53

Циник до 58

преди 6 години

А при теб - разума е дефицит!Остър и акутен!Мий пода на екарисажа!:)

52

Анонимен

преди 6 години

Не народа ,а и държавата ни не се намира в демокрация след като не можем да си купиме самолети квито ни харесат на специалистите.

51

Циниче

преди 6 години

аспарагусът в ънала замъглява разсъдъка ти :) :)

50

К'ва демокрация

преди 6 години

Кви 5 лева?? Демокрацията означава, че имаш право на избор? В случая ние нямаме. Решенията в днешно време се вземат във Вашингтон и Москва. Каквото наредят от там това става. За останалите остава сладката илюзия, че могат да избират.

49

Циник до 52

преди 6 години

***...мий на Гергов екарисажа...и мечтай за демокрация!Мога да ти предложа "вносни лубриканти" докато грубо те блъска отзад!:-)

48

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioАми на избирателите на Боко тиквата какъв въпрос да зададат?

47

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорПрофесоре, изпуснал си слънцето Боко тиквата - любимия вожд на дясната агитка и любим прислужник на Меркел и на партньорските служби.

46

Циничето

преди 6 години

след арабите най-много мрази ***, после гърбавите. Изобщо е щастлив само когато усеща немска аспержа в ***.

45

asdf

преди 6 години

Демокрация, комунизъм, това са глупости предназначени за масата. В световната цивилизация съществува един режим и той е доминация на хората с парите. Просто в едни страни богатите са осъзнали, че имат нужда от силна средна класа, за да живеят по-спокойно в един доста по-сигурен микроклимат. Други са чисто силовашки държави доминирани от себични комплексари, които не са умни и не просъществуват дълго на власт.

44

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията ни и тя като Комунизма ни... пълна пародия.

43

Анонимен

преди 6 години

Бай *** много криво разбра демокрацията... за него това беше анархия. Всеки си прави каквото иска и закони няма. Това не е демокрация.

42

Професор

преди 6 години

До 42Дъртата кукумявка го изплагиатства от мен текста.

41

Анонимен

преди 6 години

За 41% от българите не сме . Ами демокрация .

40

поне1

преди 6 години

Замениха едно робство с друго но поне може да ги псуваме на воля ако не друго.Преди за това директно изчезваш а сега спокойно мога да кажа каквото мисля - ДГД мутро глупава!

39

Анонимен

преди 6 години

Професоре, изпреварили са те в блюдолизничеството. Имаше една "поетеса" от първия мандат на "СЛЪНЦЕНОСНИЯ", която го възвенча в стихове - "води ни "тенерале....." и т.н.. Така, че не си оригинален. Колкото до ника ти, ако всички професори са като тебе, жална ни майка в Бг.

38

Анонимен

преди 6 години

Днес е празника на тиквите , срамота днес бг една честитка за Бойко да нямате !

37

Циник до 38

преди 6 години

*** - нищо не си разбрал....ако беше - щеше да се опитваш да не изпускаш газовете от последната чиния бял боб!Хората са го казали:" - Св иня от кладенчова вода, и *** от демокрация,,"Разбра ли *** ?

36

Българин

преди 6 години

Демокрация беше когато заплатите бяха 1 към 6.. Сега е социализъм с заплата 1 към 250 000, или май обратно беше..

35

До гьонсурата 34

преди 6 години

Аз гладен няма да остана, защото следвам стриктно всичко което ми позволява демокрацията. И много неща съм разбрал за разлика от мухите в празната черепна кутия монтирана на тесните ти раменца.

34

Анти ГЕРБ

преди 6 години

За каква демокрация говорим, когато САЩ разбиха всички арабски страни, когато засипаха с бомби с обеднен уран бивша Югославия, когато засипваха години на ред с *** Виетнам. Какво демократично има в това да виниш за собствените си греши и неуспехи Путин и Русия. Какво демократично има в това да сменяш правителства по света с военна сила, ако не ти вървят по свирката. А някой тук писал, че хората над 60 г. били против "демокрацията" и били неуки. Да ама не. След 89 г. се купуват дипломи.