. А защо не и тук ? Защото сме вече тяхна собственост.Да погледнем малко и към причините затова - дестабилизация и предизвикване на хаос, както в Украина, Либия, Близкия изток и северна Африка.Целта? - Разделяй и владей.Резултата? - Нов световен ред, и форма робство, което дори и Сталин или Сев.Коре не са успели да постигнат.

21

Анонимен

преди 6 години

Няма жива форма, която да разчита на защитни механизми от друг.Ето затова САЩ ще продължат да просперират и съвсем правилно обявяват целия свят за територия на своите интереси, а безумният ЕС ще затъва все повече.Не, че нещо, което е следствие на цяла поредица причини, може да се спре.

20

17

преди 6 години

За българското дете ,българската държава е установила ,че са предостатъчни около 35лв.

19

Анонимен

преди 6 години

Добре де ако наистина богатоте влиятелни евреи не желаят бялата раса да съществува защо е това.Да кажем че светът се напълни с индийци които са доста тъмни,африканци и азиатци.И какво печелят от това?

18

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми харесват най-много хората живели през 18-ти век.20-ти век прави живота на хората прекалено лесен, колкото по-лесен, толкова по-безмислен.

17

МaйМyнaтa

преди 6 години

До 31Ама, кой ти говори за жена ***! Страх ме е за женско дете, ако ми се падне 300 ядове са...зор ми мене за жена ми - *** колко щеш

16

Анонимен

преди 6 години

На всеки му става ясно, че семитите искат Европа за себе си. Ще вкарват повече бедуини за да се чувстват като у дома си в Израел. Белите са ненужни.

15

МaйМyнaтa

преди 6 години

Ш прайм аз потомство, да ми се падне некоя лигла дето ще смени всички автомобилни БГ. регистрации на коли. Като - РВ, СТ, Е, СА и тн...Требва да я лежим после, ама айде мани

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Точно в изброените държави и континенти правят и отглеждат деца с МНОГО "акъл". И ги оставят да се въргалят в мръсотията пред къщата голи, боси, гладни. И неграмотни. От 10 родени оцеляват 3-4 броя.Някога тревопасните динозаври, които нямат защитни израстъци и не могат да се грижат за поколението си, снасяли стотици яйца и ги оставяли на произвола на съдбата. Ако някое се излюпи и оцелее само, ще оцелее. И сега някои от 21. век се множат като динозаврите от преди милиарди години

13

до 8:

преди 6 години

До Анонимен 8:Крайно време е да се откажем от соц.идеята ,че мъжете и жените са равни в труда-още няма мъже,които раждат ......А и има специфични професии за мъже и такива,по-подходящи за жени.Трябва да се плаща НОРМАЛНА заплата на жените,които отглеждат децата си до тръгване на училище. Сигурно е,че ще ги възпитат по-добре,отколкото в яслата и градината.

12

Анонимен

преди 6 години

Това НИЕ не ми е понятно.Кои сме ние?!Всеки нормален български родител предпочита детето му да е в друга държава.Ясно е, че при тази раждаемост "новите" българи от български етнос ще са малцинство на тази територия.ИМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ДА НЕ ГО Е РАЗБРАЛ?!Естествено, че предпочитам внуците ми да не живеят сред роми.

11

Факт

преди 6 години

За българите основната причина да не създават деца е мизеритя, в която ни вкара демокрацията след 1989-та година. Никой нормален българин не иска децата му да живеят по-зле, отколкото е живял той самият. Факт!

10

онбашията

преди 6 години

еми казаха ви го хората - равенството е смъртоносна за нацията болест. след 50 години равенство пак няма да има, щото тия дето го изповядват ще измрат

9

Анонимен

преди 6 години

За таз истатия трябва да ви съдят за пропаганда на геноцид !Колко ви платиха кукловодите Сорос и Ротшилд ??Знаем ви расистките планове за избиване на бялата раса и ислямизация на Европа!Изродди гадни искате по 4-5 мюсюлмански деца, а белите да спрат дас е възпроизвеждат и да изчезнат ! Това са новите либерално-прогресивни, леви ценности !Дори не трябва да има съд за такива като вас, директно линч и въжета, да висите по дърветата !!

8

Ани

преди 6 години

Ние имаме едно дете. Аз искам поне две, мъжът ми даже три. Обаче: жилището ни е малко, цената на ново непосилно, а и вече знаем какви допълнителни разходи изисква нормално (без глезотии) отглеждане на дете. С едно се справяме, при второ ще трябва да живеем с доста лишения. На тия в гетата може да не им пука, но за нормалните семейства парите са основния фактор

7

Анонимен

преди 6 години

Сигурно бъдеще казвате.Или липсата на такова?На тоя свят сигурно 1-2% от населението имат сигурно бъдеще.Останалото чака някой да поработи за да го направи такова.И пак стигаме до приказката.***,алчни и мързеливо-страхливи.Все чакат принцът на бял кон.Е,ще почакат.

6

Анонимен

преди 6 години

Принципно населението на планетата трябва да е до 4 милиарда.Лошото е, че 6 милиарда от хората не го разбират.

5

The big щепсел

преди 6 години

Онова министърче, дето не можеше да си храни семейството с 2000 лева, смъкна кожата от гърба и на неродените деца, като разписа милиардите изтеглени от шайката. Кой иска да създава мъченици да плащат и хранят "новите българи"...!?

4

реалист

преди 6 години

До Анонимен:Точно за там нито се правят с акъл, нито се гледат с акъл-по-вероятно за спазване традицията или от спортен интерес.Важно е да са много- все някое ще оцелее.