68

До Гробокопача

преди 6 години

Кое е доброто ли? Който е преживял80те години,след това Луканов,Попов,Беров,Виденов,,,тройната" може сам за себе си да прецени.Кой приватизира всичко Кои са олигарсите?Кои са Гущеров,Гергов,Златев,Василев,Велчеви,Райчев,Арабаджиев,Банев,ЦекоМиневБожков,МанджуковИнджов,Овчаров,Дионисиев,Добрев и т.н. Кой и кога фалира не една а 16 банки и завлече хиляди хора.Кой ,,катастрофира България-1 $=3,500лв.и още и още.Ти къде си живял?България не е създадена през 2010 другарю.Нали?

67

Анонимен

преди 6 години

И кой ще гласува за вас мари? Електората ви се топи всеки ден по естествен път...

66

гледам,

преди 6 години

че масата присъствуващи не са "ентусиазирани" и се срамуват от севернокорейския "аранжимент " на трибуната.49конгрес на БСП??? Пълен фалш- да се наричаше БКП по-добре, отколкото да се крие зад западните соцпартии.РАЗЛИКАТА е ОГРОМНА.Тази БСП е достойна за Русия, Северна Корея, Венецуела и подобни.Помпозност- както БКП 45 години+29 преименувана в БСП.Но кой Вярва?

65

Анонимен

преди 6 години

банда безделници

64

...

преди 6 години

До КапиталистС твоето мислене няма да можем да си орем нивите ,че вече не караме заставите ... Умници.. Технологията напредва

63

в момента

преди 6 години

До АнонименВъншната политика на Гербче се състои в целувки, прегръдки, потупвания и бодряшки призиви за повсеместен мир и развитие. Това са ни външно-политическите инструменти. Съжалявам ако не съм го обяснил правилно!

62

Анонимен

преди 6 години

Няма да спечелят. ГЕРБ и БСП са просто два клана едри капиталисти бивши комунисти. А разните там патреоти, реформеторе те са само за подправка, впрочем реформаторете бяха назначени от посолството, ама не им стана работат. Надежда всяка тука оставете, мизерията ще става все по-жестока, а медиите ще обясняват как хората стават все по богати и ще го доказват с научни статистически цифри - когато цифрите говорят и боговете мълчат, и стадото да мълчи и да си крета...

61

Го4о

преди 6 години

Снимките 8 и 12 все едно са правени в Северна Корея.... ха ха ха....

60

Анонимен

преди 6 години

Също да поискат оставка и на Меркел не сме доволни от Меркел оставка.

59

putyu

преди 6 години

по бойковите магистрали, на всеки километър суджук

58

Капиталист

преди 6 години

Ни капиталистите подкрепяме БСП за прогресивния данък. Гласувайте за БСП. БСП ще въведе данък 40-50% за тези които взимат над 1800 лева заплата, а от 2400 вече данъка е твърдо 50%. Взимат им се 800-1000 лева от заплатата и отиват за държавата - така е на запад при капитализма и така е социално справедливо, щом има хора които могат да живеят с 800 лева, то и тези с 2000 лева ще живеят с 1000 лева като платат 50% и ще има и за бедните. А не държават да товари бизнеса и капитала с такси и данъци.

57

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбрах, каква трябва да е външната политика ,освен че такава каквата я правят другите, за мен като избирател е много обидно че партия която се води столетница няма програма за въшна политика освен лобистката им, въпроса е че когато някой има опит би трябвало да става по добър професионалист.А не може да се каже че нямат опит ,но професионализма им още липсва, Изглеждат като новоизлюпени политици, които още нямат идея какво трябва да бъде, но могат да критикуват другите.Което е аматьор

56

Анонимен

преди 6 години

Днес е паметен ден! Днес...на 28 октомври след като нацапа гащите от страх от Джошуа, Кобрата остана жив!За здравето на Кобрата едно Наздраве, форумци!

55

обструкшън

преди 6 години

Корнелче, рано поиска оставка на Бокоту. Още не е нацалувал всички важни у Европата!

54

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименКое е доброто в ГЕРБ, господине? Слугуването на Брюксел? Приватизацията на публичните финанси от един човек? раздаването с черпак на чорба, само на най-близкото обкръжение паници? Работата на кметовете на местно ниво, в полза на д-р Енчев? изпозлването на силовите структури МВР в икономически далавери и политически репресии?

53

Анонимен

преди 6 години

Ох, другарко Нинова, колко избори още трябва да загубите, за да разберете, че хората не ви искат? И кой ще плаща за тия предсрочни избори, които пак ще загубите? Не вие, нали?Голям ентусиазъм, но без грам мозък.

52

Анонимен

преди 6 години

До гробокопач. Ами аз ти писах, че ти си знаеш едно и също - интриги, конспирации, за които само голи приказки, без доказателства. Не става така, трябва малко повече интелигентност. Хайде чао, не си интересен и няма да ти отговарям повече.

51

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...

50

Анонимен

преди 6 години

Иначе са прави Борисов няма дарбата на Меркел, да събере различните виждания и да лобира по такъв начин че да намери най добрия изход от това.И въпреки че прави грешки в други области като миграция, си остава една от най спечетляващити политици.Но се съмнявам че БСП ще навият Меркел да напусне работата си в германия, и да сътрудничи на България за да се справи по добре от Борисов.А БСП няма такива кадри, така че използваме най доброто което имаме, но има възможности за по добре,Но трябва кадри.

49

Гробокопач

преди 6 години

До РеалистГЕРБ е в политиката още с ИПОН, господине. Трудно с такива аргументи, ще постигнеш напредък в очернянето на политическият противник.