51

Старшината на ротата

преди 6 години

До БНАЕдна седмица трябваше да задържаме турците,и предполагам че щяхме да можем.

50

ето кой

преди 6 години

*** и Пульо...

49

имали сме да

преди 6 години

До БНААма сега какво остана от нея? Само байрака с колчето. Каракачанов може да си го нахака "отзад". нали му е министър.

48

Анонимен

преди 6 години

за какво ни е армия кой ще ни напада,времената на войните свърши поне в Европа***********знаеш ли как са наричали европейците периода между Първата и Втората Световна война? Вечният мир , колко наивни са били хората тогава :)

47

БНА

преди 6 години

Бе вие баззик си прайте, обаче по бай Тошово време имахме 120 000 редовна войска. Баш да бием Турция никога не сме могли, но поне за 2-3 денонощия можехме сериозно да ги озорим, докато дойдат руснаците на помощ.

46

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Еми това е лично Ваше виждане. Моето е, че и да имаме армия и да нямаме, ако не е НАТО, Турция или Русия ако искат за 24 часа ще минат през нас като танк през яйце. С кого ще се бием, според Вас? Само излишни харчове, има толкова по-наболели сектори.

45

BG

преди 6 години

Армията произвежда сигурност!

44

Анонимен

преди 6 години

До Ефрейтор ГенчевOooo....турците винаги сме ги били по много. Един българин се бие колкото 10 турчина.Нищо, че са втори по сила в НАТО, а ние нямаме стотинки за заплати и облекло в армията.

43

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 33 И този не разбрал.Наборната служба няма да се връща.Никой не ще да служи за 600 лв. ,ти искаш без пари. Мина тая.

42

Анонимен

преди 6 години

На нас ни стига оная "армия" със свирките и фанфарите по парадите дето прави смешни номера със манлихери от първата световна :-) :-)Друга не ни трябва щото са излишни харчове и няма никакъв шанс да даде отпор на турския милионен башибозук

41

Реален случай

преди 6 години

Имам приятели които работят като охрана за 330 лева чисто.

40

Анонимен

преди 6 години

До До Каракачанкатаza da ima toi 120 000 dolara zapalta , to trq negoviq kolega tuk da raboti za 12000 :)

39

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheitдържава без армия не е държава за мен а някакво изкривено понятие без идентичност и история и самоопределение като народ

38

Анонимен

преди 6 години

Правим си ядрени ракети и решаваме проблема с армията,няма да ни е нужна повечеАЕЦ имаме може да си обогатяваме уран

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонименабе що говориш така ако стане нещо първо армията идва нали- или като те оберат тогава ходиш в полицията нали и пишеш жалбички и тем подобни ... абе *** нали ако няма полиция и армия ще те опъват на улицата, или ти си, не кой който си седи пред компа и се чуди да пише нещо е така като да има нещо

36

Анонимен

преди 6 години

Няма нужда турците да ни нападат с войска, те икономически превзеха България. Знаете, ли че в някои райони на България, ако не знаеш турски и ако не си член на ДПС, не може да започнеш работа?

35

ор

преди 6 години

Министър Каракачанов накрая си каза защо иска наборна казарма-ами за без пари.

34

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов знае ли, че има учители и инженери, които работят за тия пари? Хора, които да учили много години за да имат специални знания и квалификация.

33

Анонимен

преди 6 години

Цял ден седят в поделенията и чоплят семки,армията трябва да е не повече от 10 000човека,за какво ни е армия кой ще ни напада,времената на войните свърши поне в Европа

32

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е ВМРО да се саморазпусне!Въпреки ,че България притежава Пиринския край на Македония не виждам смисъл от нейното съществуване!Да не би ,да прави въстание в Пиринско или нещо се бори за българщината в другите части на Македония. Каракачанов не е македонски българин,и с какво право е лидер на ВМРО ,а и какво стана с наборната служба ,която щеше да връща?