57

Анонимен

преди 6 години

Загубата на "майката" така ви приседна,че още не можете да я преглътнете.За разлика от крадливите герберуги,си имаме честен и достоен президент,нещо нечувано и невиждано в най-новата ни история.Народа го обича и пак ще гласува за него,независимо от помията с която го заливате.

56

до 55

преди 6 години

Ти защо си мислиш, че искаме да ходим на килимчето на Путин!?!? Убеден съм, че българите искат да бъдат е Европа. Голяма част от тях са вече там или мечтаят и имат планове да отидат там. Борисов и останалите ни политици не са причина България да не бъде в Европа а са бариера пред това Европа да дойде у нас! А за такива като теб които искат на килимчето на Путин, пробвай, никой не те спира! Кандидатствай за работна виза и ако ти дадат, заминавай!

55

До 46

преди 6 години

Абе,,я кажи кого трябваше да изберем,че не се сещам?

54

Анонимен

преди 6 години

Балканският синдром на простотията, заедно с робското мислене и вечното хленчене и чакане някой да ни оправи, доведоха страната до това плачевно положение. Казах че даже и Господ да слезе и да иска да ви помогне, ще го оплюете жестоко. Това е доказателство за неописуемата социална деградация която царува. Изглежда е национална черта. Да не забравяме Алеко който така добре ни описа преди повече от сто години. Нищо не се е променило. Сега ви е виновен за мизерният живот Радев? Утре кой ще е наред

53

Аз

преди 6 години

Пожарникарят е на власт, защото България иска да е част от Европа, а единствената партия, която в момента не желае да ни занесе живи или мъртви на килимчето на Путин е ГЕРБ.

52

позитано 20

преди 6 години

На мен господар ми е само Путин. Я се отчитам само на него , ама нещо взе да ме прецаква с некви рубли, дето банката не ги ще.

51

Анонимен

преди 6 години

Да ама сега основната им хранилка е Брюксел и ако не слушкат,няма да папкат.

50

Анонимен

преди 6 години

Разбира се че ще дават отчет пред Брюксел, нали ЕС даде милиарди Евро от джоба на европейските данъкоплатци за България. Скоро ще попитат къде са парите и защо, нищо реално не се е свършило с тях. След 5 години, ще останат само няколко стотин километра магистрали за основен ремонт, буренясали градинки, разбити улици, празни спортни зали и разпадащи се стиропорни фасади. Неимоверен напредък за 10 години членство в ЕС! Но не Европа ни е виновна, нито Русия, Сорос или планът "РанЪт" а ние самите!

49

Патриот

преди 6 години

Ето това е мъжко и достойно изказване на ГЕП всяка втора дума им е ЕС,нато Брюксел, а истонският им господатр сме ние българският народ!Ясно тикви???!!

48

Анонимен

преди 6 години

Добре де! Има ли нещо лошо или неправилно в това което казва?! Не е ли точно това от което има нужда България? Разбирам политиците да го мразят, защото говори против тях. Те са престъпници и корумпирани и той им пречи. Но да го критикуват обикновенните хора е неразбираемо. Свикнахте да бъдете крадени и мачкани. Унижавани и бедни и робското ви мислене, не ви позволява да се оставите даже и да ви помогнат. И господ да стане президент, или министър председател в България, ще бъде жестоко оплюван.

47

Анонимен

преди 6 години

До 44 Милиарди , но за предателите на България. Все така сме бедни и жалки на опашката. А и да не говорим , че огромната част от тези пари са наши. Вероятно и на теб ти плащат от тях.

46

Анонимен

преди 6 години

До До 43И него имам в предвид, както и много други знайни и незнайни ченгетаи фуражки но просто коментирам конкретния. Иначе да ти се връща.

45

Анонимен

преди 6 години

До xyЧовек преди да каже или напише нещо трябва да мисли (е ако има с какво)

44

Анонимен

преди 6 години

На този Радев като му видя провинциялната физиономия и разбирам колко ниско е нивото на глупаците, които са го избрали. Само в треторазрядни бананови страни виреят такива президенти и такива премиери. Да сведеш избора за президент между Цецка и Радев... ако не беше тъжно щеше да е смешно. България - страната в която царува идиокрацията.

43

До 43

преди 6 години

Ами и онзи от пожарната на Банкя и той е бил под пагон бе !

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Сега вече стига с Брюксел , който дава милиарди на България , а едно време любимите на Радев СССР всеки ден по сто пъти се говореше колко са велики другарите и как искаме да станем 16 република на СССР . Вие другари нямате ли срам от децата си или внуците . Предатели и българоубийци .

41

от мен

преди 6 години

От едната страна му тури диня , от другата пъпеш. Питай сега кой е президента?

40

Суджукларев

преди 6 години

Нека да не слушаме президента ни, по-важен е суджука и кой го разпределя в партията ни. ЕК само може да казва, но суджука си е суджук, и Цачева каза че за нас било добре, останалите да му мислят.

39

Анонимен

преди 6 години

На хора които са били под пагон, трябва със закон да им се збрани да участват в управлението на държавата. Видно е какво зависимо недоразумение си имаме за президент.

38

Анонимен

преди 6 години

Правилно казва Радев, стига с този Брюксел, народа е гладен,живее в мизерия - това е най- важното ,това трябва да се оправи.Да се вдигне стандарта , да не живеем , като африкански народ , че ибанани нямамеКой работи в полза роду ? - Борисов, ДПС, БСП или патриотари , никой.За тях народа е "лош материал", " ***" , " аз съм *** и вие сте прости...." Тези ни ръководят.ОБИДНО !!