10

Анонимен

преди 6 години

Ще се заселят бежанци и ще пасат трева ? Cамо някой, който никога не е излизал от София може да напише подобна простотия ами заселeте се вие бе *** не щете ли безплатно апартаментче ? Въобще сте далече от вясакаква реалност.

9

Попо

преди 6 години

Епа може бежанци да пуснат да живеят от колкото да пустее

8

:)

преди 6 години

Явно Боко е решил да им неправи едно бързо саниране на 3-на тарифа и да ги напълни с араби. Чиста работа. Хем за него ще има милиончета, хем леля Меркел ще се снима с него и ще има с какво да лъже електората си от мозъчни инвалиди. А и да не забравяме. Всичко ще е на кредит. Нашите приятели от западните банки също трябва да спечелят добре. Нали така?

7

Анонимен

преди 6 години

Кво бе демократите дори нямат пари да ги съборят ли ? Закривайте таз държава експеримеkта Тиква се оказа неуспешен.

6

Анонимен

преди 6 години

типично бг комплексарско мислене-немой да се заселят бежанци.

5

Анонимен

преди 6 години

Който се е събрал с Русия е обречен цял живот да прави безсмислени неща. България прави такива безсмислици в изгода на Русия вече 73 години.

4

Трол Горянин

преди 6 години

Хахаха тоя архитект, изби рибата, ще ми се да вземат да ги събарят и специално за него да махнат един от панелите на първия етаж и той да стои и да цъка с език как блока не пада както предсказва. Според него всичко което построиха българските инжинери и архитекти чака да натрупа малко сняг и да почне да пада.

3

до 3

преди 6 години

Само в държавата дето го говорят този език става с булдозера.Там са картонени сградите.Тук бая такива машини ще ти заминат преди да бутнеш и един вход.

2

Анонимен

преди 6 години

Богата България дори не може да ги събори защото няма пари!Настанете,крави,кози,кокошки от тях поне има полза.

1

Анонимен

преди 6 години

ГОТОВА ПОСТРОЙКА ДАЙ ДА Я БУТНЕМ И РАЗРУШИМ , ОТ КАКТО Е ДЕМОКРАЦИЯ САМО СЕ РУШИ ,А НИЩО НЕ СЕ СТРОИ , ЗА САБАРЯНЕ СМЕ ДОБРИ ,ДРУГИ НЯМА КАТО НАС