46

Въпрос

преди 6 години

Този човек даде здраве срещу какво ??

45

Анонимен

преди 6 години

Велик спортист независимо от неговата националност сега такива кято него са кът......липсват

44

Колобър

преди 6 години

Почивай в мир, Наиме!

43

Велик Човек !

преди 6 години

Да почива в мир ! Никога няма да имате в БГ читави хора и такива спортисти, защото само плювате и маскарите Великите хора ! Бойко е прав материала не е годен ! И в казана нямаме пазачи, защото сами си правим мизерии !

42

Анонимен

преди 6 години

Единствения щангист който е вдигал собсвенето си тегло x 3,17 пъти, рекорд който не е победен и до ден днешен. Неговите рекорди са толкова трудни за подобрение, че федерацията смени категориите, за да могат да се счупват нови рекорди. ПОЧИВАЙ В МИР

41

до атакист

преди 6 години

А защо мислиш че Наим е българин ?Това че е роден в България не го прави такъв. Когато някой с български родители се роди в чужбина ще счупите клавиатурата да обяснявате че е чистокръвен българин ( Джон Атанасов), когато чужденци родят в България същото. Е къде е логиката ?Вие от атака най-добре да се скриете. Щяхте да вкарвате Борисов в затвора, а го направихте премиер. Мразехте ДПС а ги докарахте на власт с Орешарски. Вие сте едни ***.Поклон пред Наим.

40

Анонимен

преди 6 години

До Светла му..Ами, някои не са научени на уважение. Как да проявят такова?!Пропуснах- тяхното уважение е само към паметника на съветската армия или Альоша...

39

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Той не страда от омразата. Той живее от омразата. Омразата го храни. Тя е смисъл на живота му. На него му плащат, за да мрази и пише против турците.Даже не знае, че Караибрахим е измислен герой от поръчков филм, който направиха комунистите с пропагандна цел.

38

variola

преди 6 години

Вечна памет на тази светла личност ! Велик щангист си отиде, мир на праха му.

37

жалко

преди 6 години

Бог да го прости

36

Анонимен

преди 6 години

Колко още плюят по България от Иван, Мария и други бедна ти е фантазията 70-ти. България не е виновна а хората в нея ;). Айде със здраве.

35

Светла му..

преди 6 години

..памет на Наимчо, голям шампион, прославил и България, и Турция!Една молба към пишещите: нека поне в този тъжен миг да оставим настрана псевдопатриотарските дърляния и от двете страни . Уважението пред паметта на покойния го изисква!

34

Свилен

преди 6 години

Мир на праха му.

33

анонимен

преди 6 години

Избягал вТурция . защото му сменили името

32

риторично

преди 6 години

До АТАКИСТ 9Тоя кой е го пишат с името му. Ама ти кой си? Твоето име е неизвестно. - Атакист, пост 9Нямаш име, биеш се в гърдите с партийната си принадлежност.

31

Ина

преди 6 години

Тъжна новина, беше страхотен спортист. Да, състезаваше и за Турция, но е донесъл много медали и на България. Сега много не само спортисти сменят гражданство, и разбира се всичко за пари, аз поне не съм го чула да говори против България, а и че е бил на погребението на Иван Абаджиев говори какъв човек е бил. Поклон, да почива в мир!

30

Анонимен

преди 6 години

прекрасна новина

29

extremist

преди 6 години

трикратен олимпийски шампион, седемкратен световен и поставя над 40 световни рекорда. - БЪЛГАРИЯ МОЖЕ САМО ДА СЕ ГОРДЕЕ С ФАКТА ЧЕ ИЗГРАДИ И СЪЗДАДЕ ТАКЪВ СПОРТИСТ ! ОСТАНАЛОТО СА СМЕШКИ ОТ КОМПЛЕКСАРЧЕТА ВДИГАЩИ ГОЛЕМИ ЛЪЖИЦИ ШКЕМБЕ ЧОРБА, ЧЕЖКИ ЧАШИ МЕНТЕ-РАКИЯ ЦАР КИРО И НАРЯЗАН ТЪНКО СУДЖУК ЧЕ ДА НЕ СЕ СЕЦНАТ...

28

ГАДОРЯН

преди 6 години

Жалко за човека. Ако наистина е пиел много, сам си го е направил. Лека му пръст.

27

Анонимен

преди 6 години

Изпълни си мисията до последно шпионираше за Израелските тайни служби и работеше усърдно против Турция не случайно турците му светиха маслото.