58

до 75

преди 6 години

и какво ме засяга разпада на ес...аз имам второ гражданство ,така че може спокойно да задържиш работното ми място в България иии заплатата от 600 лв. и каква независимост имаш .....вярно то с 600 лв какво може да искаш....нито съда нито полизията ви работят...та нищо не зависи от теб. просто не се представяй от името на народа...като мен са поне 3 000 000 Българи

57

Брутално

преди 6 години

Казвах им на японците и корейците че ЕС се е сговнило те не вярват ми ако искат да вярват , и при положение че източна Европа е по зле и от Каталуния , правете си сметката , какво джумбаре ви чака ....... другарки.

56

Анонимен

преди 6 години

До MarX FactorКато настъпи момента Руснаците ще ни помогнат да организираме освободителни партизански отряди и либералните поробители ще горят жестоко. Естествено някои ще успеят да избягат но за тези които докопа народа няма да има милост.

55

MarX Factor

преди 6 години

На либерасти взе да им гори под чергата. По-рано рИваха за Брекзит-а, сега за Каталуния. Надали обаче знаят, че техният лидер чичо Шорош е персона нон грата в Унгария. Ингилизите са стари политикани и перви се усетиха, че ЕС няма по-различно бъдеще от това, което му предвижда чичо Сам - проектът "Еврабия". Българските либерасти пак последни ще се усетят. Добре, че Путин консолидира консервативните сили в РФ, шеста икономическа сила и първа военна, и скоро ще изхвърли краварите от Балканите.

54

до 61

преди 6 години

Бачкай си само не ни казвай кой да мразим, скоро ЕС ще се разпадне и няма да имаш къде да бачкаш, защото си избягал и работното ти място тука вече е закрито. Монетата винаги има 2 страни. Ние дето останахме тука си осигурихме някаква независимост с цената на много труд и усилия и ни е през онaя работа за гнусния ти ЕС фалирайте си много ви здраве.

53

до 67

преди 6 години

бе тя България си съществува...все пак няма как лесно да изчезне като географско понятие но ти кажи Българите дали не изчезват . след 10 годинки дали ще е същото име като станем малцинство? но това няма да е заради ес а заради такива като теб

52

до 58

преди 6 години

а бе другарю ....ами то е нормално завода на сеат да е на частна фирма а не на държавата !! и не държавата трябва да печелят от това , че има заводи а хората....така имат работа,получават заплати а държават получава данъци ..къде в ес или щатите има преобладаваща част държавни заводи

51

Анонимен

преди 6 години

Бас държа че като приключи брекзит ще започнат да изхвърлят мюслитата като мръсно коте. Ще си оставят само високообразованите.

50

Българин

преди 6 години

Краят на ЕС е близо ...

49

Анонимен

преди 6 години

До лондонНе ги мисли лондончаните огромна мощна 80 мили0нна държава яка армия никой не смее да го нападне а вече без ес окови. Ще изчистят паплачта с високо вдигнат среден пръст към човешките права

48

Анонимен

преди 6 години

Време му е вече за революция а нали знаете какво се случва с елитарските семейства, олигарсите, банкертите и другата пап лач при революция. Толкова сте яли и пили че сте си изяли и изпили яденето за всичките поколения напред.

47

до 51

преди 6 години

днес в новините посочиха , че за следващата година ще получим над 4 млрд а наистина внасяме 1,5 млрд. и защо намесваш парите изпратени от работещите на запад ?? и защо въобще някой трябва да ти праща нещо на теб ??? ако си пълнолетен сам трябва да се издържаш а не да разчиташ на изпратени пари . а 3 млн Българи работим на запад благодарение на ес така , че за мразенето говори от собствено име

46

ТHE Патриот

преди 6 години

Всичките 500 милиона европейци да извоюваме своята независимост от ЕС да щурмуваме Брюкселската бастилия на тиранията и да ги разкъсаме съус голи ръце тези самозабравили се чиновници третополови!

45

Анонимен

преди 6 години

И какво като дадете минуси по*мии трябва да плащате за да защитава Европа някой. Малко ви остава да мърдате още скоро национализация и народен съд.

44

до 46

преди 6 години

Сеат е собственост на Фолксваген какво печели Испания от тоя ''завод''

43

Анонимен

преди 6 години

СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ СМЪРТ ЗА ЕС

42

До 54

преди 6 години

Питай някой политически юристконсулт !Има редица фактори и условностиНе са база за сравнение

41

Анонимен

преди 6 години

Украйна може да се отделя от Русия,Чехия от Словакия,Словения от Югославия.И Шотландия от Англия може!А защо да не може Каталуния от Испания?

40

До 50

преди 6 години

До 50 ,не 49

39

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ кое точно плаща европа като таксата за европа е 1,5 млрд лева толкова са и парите освоени по фондовете. Така наречените емигранти пращат 3 млрд лева на година. Всичко това се случва на фона на 100 млрд долара за година БВП на България. Въшки и трохи праща европа. Не знам да има съюз който да е мразен от мнозинството от собствените си граждани. Тотова ес е бавен смешен и в разпад. То и си го заслужава де който се залюби с *** и черни не приключва добре.