89

2010_2013@gmail

преди 6 години

И как, като така се сети за далечните 2010-2013 г.Нещо, не се връзва в целия фон...

88

Анонимен

преди 6 години

Те, англичаните големите чистници ! Още нямат смесители на топлата и студената вода - неандерталска работа ! Какво да очакваш от най-гейската нация в света! Бъкано с индийци и пакистанци - те се не излизат от банята! Ай , сиктир.......

87

Анонимен

преди 6 години

Вицепрезидент а е оставал по нощите....нещо май май, а...?Освен това кой подхвърля забележки на вицепрезидента, м?

86

Анонимен

преди 6 години

Мнението на високия сегмент на средната английска класа към източноевропейците е крайно по ред причини. Масовият източноевропеец, работещ там, не знае език, има сбъркана ценностна система, нискообразован е, нискоквалифициран. Изобщо- *** на обществото. Именно затова не харесвам 90% от емигрантите ни- нискообразовани мързелаци, които обвиняват държавата за собствената си мизерия. А, ако си мислите, че богатите англичани не дискриминират себеподобните си от ниската обществена класа, се лъжете.

85

Анонимен

преди 6 години

МИ НЕКА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ ДА ВИДЯТ КОЛКО ГИ ЦЕНЯТ ТЕХНИТЕ ЛЮБИМИ ГОСПОДАРИ.

84

Анонимен

преди 6 години

"Вице президент на отдел.." що за глупост?! Президент означава да има дялове, а той е просто полушевче на някакъв отдел.

83

Гражданин

преди 6 години

"Да живееш ,значи да се бориш-робът за свободата,а свободният за съвършенство"Дано успее да си постигне правата!

82

Анонимен

преди 6 години

В тези компании имат навика всички да се наричат мениджъри, президенти, офицери и т.н. а ако имат и по едно сър отпред много държат да се пише и то. Дори и секретарките там се пишат офис мениджъри. Само погледнете биографията му и ще видите, че като първа работа в живота си е записал мениджърска позиция. Така че от manager до vice president не е кой знае колко израстването. Едва ли ще го дпоуснат до борда на директорите обаче заради балканския му произход.

81

Анонимен

преди 6 години

предложили му ...8300 паунда. т.е. минималната заплата на година в англия, за да му кажат, че толкова заслужават чужденците, които не са англичани, независимо какво работят и какво са завършили. до последно не са го приемали на сериозно. нека го осъди, заслужават си го. а между другото, във всички случаи *** е доста по-добре от Гейо е въпросният мечкарски просто е трябвало да изплющи английския си шеф отзад, заедно с жена му и щяха да му дадат тези 8 милиона с благодарност:)

80

Анонимен

преди 6 години

обичайните хейтъри и неудачници тук, да са живи и здрави. за останалите обаче - това е УСПЯЛ българин, който просто се е преместил от расистка английска банка в американска. не се е върнал в България и ще си гони правата до дупка. и между другото, в това е коренът на Брекзит - английската омраза към всичко европейско, защото е по-добро от тях. дали е французин, норвежец, румънец или малтиец, това не е конго-бонго от малави и един такъв европеец слага всички надути английски пуяци в джоба си.

79

Анонимен

преди 6 години

"Трябва целокупният български народ да работи здраво, за да има ефект. Не отделни хора."Това не е Япония. Тук колкото и пари да изкарваш на чорбаджията, той пак ще ги харчи за коли, яхти, хотели, любовници, само не и за твоята заплата.

78

до 78

преди 6 години

Ехе, мехе, заплатата за подобна позиция е 20.000 паунда МЕСЕЧНО.-Грешиш, и то много. бил заместник началник на отдел - твърде скромна длъжност със скромна заплата. Просто преводачът нещо не е разбрал. Отделите нямат вицепрезиденти, а заместник началници. Все още няма българин, който де е вицепрезидент на Сити банк.

77

За 73

преди 6 години

Аз живея вече 17 г. в Испания, а ти лъжеш/, Запада не е за мързеливи хора, тук се работи здраво и получаваш това което заслужаваш, а ти шест години си мързелувал /а/ и сега ти е дошъл редът да храчиш срещу хората които живеят достойно своя живот и си харчат парите без да се притесняват за утре дали ще имат, защото знаят, че винаги ще имат не само за "утре" !

76

Анонимен

преди 6 години

В Англия съ бил повече от 30 пъти. Според мен англичаните са едни големи селендури, алкохолици с навирени носове и не е необходимо да им отваряте очите. По-добре ги оставете да си останат в тяхната си *** на предразсъдъци и злоба и завист към всички и към съседите си. Те вече се самошзяждат - в преносен смисъл го казвам. И си мислят, че светът е техен. А той вече ги е залял и ще ги претопи са кратко време.

75

Да бе да

преди 6 години

Тук ако работят 90 часа ще ореват орталъка :)На всичкото отгоре и овъртайм да имат ще е върху осигурителният им доход, който не е реален.

74

Анонимен

преди 6 години

До ГрийсМного са ми смешни българи, които говорят българите какви били, с жалък опит да се дистанцират от тяг. :D :D :D 'повечето се къпете един път в седмицата'АХАХХАХАХХА

73

Анонимен

преди 6 години

До 76Ехе, мехе, заплатата за подобна позиция е 20.000 паунда МЕСЕЧНО.Злобарите да завиждат и да си работят за 500 лева, докато плюят по махленски кой къде бил заминал.

72

До 69

преди 6 години

До Анонимен....Ти си се подул от злоба бе не забелязващ ли ? Човекът си защитава правата и това е негово право, защо трябва да работи в България щом има достойнство и интелект ? Вие там не можете една стачка да стъкмите за да си отвоювате правата, избирате си мафиоти да ви мачкат и унижават, обладават ви само злобата и завистта, страхът управлява действията ви, нямате смелост да си потърсите по-добри условия за живот и труд извън България ! Ид'иот !

71

Анонимен

преди 6 години

"Вицепрезидент" на отдел?Ехе.......

70

до 72

преди 6 години

в България ако ще и в офиса да си денонощно, това няма да ти се отрази на заплатата по никакъв начин.-Трябва целокупният български народ да работи здраво, за да има ефект. Не отделни хора.