184

Анонимен

преди 6 години

Бивши комунисти.Другарисегашни българи патриоти имайте предвид че до 1970,та година личните паспорти на турците пишеше следните данни примерно. Хасан.Адемов.Мустафов.националностТурчин. Пол мъжки Очи кафяви/сини/нос правилен.особени белези няма/има/

183

Горд Българин

преди 6 години

До Горд турчинМисли малко като пишеш. Помаци в България никога не е имало преди падането и под турско робство. По време на робството от къде се появиха тези помаци да не би да са паднали от Марс? Мисли с главата си,ама май не ти се отдава. Помаците са българи насилствено приели исляма под угрозата от изтребление това е истината и не знам защо така упорито се опитваш да отричаш този факт. Що се касае за македонците те също са си чисти българи,но ще ми отнеме време,за да ти преподавам история.

182

Анонимен

преди 6 години

Абе, като не искат хората да са българи ги оставете и се замислете защо не искат, по-скоро? А?...Те всички не искат, но нямат друга опция. Някои, около 3 млн вече избраха за децата си да не са.

181

Анонимен

преди 6 години

В стаятията не става дума, че не се признава турско малцинство, а че по конституцията на България в България има само - ГРАЖДАНИ на България, които не е редно да се делят на турци, българи, арменци, ***, зелени и т.н. в името на някакво политическо признание, право и т.н....Защо тогава постоянно когато някой българин сгафи и се почва ама той сигурно не е точно българин и т.н. Или има небългари или няма. Ако има ги признавайте, това е

180

бай х

преди 6 години

айде мийте се и лягайте да си оправяте жените стига с тия щуротии

179

Горд турчин

преди 6 години

Почнахте с личните обиди. Признак за слабостта ви. Откъде знам български? Ами роден съм и живея тук. Но знам и турски. Хайде сега кажете откъде го знам и защо вие не знаете. Нали всички сме българи. Просто оставете хората да се самоопределят. На помаците викате българи, на македонците. Абе, като не искат хората да са българи ги оставете и се замислете защо не искат, по-скоро? А?

178

Схемата

преди 6 години

Господа и госпожи, съграждани и съгражданки от турски произход - Преди да ревете, вземете да почетете. В стаятията не става дума, че не се признава турско малцинство, а че по конституцията на България в България има само - ГРАЖДАНИ на България, които не е редно да се делят на турци, българи, арменци, ***, зелени и т.н. в името на някакво политическо признание, право и т.н. Всички имаме еднакви избирателни права и следователно в политиката сме само граждани... и ревльовци явно!

177

Ali kemal

преди 6 години

Kvo stese nadarvili vsichkite v toq forom,po spokoino nese karaite be ,znaqgo i Mestan i Karakachanov i dvamata sa mikereta

176

г рездей

преди 6 години

Просто местан е османски шпионин и иьвестно *** на заплата от чужди служби.

175

Горд Българин

преди 6 години

До Горд турчинЕто за това говорех сега стана ли ви ясно,какво означава промит и модулиран мозък. Тоя се е помислил за "внук на Мехмет Фатих, владял земи на три континента". Не ми дреме,за какъв си се помислил,ако ще и за марсианец да си по-важното е,какво ще каже ДНК изследването,а това,че си от Кърджали няма абсолютно никакво значение,но едва ли ще можеш да го разбереш това, което ти обяснявам с празната си глава. Бий си челото по 5 пъти на ден в земята и блей по онзи там къв беше не ми дреме

174

citizen

преди 6 години

Кой да предположи, че създадените от ДС ДПС и БСП и производните им ще разделят обществото ни толкова време. Откъсване от реалнитр проблеми, претопляне на старите манджи и омразата заравят още повече тав хубава страна. Всички политици на стадиона и като Пиночет, а не по ***.

173

турчин

преди 6 години

Този човек е срам за българите. Говори защото не е българин. Този е за прокуратурата, за насаждане на етническа омрза. Борисов ако не вземе мерки лошо го чака.

172

Шумен

преди 6 години

До Горд турчинТи си мешана салата ядена на 3 континента ,прочети си историята от независим източник и ще видиш ,че такъв етнос няма .Ние имаме традиций на хиляди години ,като нестинарството ,кукерите ,мартениците и мн. др . Ти какво имаш ?

171

Горд турчин

преди 6 години

Вие за две помашки села в Албания оревахте орталъка да се признае българско малцинство, а сега тук нямало турско. Ами елате в Кърджалийско, Делиормана. Да се запознаем, да разменим културни ценности, пък да видим кой какъв е. В форума е лесно. А, ако ви е страх да ни признаете е друг въпрос. Много ми пука на мен дали ме припознавате. Аз знам кой съм, внук на Мехмет Фатих, владял земи на три континента и занесъл култура на диваците по цял свят.

170

Хитър Петър

преди 6 години

Заради патриотите съществуват партии като ДПС. Те поддържат всички етнически партии в България, включително ДПС, ДОСТ, НПСД и друго подобни. Едните са плюс, а другите са минус. Така уж се нападат, керванът си върви, а кучетата си лаят. Утре ДПС и ДОСТ ще влязат в коалиция с БСП и още някоя друга партия и пак ще са на власт. Този път могат и патриотите да се присъединят към тяхната коалиция. Волен вече го направи с ДПС. Видяхте как им смука бастуна срещу пари с неговия златен пръст.

169

Горд Българин

преди 6 години

След освобождението в България що е турчин всичко се е измело. Тук са останали българите приели насила исляма, които днес са помаците, но им мътят главите, че не са българи, а турци, което не е вярно. И хоп ето ти ги "умниците" Осман и разни анонимници, които и те не знаят кой са и какви са. Хора с размътено съзнание. Явно има външни сили, които имат интереси това да се случва.

168

Анонимен

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ТУРСКО ЕТНИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО, НО ИМА ТУРСКО ПОЛИТИЧЕСКО МАЛЦИНСТВО - БСП И ДПС

167

Горд Българин

преди 6 години

До Анонимен 166Ти за мен не се тревожи никъде няма да ходя. Аз съм си в държавата тук навлека си ти. На Тодор Живков паметник трябва да му вдигнат, за 1989 г. На чужд гроб недей плака, че не се знае какво те чака, а според мен нищо хубаво не ви чака, защото кюрдите в недалечно бъдеще живи ще ви ядат. Скоро вие ще сте бежанците. Щом доскорошните ви приятели хамериканците са се заели с кюрдите няма да е далече времето, когато чергата ви ще пламне и тогава ще ви гледаме вас как бягате като .....

166

Анонимен

преди 6 години

До Османлека вечер, вие там от тролгрупата "дива ***" само кючеци дъните за поздрав на србите

165

Анонимен

преди 6 години

затова сега в турция НЯМА българи....Че кога е имало?