180

Анонимен

преди 6 години

194Това ли успя да ти измисли българския мозък? Нищо чудно че сме ви развъждали толкова време

179

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаКакво да правя в Лас Вегас ? Да се оставя да бъда обран от казината ли... ?Сам го призна... Османската армия е означавала едно прецакване, в стил... Лас Вегас...!

178

Турчина

преди 6 години

191Голяма част от българите са ставали доброволно еничари, да служиш в османската армия е било въпрос на чест! Представи си едно българче от село в трънско да отиде в Ласвегас. Историята която знаеш ти е пренаписана на руски език - пропаганда, аз уча историята от извора.

177

Анонимен

преди 6 години

До 186 Добре ги ковна!

176

Анонимен

преди 6 години

До 178: Радвам се, че си потърсил откъде е взето, но там се цитират исторически извори, които вие търсите (?!?) Т.е един от многото. Могат да се цитират стотици, но нарочно не го правя. А сега ? Отричаме робството вероятно ? А за кръвния данък - да разбирам ли според тебе, че бъларите сме го искали и е бил доброволен ? Къде го четеш това ? Оставям на всеки във форума да види един показателен пример на " български граждани с турско самосъзнание " ! Не че някой ще е особено учуден.

175

82 Танка

преди 6 години

До 170Ние имаме хилядолетна традиция в управлението на държави. Турци е имало и преди османците, селчуци, огузи, уйгури. Не сме като вас гяуpи

174

Анонимен

преди 6 години

ТОВА, ЧЕ МЕСТАН Е РОДЕН В БЪЛГАРИЯ (ЕВРОПА), НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ Е ЕВРОПЕЕЦ!ТОЙ САМ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ЕНТИЧЕСКИ ТУРЧИН, А ТУРЦИЯ НЕ СПОДЕЛЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ ! НАПРОТИВ, ТЯ СЕ СТРЕМИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА НАВРЕДИ НА ЕВРОПА!ПРЕСЕН Е ПРИМЕРЪТ ОТ 2015 !В ЕВРОПА НИКОЙ НЕ ИСКА ТУРЦИЯ В ЕС ! КАКТО И ТЕ САМИТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА БЪДАТ ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО СЕМЕЙСТВО!МЕСТАН НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЕДИН ТРОЯНСКИ КОН НА ТУРЦИЯ, В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА.ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ ТЕПЪРВА ЩЕ ГУБЯТ ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ !

173

nina

преди 6 години

Тази ли сива мишка,дето се кри в турското консулство е българин?Интересно как никой в Америка не напира да бъде малцинство,нито азиатците,латино,ставяните,а тук Местанчо напира ли напира....Ами който иска да говори майчин език,децата му да говорят майчин език,да агитира на майчин език-да си върви в майчината си държава,или казано по-просто-на майната си.

172

Анонимен

преди 6 години

ВМРО какво направиха за пенсийте.дойдоха на власт с дъвката за Турския етнос да я ограбят повече.ЛЕВСКИ ако излезе от гроба патриотките ще търсят дупка да се крият

171

Анонимен

преди 6 години

приятелите ми в москва повечето са бг турци те ми казват че са българи..Е как бе, в Москва не са ли московци?

170

Анонимен

преди 6 години

Аз съм висок рус и зеленоок, като Къванч Татлутъ само, че по млад, българките припадат по мене, кръвна група 0(-). Каква ми е кръвта?

169

време е

преди 6 години

Ердоган да си прибере пудела Местан и да го прати да джафка в кюрдските райони.

168

Анонимен

преди 6 години

Има четири кръвни групи плюс още един резусфактор. И белите и африканците. Всичката е червена.

167

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":ТАШАКЛАРЪ!!!"ДРУГАРЮ" МЕСТАН,ИМАТЕ ЛИ СМЕЛОСТТА ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДА ЗАЯВИТЕ В ПРАВ ТЕКСТ:"АЗ С ОРЪЖИЕ В РЪКА ЩЕ ИЗЛЯЗА СРЕЩУ ТУРСКАТА АРМИЯ И ЩЕ СТРЕЛЯМ И УБИВАМ ТУРСКИ ВОЙНИЦИ, АКО ТРЪГНАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!"???ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЙ - КОЙ Е!!!

166

Анонимен

преди 6 години

всички мюсюлмани са бивши християни - какво да очакваш от хора сменили вярата си като т.нар. турци...Всички християни са бивши езичници- какво да очакваш от хора сменили вярата си като т.нар. българи

165

Гражданин

преди 6 години

Лютви Местан - осветен агент на Ердоган.

164

WHITE POWER

преди 6 години

До 172 Аз съм бял, рус, синеок и висок. Кръвта ми е 100% европейска, дали славянска, дали келтска, дали готска все тая.....

163

Анонимен

преди 6 години

"..Помехамеданчването на местното българско население се вижда и от съхранените в Националната библиотека турски данъчни дефтери...Ти хубаво копипействаш от уикито. Само, че откога уикито се счита за извор?Какво за кръвният данък? Изпивали са им кръвта ли? Прочете ли за свидетелствата където пише, че дори рушвет са давали за да вземат някое от децата им за да се издигне?

162

да каже

преди 6 години

Местан, има ли двойно гражданство и гласува ли на турски избори?Чакаме отговор.

161

истина

преди 6 години

България била кръстопът на много войни така е нали,сега някой от вас да ми каже какви сме всъщност?