23

Анонимен

преди 6 години

***.

22

Анонимен

преди 6 години

НЕ ТИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ МЕДИЕН РИЖАВ ЦИРКАДЖИЬО!!!!

21

Бай Сотир

преди 6 години

А този русокос *** хич не провокира с тази среща, нееее. Той е там и се бори за мир. ***! Само Путин ще ги оправи всичките.

20

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

"С оглед проблемите около Северна Корея Япония ще и купува повече различни въоръжения от САЩ и с тях ще може "при нужда" да сваля севернокорейски ракети, заяви Шиндзо Абе."Е на Тръмпела мед му капе! Няма разлика между него и джуджанка. И двамцата се надпреварват, кой повече оръжие ще продаде. Изхода е ясен..."високотехнологичнат" Русия няма шанс! Но от всичко страда обикновеният човек. Нека и Тръмпела и джуджанка си наврът дулата на автоматите отзад!

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи на какво му викаш "икономика" бе "умнико"???? На виртуалната реалност на разни "акции", "фюцърси" и разни там белиберди???? ПЪЛЕН ВЪЗДУХ!! Някой взел заем, друг го гарантирал, трети го застраховал, четвърти го препродал!! И когато НИЩО с този заем не е построено....КАКВО СТАВА??? Хиляди "предприемачи" са ПЪЛЕН БАНКРОТ! Или не помниш 2008??? А ИСТИНСКАТА ИКОНОМИКА ОТДАВНА Е В ЕВРОАЗИАТСКАТА ЗОНА - ОТ РУСИЯ НАТАМ!!! А това че тия още не са спряли печатната машинка ще им приседне!

18

Анонимен

преди 6 години

До 16 Тебе с какво те провокираха босовете на Вис и Сик ? Че искаше тяхния край ? Какво значи провокация от СК ? Има международни закони, които трябва да се спазват , за благото на света. Оня ден СК стреля ракети , вчера от Иемен стреля балистична ракета към СА. Утре Конго към нигерия ли ? Ти можеш ли да гарантираш че СК в бедността си няма да продава такова опасно оръжие ? След като даже още по беден Иемен се е сдобил с такава ракета ????

17

Бай Иван

преди 6 години

Китай искат САЩ да се разкарат от ЮК. САЩ искат да свалят режима в СК. Най-практичното решение е Китай да свалят режима в СК срещу махане на американците от ЮК. Така Китай ще имат добър съсед който вместо да го хранят ще търгуват с него.

16

Комунягата

преди 6 години

А вашите ПРОВОКАЦИИ защо биват "търпяни" , бе , Тръмпи ?!?! ... И ..... С какво по - точно Ви "ПРОВОКИРА" Северна Корея , че нещо НЕ ми е ясно ?!?! .... Да НЕ са замеряли Южнокорейските военнослужещи по границата им със семки и бонбонки ... ?!?! Или ще "санкционирате" Севернокорейците за "НЕправилно" дишане и разбиране на вашите "ХАмерикански ценности" ?!?! ......... :) ;) :)

15

Анонимен

преди 6 години

Кварталният хулиган освен дълга си, който явно не е непосилен, защото е обслужван, е и най-голямата икономика в света....

14

Анонимен

преди 6 години

ФАЛИРАЛИЯ ЦИОНИСТКИ КРАВАРНИК САЩ С НЕПОСИЛЕН ДЪЛГ ОТ НАД 23 ТРИЛИОНА ДОЛАРА Е ВЕЧЕ В РОЛЯТА НА КВАРТАЛНИЯ ХУЛИГАН ,КОЙТО НАСКОРО Е НАРИТАН ,НО ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ РЕПЧИ ПО НАВИК ,НО ОТ ТОВА РЕПЧЕНЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ ПЛАШИ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО ИСКАЛИ ВАШИНГТОН,СЕГА ПОГЛЕДИТЕ НА СВЕТА ВЕЧЕ СА НАСОЧЕНИ НА ИЗТОК КЪМ ПЕКИН И МОСКВА,ТАМ СА НОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ.

13

да

преди 6 години

повече няма да търпят...Япония да не купува американското бракувано оръжие:))))))тоя ако не беше жалък щеше да е смешен

12

Анонимен

преди 6 години

Добре бе. Ще видим. Как мислиш, че СК ще се противопостави не знам.

11

до 7

преди 6 години

Това за смазването на СК е отколешна мечта на ш.о. рошите, но както е писал един български класик, едно е да искаш, друго е да можеш, и трето и четвърто да го направиш! САЩ смазват само слаби държави! В случая кравата ще се окаже мъжка! Както е писал друг един автор - да няма после хър и мър!

10

Анонимен

преди 6 години

Бивш хегемон са другия път. Военна сила номер 1.

9

Анонимен

преди 6 години

И какво ще направиш бе,Дончо.Не разбра ли,че светът вече не е същият,а твоите САЩ са бивш световен хегемон със затихващи функции,с който вече никой не се съобразява,с изключение на третополовия ЕС.Ама и там започнаха броженията.Така че свийте си се в краварника си и си оправете собствената градинка,че нещо много взе да буренясва.

8

Тръмп

преди 6 години

Дано Доналд Vелики по -скоро да започне войната срещу Северна Корея та да има какво да гледаме по тв и в ютуб че няма какво да се гледа!!!

7

до: Ха

преди 6 години

Ще ги смажат. Това ще направят.

6

Анонимен

преди 6 години

Не знам каква "Империя на злото" са САЩ. За разлика ор Русия там се живее доста добре

5

Ха,

преди 6 години

нямало да търпят! Хайде бе, Дончо! Дай да видим какво ще направите?

4

Г

преди 6 години

Империята на злото избивала с атом ,заплашва...