37

До Нашенски безумия

преди 6 години

Брат прецакал си се, ако беше активен борец щеше да имаш големи привилегии. А ако можеше да се пребоядисаш след това в синьо, като наш Спас, можеше сега и депутатин да си.

36

ИСТИНАТА

преди 6 години

Сега за да не лъже правителството на България че сме много добре и външния ни дълг е нисък напишете в Чичо гугъл: global fire power 2017 rank Излиза американски сайт данните в него са от ЦРУ като българия е на 67 място по военна сила в света. По интересно е че там има и външния ни дълг - External debth в момента над 42 милиарда долара. За сравнение при Бай Тошо беше 10 милиарда. Има и други интересни неща. Американците са стриктни и описват всичко в детайли!

35

До 35

преди 6 години

А междувременно е бил и МуТ*ра, нали?

34

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Заработвайте копейками, че не се знае до кога! А Баце никога не е бил член на БКП, бил е за малко охранител на Живков след '89. Предвижда се заем за ПОГАСЯВАНЕ на стар такъв.

33

Нашенски безумия

преди 6 години

През 1980 г. така наречените АБПФК (активните борци) са 240 000, а през следващите години, чак до 1989 г. продължават да утвърждават още и още носители на това звание.Какви привилегии е носило това, потърсете информация в мрежата!Ще ви припомня само това, че взимаха парични добавки и към заплатите, и към пенсиите си, пенсионираха се в по-ранна възраст с по-малък трудов стаж в сравнение с останалите хора, картите им за почивка и за градски транспорт бяха безплатни, децата им с привилегии и т.н.

32

Анонимен

преди 6 години

Ако хората без акъл имаха поне срам! Такива трубадури като Гърневски са дебелооки хамелеони! "Винаги със таз, която е на власт"!

31

Какви бивши борци

преди 6 години

против комунизма, бе журналисти?? Капитализма ли имахте предвид? Те така се именуваха - активни борци против фашизма и капитализма.Има документи, доказващи, че комунистите преди 09.09.1944 в България са билиоколо 3 000. Техни деца и внуци, настанени в Института за исторически изследвания при БАН услужлива броят по някакъв техен начин и изкарват, че уж са били 19 000 тези комунисти (ама ниц де!). През 1980 г. обаче официално бяха изнесени данни, че така наречените активни борци са 240 000 !!!

30

ТHE Патриот

преди 6 години

ГЕП е колониална партия създадена в Германия от фондация Ханс Зейдел обслужваща чужди интереси и предаващи българския!

29

nemam nervi

преди 6 години

съжалявам пропуснах една нула

28

nemam nervi

преди 6 години

няма как след правителство 1, 2 и 3 няма как да не последват 4, 5 и 60000 българи да емигрират

27

Гунчо

преди 6 години

Ако аз взимам 16 милиарда заем всяка година и при мен държавата ще просперира ама после вашите и правнуци ще го плащат...Капиши!

26

Анонимен

преди 6 години

Със сегашните политици независимо от коя партия са няма да се оправим никога. Трябва МЕТЛА за всички и да дойдат нови хора които не са обвързани нито със старите структури нито с НПО нито с чужди държави. И да не бъдат по възрастни от 35 години! Само тогава ще има бъдеще за БЪлгария!

25

Анонимен

преди 6 години

А ама тоя не е ли в затвора бе? Гърнето не се ли счупи? Евахте у дръжавата щом и гърнетата започнаа да дават акъл! Докато не запее калашника от таа коченка държава нема да стане!

24

Анонимен

преди 6 години

България икономическия тигър на Балканите!Премиера новият Адам Смит!Бандата на шаро ,най забавните кумици !

23

Анонимен

преди 6 години

ХА СЕДЕРАСТИНА ГЪРНЕВСКИ СТАНАЛ СУДЖУК ЕДИН Д**БИЛ ИЗБРАН ОТ Д**ИЛИ ЗА ДЕПУТАТИН

22

Цербер

преди 6 години

Ама от Герб са уцелили кои да прочете декларацията. Умее ги Спас Гърневски тези работи. Вижте какво пише през 80 те за рождения ден на партииния секретар.Другарю Шопов, дните на Вашия празник съвпадат с навечерието на един разлистен исторически Април, в който социалистическата ни родина ще очертае магистралата на своето бъдеще от трибуната на конгресната зала

21

Анонимен

преди 6 години

И БСП и Герб трябва да бъдат разстреляни от нов Народен съд!

20

То6

преди 6 години

Спасчо, фурнаджио, оти не се скриеш и не си папкаш. Но щом в герб има такива като тебе, някои ще се упраят....

19

Анонимен

преди 6 години

Найстиона в България е пълно с *** ,ако нямаше такива как този доказан мошеник и крадец който като кмет на нашия град Пловдив се прочу с кражбите и далаверите си гражданите на Пловдив мубихме шута и го пратихме на политическото бунище и вместо същия Гърневски сега да трие затворническите нар в килията взели ,че *** го избрали за дУпетатин.

18

Анонимен

преди 6 години

Значи във бюджета има излишък със който пенсиите да се покачат както обещахте ?