59

Анонимен

преди 6 години

Толкова ли няма кой да спре тия пeркoвци!?

58

циганин

преди 6 години

търся веганин да ми дърпа каруцата ,неетично е за коня

57

Анонимен

преди 6 години

Спокойно вегани -- това не е КОН а е ЛАВРОВ теглеш танк Армата а двамата дето го карат са генерал Шуйгу а брат4еда му

56

Анонимен

преди 6 години

Не статията е написана за да се предизвика плюене по веганите. По - скоро веганите се държат така, че да ти се иска да плювнеш. Те са нещо като гейовете - липса на внимание от ранна възраст, незадоволено себеутвърждаване, болни амбиции и могъщо и нестабилно его.

55

Анонимен

преди 6 години

Тези що не си гризър морковите и да си траят а аз конете ще ги врягам ли или ще ги ям си е лично моя работа не съм нарушил закона че да ми казват какво да правя

54

Анонимен

преди 6 години

На всяко ромско семейство с кон да се вземе коня и да се дадат по 6 вегана да му теглят карицата. Все някак треябва да компенсираме ромовете, иначе ще осъдят България в Хелзинки.

53

Валентин

преди 6 години

Тая статия е написана така, че да почнем да плюем по веганите и да защитим ползването на каручки и коне. С изключение но довода в заглавието, всичко е останало е 100% истина и каручките трябва да бъдат премахнати.

52

шматка

преди 6 години

Като чета коментарите стигам до извода че софиянци искат каруци да щъкат из столицата.хаха.Във Варна почти няма каруци а в центъра абсурд.Явно в София гражданите са малцинство.

51

Анонимен

преди 6 години

Да протестират във Филиповци или в Христо Ботев. Таам ще им платят подобаващо

50

до 52 от Бургас

преди 6 години

В махалите няма ли каруци ? Не може да няма . Победа ? Акациите ? Горно езерово ? Долно езерово ? Мина Черно море ?

49

Анонимен

преди 6 години

Впрягайте каруцата пред коня, тя няма душа, да тегли колкото може.

48

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

михаела дали е веган? оО

47

Анонимен

преди 6 години

Конят е впрегатно животно, откакто свят светува.Ще забранят ли ездата и конните надбягвания? По тяхната логика и това е неетично.

46

Анонимен

преди 6 години

Наистина ги скъсват от бой тези коне, по-зле от мечките се отнасят с тях. Да пратят и конете в Белица, поне да ги изядат мечките и да не се мъчат.

45

аз

преди 6 години

В Бургас през 2008г. им конфискуваха каруците. :) Директно ги вдигаха с паяците , и от тогава не съм видял една каруца тука .

44

Анонимен

преди 6 години

Не знам, ама аз четох някаква диета само на ябълки, по 800 грама ябълки на ден за 20 дни! И толко ми се вдигна пикочната киселина в кръвта, че за малко да получа подагра! Ходих на лекар и той ми каза , че без протеин не маже и затова съм си изял мусколите и съм вдигнал пикочната киселина! Така, че аз специално без месо немога, не ям всеки ден, но през ден!

43

Безпристрастен

преди 6 години

Защо веганите НАЛАГАТ мнението си така ОСТРО?Психично болни ли са? - ако да да вземат мерки. Яжте каквото си искате -марули, тикви, праз, .... каквото ви харесва. Защо е необходимо да ми обяснявате,че прасето има чувства.Аз също имам и ми се яде мръвка. Прасето ли е повече от мен ? Не го убивате ви е АЗ. Дръжте си съзнанието неопетнено от убийството на прасе или животно и се хранете както намерите за добре.Сигурно според вас продавача на пиле на грил е сериен убиец :) ХАхаххаххаха

42

месар

преди 6 години

харесай коментара ако мислиш, че зеленчиците и плодовете имат души и веганите са убийци :D

41

Шопо

преди 6 години

Да одат и протестират у Факултето...

40

Аз

преди 6 години

Понеже е нехумонно коня да тегли каруца да се забранят каруцити и конете хуманно ще идат на луканка.