18

Комунист

преди 6 години

До анонименДруго си е маршируваш на първомайска манифестация под радиоактивен дъжд.

17

Кретен

преди 6 години

"Подкрепете българското производство". Хаха! Само браншовата организация на млекопреработвателите в България явно се държи що годе нормално. Искат да изчистят измамниците от пазара на сирене и кашкавал. Всички други съсловни и браншови организации само искат държавата да им плаща разходите и да им гарантира приходите.

16

Циник до 15

преди 6 години

Вие вегетарианците - хрупкате нитрати, пестициди и хормони ( още не е измислена пречиствателна технология за хормоните, които попадат в подпочвените води с урината и фека лиите) такаче - радоста ти е доста смешна.За радиоактивноста да не говорим!Проверявай чат - пат дали светиш в зелено вечер!

15

Анонимен

преди 6 години

В пчелният мед е същата работа.

14

шматка

преди 6 години

Антибиотици се дават превантивно във всички големи животновъдни ферми.По цял свят.Няма как да предпазиш хиляди или стотици хиляди(при кокошките) животни от заразни болести.На юг дават повече заради по топлия климат кой благоприятства по бурното развитие на бактерии и вируси.Антибиотици се добавяха във фуража по програма и по Тошково време.

13

Анонимен

преди 6 години

Хае хаирлия да е...:-) :-) Весела седмица!Съфорумци!

12

Анонимен

преди 6 години

Да сме живи и здрави вегетарианците да ви гледаме сеира.

11

Ники

преди 6 години

Ами спрете да купувате масло от измисленитее бг фирми...Президент е хубаво масло, не се лъжете за останалите марки.

10

Анонимен

преди 6 години

Ама вие не знаехте ли!?

9

анти системата

преди 6 години

Тамън, няма да давате пари за антибиоотици като се заразите с птичи грип, де е залял страната. Дори и гърците забраниха вноса от БГ на птиче месо и яйца, само еодните медии уверяват "водата е тежка и става за пиене".

8

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 2 Др. червен и неграмотен индивид , при твоя любимец Тодор Живков сме яли още по големи *** , но тогава нямаше къде да го пишеш . Какво ще кажеш за Чернобил и за радиоактивния облак над България , който отрови цялата Държава. Тогава твоите любимци от ЦК на БКП пиеха минерална вода , а ние ядохме отровите .

7

Анонимен

преди 6 години

Бедни и прости потребители.Слаба държава - липса на контрол.Безскруполни животновъди с чувство на безнаказаност.

6

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

5

man

преди 6 години

Не съм веган, но именно това е един от аргументите им да не се яде месо-твърде токсично е, бъкано с хормони за разтеж, антибиотици и други обработки.

4

От онкологията

преди 6 години

Добро утро!

3

Циник

преди 6 години

В Германия вече доста често има случаи на "супербактерии" - не могат да бъдат преборени с НИКОЙ от познатите антибиотици.... в България фирмите на другаря Гергов & приятели гледат печалбата!Гражданите са след прасетата!

2

Анонимен

преди 6 години

Да задължат производителите да обявяват съдържанието на месото,

1

анонимен

преди 6 години

сега ли го разбрахте това 27 години изядохме отровите на света тези болестикоито ни налазиха деца до 1 година онкоболни какво е това хаиде скачаитепо улиците и викаите като алтави пиите вода с уран яжте маргарин като маслоза 6 лв 250 гр и се не боите