39

39-ти

преди 6 години

До 40Ако останем само на зимното, да през лятото ще съмва в 4 часа. Нали точно за това казвам да оставим лятното за постоянно. Нещо не схванахте поста ми ли или не схващате кои стрелки накъде се движат. :-)

38

:):)

преди 6 години

до 40 аз не се сещам това лято в 4 да е съмвсло но знам че до 22 все оше през юни светлее

37

Анонимен

преди 6 години

Аз също съм противник на смяната на времето и искам да отпадне. Но да оставят лятото. Аргументи:1. Лятното се използва в момента 7 месеца срещу 5 за зимното 2. Живея в Германия и лятото се съмва в 5. Ако оставят зимното ще почне да се съмва в 4. Много по разумно би било по-късно да се съмва. А зимата така или иначе е тъмно.

36

до 39

преди 6 години

Глупости под шипковия храст,през лятото ще се съмва още в 4 часа бе?!

35

Анонимен

преди 6 години

Напротив! Лятното е много по-смислено в наше време и е значително по-добре цяла Европа да остане на него. При зимното се съмва прекалено рано и се стъмнява прекалено рано. Може да е било удобно преди 200 години, когато са го приемали, но тогава са нямали електричество и са си лягали рано, ставали са рано и рано са започвали работа. Сега ситуацията не е такава и един час светлина вечер е значително по-ценен, от един час светлина сутроин.Не случйно хората са го прозрели още в началото на 20-ти век

34

Анонимен

преди 6 години

Каквито и подписки да правим, нашите управляващи дупедавци няма да предприемат нищо, ако от Брюксел не им наредят. Те така са свикнали.

33

Анонимен

преди 6 години

Алашка да премахне зимното то ни *** мамата зимното часово аман ото стопанвски камари и тем подобни

32

Анонимен

преди 6 години

Защо ли ние това време?тук в България така и така то е спряло да се движи

31

Анонимен

преди 6 години

Правилно.защо трябва да се сменя часа напред,назад.Ей там да си го сменят онези островитяни британците

30

Анонимен

преди 6 години

Аз съм лятното да остане перманентно. Ако остане зимното, лятно време ще се стъмва рано, пък слънцето ще изгрява около 4 часа. Безсмислено!

29

1234

преди 6 години

Да отменят зимното!

28

12

преди 6 години

Ако ще отменят нещо, да е зимното часово време, да се кара само на лятно, да се стъмва по-късно. Както май го приеха в Турция.

27

Боби

преди 6 години

Аз съм за отмяна на зимното време. По добре да се прибера вечер на светло и детето да има време да си поиграе, отколкото сутрин да ми е светло....така и така и аз на работа и детето в децката. Вече 2 държави отмениха зимното( без значение че то е реалното време), да бъдем с новаторите... лично мнение и неангяжирам никой. Всеки знае как му е най-добре

26

Чо Чо Сан

преди 6 години

Абе да се събират там парламента,работодатели,работополучатели и да решават кога да вали,кога да ни сърби и да забранят на Слънцето да залязва.

25

Милена

преди 6 години

Ето и петицията: https://peticiq/eetbgИмайте предвид, че накрая трябва да потвърдите и подписа си през мейла, който сте дали! В противен случай гласа ви не се зачита.

24

Анонимен

преди 6 години

"Вие в Typция сте си винаги в тъмница, ама как не го осъзнавате"На Вас какво ви е светлото? Изброй ми поне една светлина?? :-) (Освен, че ви светва главата, като помогнете на ало полицай само) :-)

23

Анонимен

преди 6 години

Не е безсмислено! Въпреки недоказаните стресове и разконцентрации, добре е да се разглежда въпроса от много страни. Не бива с лека ръка да се маха на одобрени на факти от много нации.Да помислим тогава, как да не се сменят и сезоните! Пролетната и есенна умора, горещото слънце, зимните студове, да не би да ни предоставят комфорт???Да, ние българите сме над всички, не по отчайващи живота показатели.

22

Анонимен

преди 6 години

Предлагам следното: БСП да предложат да продължи местенето на часовниците. Тогава ГЕРБ на инат ще го отменят и готово!

21

Анонимен

преди 6 години

В Турция оставаме пък с лятното време! От миналата година е така...През зимата се стъмва по късно при нас! :-)

20

anonimen

преди 6 години

аз отначало сьм против местенето на времето и светенето с фарове през деняза за мен това са лобиски измишльотини и няма никакьв ефект вьрху икономиката