137

СС

преди 6 години

осъзнайте че съвременния спорт е една илюзия, но мого хора не го забелязват, всичко е поръчано и нагласено във всички спортове да държат масите, да ви отвличат от истинските проблеми, всичко е една пропаганда, машина за промиване на мозъци, създават ви изкуственни кумири, после медиите ви облъчват с информация, правят всякакви стоки свързани със клубове спортисти и вие си ги купувате, от всичко това печелят корпорациите и хората стоящи зат тях а вие? вие сте б-алъците дето им се радвате...

136

Анонимен

преди 6 години

Българите не са ***, главно поради това, че са ни владели мюсюлмани, което е препятствало масовото кръстосване.Виж, в *** вече 100 години няма официална религия и всички вече са с дръпнати очи.

135

Анонимен

преди 6 години

В качеството на какъв тоя руски ***, излага слабоумното си мнение? И що чини още в БНР?

134

Нищо ново

преди 6 години

Като си помисля след световното през 1994 в САЩ почти всички българи искаха Стоичков за президент...Сега просто идолът е друг.

133

Анонимен

преди 6 години

"Докато народът брои стотинките, Гришо си пълни милионерската сметка... Ако можеше възторг да се пече и яде..." - Как е възможно да има толкова прости хора, които да родят подобна нагла глупост? Как да се развиваме като общество, при наличието на подобни индивиди? Пълнел си милионерската сметка, напънете се и си вие си пълнете сметката, много е лесно да си завреш двете ръце дълбоко в дупето и да ревеш, че е някой е длъжен да те отглежда. От къде тази наглост, да се разпореждаш с чуждите пари?

132

Анонимен

преди 6 години

никак не омаловажавам успехите на григор и е факт, че е най-успелият български тенисист, но това не го прави най-успелият световен тенисист. същото се отнася и за цветана пиронкова - най-добра в България, но е 123 в света. снощи случайно попаднах на някакво предаване с камелия димитрова - певицата и анонсът беше 'най-известната джаз певица'. даже не бяха сложили 'в България'. понякога сами си ставаме за присмех. нека григор успее да спечели няколко турнира, после волгин сам ще млъкне.

131

хюман

преди 6 години

Аз не се чувствам горд понеже Григор печели. Радвам се за него и му стискам палци, но постиженията са си негови, както и провалите. Да го оставим да си живее живота - нито ни е длъжен да печели, нито да бие Надал и Федерер най-после, нито да е в топ 5, нито да се жени за Никол. Това настрана, по-важно е да си качествен човек, а не горд българин, германец или какъвто и да било. Надявам се един ден да не стане като Стоичков, който до ден днешен не разбира, че не сме му длъжни за някакво медалче

130

мнение

преди 6 години

Троловете са тези дето подкрепят т нар успяли бг .Останалите сме хора с мнение ,което вие не обичате и никога няма да приемете .

129

Българин

преди 6 години

Трябва да си абсолютен *** за да се отнесеш така с успеха на нашия сънародник в изключително престижния спорт тенис. Всички трябва да сме щастливи, че имаме такъв представител, който е нашия посланик пред света. Той е харесван по цял свят за красивата си игра, визия и т. н. Ако сме нормални като хора и народ, трябва да го подкрепяме.

128

Мислител

преди 6 години

И тук не позна ,щото олигархията е червена по нашите земи даже ония дето бяха сини .Какъв червен съм аз .

127

завист на мижитурка

преди 6 години

Родината ни е единствена на планетата с паметник на завистта - в центъра на Хасково. Автор на триметровия бронзов монумент е скулпторът Господин Тенев. "Българският Икар", както се нарича, е наш прочит на древногръцката легенда. Икар се опитва да полети, но две зловещи ръце го държат за крилете."Виждате, че всеки порив в нашата държава е унищожаван още в зачатък или по време, когато видят, че някой така или иначе тръгва, полита, все се намира кой да го дръпне надолу"За мрънкача и завистника единствено сивотата и еднаквата бедност на всички е нивото което може да го приравни с останалите.

126

Анонимен

преди 6 години

А кой трябва да ни е идол другари? Нека позная другарката Корни или бай тошко провешкото овчарче с интелект на медуза.

125

Анонимен

преди 6 години

оставете настрани григор димитров, по-важният въпрос е защо винаги се използват думи като 'смакчахме, размазахме' или 'паднахме, пребиха ни'? гледал съм доста предавания и съм чел чужди вестници, там хората казват 'победихме или загубихме'. това е спорт, не е селски бой или убийство. може би тази комплексарщина ще обясни доста неща, другото е следствие.

124

сори

преди 6 години

До Анонимен 123Извинявай, че трябва да ти го кажа, но българите по силата нса своето проветриво разположение на земите си и 500-годишната османска тъпня са си *** пар екселанс, което разбира се не е обидно, както и да ти звучи на теб.

123

рако, бе

преди 6 години

До МислителЧервен, бе, замислений гробарски хахо.

122

Мислител

преди 6 години

Какъв рак бе ,*** . хахах

121

Анонимен

преди 6 години

Волгин дори не е Българин а някъкъв руски ***

120

я рак

преди 6 години

До Мислител до анонименЯ, пак, ама моля те, научи къде се слагат препинателни значи.

119

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че другарят Волгин няма да обича Гришо, защото изостави Маша.Иначе българинът мрази всички успели. Това са си гени.

118

Мислител до анонимен

преди 6 години

Аз съм успял и мразен затова там където нито ти нито който и да е спортист няма как да успее .