28

Анонимен

преди 6 години

Босна & Херцеговина - няма по-изкуствено образование.Няма как мюсюлманите от Босна и християните от Херцеговина да са в една държава.Крайно време е нещата да придобият естествения си вид.

27

???

преди 6 години

Забелязвате ли как под всяка статия в която става въпрос за накърнените интереси на САЩ и особено тези където Русия печели на политическата сцена, мигом се включват дежурните тежки соколи, едни НЕбългари и всякаква подобна НПО грантаджийска изметт? Слочаеност?Не мисля.

26

Бай Оня

преди 6 години

Босна и Херцеговина е изкуствено формирование и няма бъдеще. Най-добре е да се разделят, Сръбската част към Сърбия, хърватската към Хърватия и Мюсюлманската част като държавата Босна. А за мръсната и гадна Сърбия ще е добре да се отдели и Санджака и да се присъедини към Босна! Сърбия е наш враг, жесток и коварен враг, българи не забравяйте това никога!

25

Анонимен

преди 6 години

Където минат краварите - трева не никне! Говедарите долни мнаха през Балканския полуостров и резултата е налице - навсякъде войни, мизерия, корупция, тероризъм !

24

Тежък Сокол

преди 6 години

Босна и Херцеговина е слабото звено в страните от бивша Югославия и естествено че хората на Путин ще ръчкат там , това им е работата

23

Анонимен

преди 6 години

До мдаааСтратегическа грешка на Европа е, че не изчисти османското "присъствие" още в 19-и век! Последствията ги виждаме и до сега!Даааа, ама европата спазваше правилото: разделяй и владей!!!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Мддаааааа..................с техните камъни по техните глави! Жалко за нормалните хора, които НИКОГА НЕ СА БИЛИ СЪГЛАСНИ С ТЕЗИ насилствено насаждани "демокрация" и "ценности", които се оказаха ВЯТЪР И МЪГЛА! ПЪЛЕН ФАЛШ!!!

21

Тежък Сокол

преди 6 години

19 И в Унгария и в Румъния да свършва Европа ние сме вътре . Омръзна ми глупости да се пишат тук . Колкото о Ялта. Преди нея е имало планове Вторият фронт да се отвори на Балканите и от тук на север да се пресече пътят на РККА на СССР , само че са се отказали и е било ясно , че така няма какво да я спре за това Чърчил е искал поне да спаси галеното дете на Англия - Гърция а нас ни е оставил на руснаците защото така или иначе те са щели да ни окупират .

20

Полит АНАЛизатор

преди 6 години

"Тимъти Лъс, директор на консултантската фирма за политически рискове"Баахти и титлата баахти и длъжноста клатикурска. Ама всъщност все повече взеха да им Лъс'ват дупетата и да им се осветляват шпионите и структурите на говедоидите и британските им подметки. Пълни нещастници. Пак Путин ще им е виновен за това че са некадърни леваци. Безкрайни злетаци, скръб, мизерия и безсилие. Трагрдията вече е фарс.

19

Анонимен

преди 6 години

Чърчъл е казал ,че в България откакто я знае все посредредствени управници и политици е имала .А също казал на Сталин в Ялта ,че му подарява България в неговия обсег ,а и Той е считал че еВРОПА Е СВЪРШВАЛА ТО ЛИ ДО ГРАНИЦИТЕ НА рУМЪНИЯ ,то ли до Унгария ,точно не помня ,а ние сме по надолу (ако

18

евро-простотия

преди 6 години

това е двуличието на европа и сащ.никои не гие канил в сърбия и да правят държава нищо ново под слънцето

17

Анонимен

преди 6 години

Това не е Испания. Ще има пак бой и сръбска музика от НАТО. Защо не се разпаднат и Западните покрайнини? Те бяха дадени на Югославия, която се разпадна.

16

Анонимен

преди 6 години

Зад всяко зло в Европа седи Русия

15

РБК37

преди 6 години

CАЩ няма да разреши разпадането на Босна с Херцеговина .Хм ,ще се намери ли един журналист да напише за глобяването до 100 фунта на бездомници които спят по тоалетните ,парковете ,просяците в богата и просперираща държава Британия , а ако не заплатят то ще ги подвдат под отговорност.... и ще искат 1000 фунта .А живееели добре в Англия ,а просяци навсякъде и навярно има и от нашите .

14

Анонимен

преди 6 години

Англия е най-големия враг на България. Чърчил е искал въобще да ни ликвидира като държава. Пише го черно на бяло в мемоарите му без заобикалки.---------------------------------Това чисто и просто е една лъжа и не е истина Какво мислите ,че правите като разпространявате откровени лъжи

13

Един българин

преди 6 години

До: номер 9Ти остави Англия. Първо, Чърчил не е Англия. И второ, за твое сведение, Чърчил е бил голям фен на Бенито Мусолини преди Втората Световна Война.Чърчил е бил от старата школа империалисти. Смятал е че Британската Империя има бъдеще. Затова няма нищо чудно да е гледал на България като на колония.

12

Българина

преди 6 години

Ако софия не делегира повече пари чрез оставане повече данъци по места и не построи хемус, ще има три българии както е има и преди, софия, южна и северна, като е ясно коя към коя държава ще се присъедини. Но след 10 г лъжи и разделение, герб ще го постигнат това тихо мълком с шеги закачки оставки и избори.

11

Анонимен

преди 6 години

Русия копа там

10

Един българин

преди 6 години

До: номер 7Може да е както казваш. Е да, ама докато някои държави се цепят с гръм и трясък и войни, то други се цепят мирно, тихо и кротко. Например така се разцепи Чехословакия, и от това нищо страшно не се случи - просто и Чехия и Словакия поотделно влязоха в Европейския Съюз. Така че нека да не са правим на "Нострадамус", става ли?

9

Анонимен

преди 6 години

Англия е най-големия враг на България. Чърчил е искал въобще да ни ликвидира като държава. Пише го черно на бяло в мемоарите му без заобикалки.