6

Анонимен

преди 6 години

България-страната на ментетата!И народа вече е менте...

5

Анонимен

преди 6 години

Щях да питам кои са тези 2 производителя, чието съдържание на продукта отговаря на етикетите, но се сетих, че в тази "медия" прикриването на нарушителите е приоритет.

4

анонимен

преди 6 години

цената на маслото е вдигната преди месеци ама чак сега се заговори за маслотосьщото е с яицата сьомгата в месо е пьлно с вода аз питам от какво са направенипечените кюфтета по 33 ст които вьрвят периодично в големите вериги

3

палач

преди 6 години

"Само при две от 10 български марки масло не са открити нарушения при тест на съдържанието им"Мога да предложа система от 8 стъпки, които да подобрят качеството на производството.

2

от Брюксел

преди 6 години

Ще си позволя да внеса една лека корекция в заглавието ви. Това, което внасяме в Източна Европа не са ментета на нашите стоки, а храни съобразени с вкусовете на местните.

1

Анонимен

преди 6 години

А за какво плащаме ?След като плащам за масло - искам масло ,печалбата от разликата я плащаме с джоба и здравето си!Какво излиза ,че в БГ всеки си произвежда каквото си иска маскира го като качествен продукт и му иска цена за такъв.Журналистите скочиха на фалшивите новини.Ами даваите с тона и да продължаваме с Фалшивите Храни.