112

Анонимен

преди 6 години

Санкции заради окупирането на Крим трябва да има още поне 100 години!Руските кражби трябва да бъдат наказвани!

111

хотелиер

преди 6 години

Америка е богата,защото живее за чужда сметка и кара други да и работят.

110

либоф

преди 6 години

А ние ще се цункваме с чичко Юнкер.Той ще ни потупва отзад с бодрото-Конграчулейшън.

109

Анонимен

преди 6 години

Да бе, Америка я чакате да фалира от 100 години, още от ВОСР, а тя става все по-богата :)Затова всички нормални искат да живеят в САЩ и ЕС, а никой не отива в Русия ;)

108

Анонимен

преди 6 години

Стига с тия лоши евреи бе, стига рева!На Хитлер и Русия все евреите са виновни!Значи руснаците са фашисти!

107

Анонимен

преди 6 години

Амиииии,дами и господа започваме да изплащаме с дружни,общи усилия спасяването от фалит и крах на едно икономика и финансовият й свят отвъд океана!!Как така ще заобикалят Украйна??Откъде-накъде!!!Че,един американски син на един високопоставен държавен американски служител приватизира цялата газопреносна мрежа на Украйна!!А,без газ за чий му е??И......впрягай де що лобист се намира в Брюксел,да кове нови наредби и да ги прокарва за да осигурят печалбите и рахатлъка!Че,народи ще страдат..Е им М!!

106

Факт

преди 6 години

Далеч от Русия = добър живот !

105

Б

преди 6 години

до сега нещо добро видяхте ли от слугите на Уол Стрийтските евреи от Брюксел !?защо мислите че Германия се натиска да строй Северен Поток 2 !?Американската втечнена газ е 2.5 пъти по-скъпа от Руската - ето за това са нужни дискриминационни закони срещу Русия - евреите лено забравят пропагандните си лъжи за свободен пазар и конкуренция и тогава идват забраните и репресиите

104

Анонимен

преди 6 години

Бойко е предвидлив - имаме изградени 2 газови Хъб-а, откъдето и да мине тръба ще трябва да мине и през нашите хъб-ове за да стига до ЕС.

103

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 108Това от полската енергийна копания ли ти казаха ? Голем смех. То Полша щеше да е най-големият производител на газ -шистов .Даже щяха като нас да изнасят и за Русия.

102

Анонимен

преди 6 години

За независим ЕС - газта трябва да може да идва поне от 2 места - от Русия и от САЩ, може и от Катар.Тази конкуренция ще свали цените.Всички ще сме добре от това.

101

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен104За да плащаш по евтина газ тръбата трябва да влиза при теб.Кой ще ти плати преноса от Украйна до тук ? Чичко Доналд ?

100

Анонимен

преди 6 години

Русия не трябва да може да ни извива ръцете с цената на газта.

99

Анонимен

преди 6 години

Полша си внася газ от Норвегия е затова е Независима от Руския Окупатор.

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА Бойко договори намаляване на цените ама утре. За сега има едно хубаво покачване от 33% и едно смъкване с При нас гозта винаги ще бъде скъпа защото трябва да си плащаме преноса през Европа.около 3,5% . Но сега отново се чака дигане с около 3% . Та смъква ги цените човека смъква ги.Спор няма.

97

Анонимен

преди 6 години

Лъжеш за цените на газта.В Лента.ру ли ти ги казаха или на Позитано 20 ...?!

96

Б

преди 6 години

До Анонименцената на газ от САЩ е 1500$ за 1000 кубикаРуската газ от Турски Поток ще ни сътрува 600$газът от Северен Поток струва 380$ на Германия !гнусната империя на злото и слугите им в Брюксел заслужават публичен разстрел !!!

95

Анонимен

преди 6 години

Ами ние и сега плащаме по-скъпа газ на руснаците...Защо да не е американска течна газ?!Америка поне е коректна, а не поробваща каквато е Русия!

94

Анонимен

преди 6 години

До nikiЯвно продажника си ти. Всичко това е да се получи недостиг на газ ида се отвари пазара за втечненият газ от САЩ. Е цената ще бъди почти двойна ама карай да върви нали ще сме защитили интересите на Украйна / газопроводна мрежа е в ръцете на сина на бившият вицепрезидент на САЩ /,Полша и САЩ. При нас газта винаги ще бъде скъпа защото трябва да си плащаме преноса през Европа.

93

Ясно е ;)

преди 6 години

Щом децата на всички руски и български олигарси живеят, учат и работят в САЩ или ЕС ... значи това са най-добрите мяста на света.