10

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

9

Анонимен

преди 6 години

Бокоч ако е мотор да намали малко подаването на суджу....гориво, че след още 5 години може да участва за предаването "моето триста килограмово тяло"

8

Дам

преди 6 години

A вие търсите химически оръжия в Ирак и Сирия! Докато нашият божествен Месия (да се свети името му, да бъде неговото царство!), ако задейства мощния си мотор и избълва от ауспуха метанов облак с аромат на суджуци ще покрие цяла Европа с димна завеса срещу враговете на континента!

7

реалист

преди 6 години

Разсипа българскаюта отбрана, сега ти тръгнал да опряваш европейската.

6

Анонимен

преди 6 години

Всички държави си имат премиери, а ние - Тиква, при това празна, нагла и крадлива.

5

OMG_Lucker

преди 6 години

Значи Бочко е на едно мнение с тази, дето е мотора на напускащата ЕС Великобритания. "Евала" Бокич, намери с какво да се изфукаш тоя път. То вие умеете да си вкарвате автоголове.

4

Анонимен

преди 6 години

Кога най-после Ким ще изпепели Говедарника?

3

../\..

преди 6 години

И кат' хапнеш бобец си такъв мотор ,че можеш спря турбото.

2

:)

преди 6 години

5 кубиков мотор, няма вътък

1

хващайте телата

преди 6 години

Общата европейска отбрана дислоцирана в полигона БГ.