22

Анонимен

преди 6 години

Тази фондация е за неплащане на данък наследство. САЩ ще му вземат половината пари, ако ги даде директно на децата си. Правят фондация, стават шефове на фондацията и харчат от необложените пари от наследството. Бил Гейтс също спестява огромни данъци в милиарди, уж се бори с това и онова.

21

Анонимен

преди 6 години

Заради този *** и неговите бандити (като престъпника Нелсън Мандела) в ЮАР след падането на ъпартейда в началото на 90те се образуваха бели гета, в които белите африканери живеят в невероятна мизерия. Това са бивши инженери, учители, лекари... хората които са построили ЮАР.Целта му е да унищожи и подчини финансово бялата раса, и сега го прави и в Европа чрез бежанците.Потърсете изображения за "squatter camps" в гугъл и ще разберете за какво говоря. Същото ни очаква и в Европа.

20

Анонимен

преди 6 години

Залагам щайга с руски рубли за пакет тиквени семки 4е този ще надживее Путин

19

Факт

преди 6 години

Дедо Сорос вече не е онова,което беше!Със отпадането на Х.Клинтън и демократите(де факто негова партия,която богато нахрани) приключи златният му век.Сега Ротшилд пое директно юздите на Америка и Сорос бе изтикан настрани.Щото започна да играе само за себе си,а Синедрионът е колективен орган!Все пак не бива да го отписваме напълно-с тея пари още много поразии могат да се направят!

18

Анонимен

преди 6 години

Каква благотворителност ? Това е зареждане с бензин на подпалвачката на света "Отворено Общество". Трябва да се казва разкрачено общество - защото това им е ултимативната цел където стъпят. Вижте им подвизите в България. И институтите им по политика и демократизация.

17

oтАв$тралияСидней

преди 6 години

Има човека, дарява.Дарявайте и вие.Аз съм като един Левски тук, ако пИчеля, пИчеля за цял народ, ако губя губя само от себе си. Затова ставам все повече финансово красив, но едва ли ще го стигна Сорос, а вие дано на половина да ме стигнете поне. По3дравии от sydney

16

9

преди 6 години

Честния рептил, който иска мир по света ли беше тоя!?

15

ПИЧ

преди 6 години

Унгарсият РОМ правещ се на еврейн нищо не е дарилтези пари той ги открдна от източна европа и сега да съсипеГермания и чрез Меркел ще ги вложи да са съсипа Европейският съюз

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Путин (Россия) е изхарчил 3 милиарда и загубил 40 жертви за 2 години за да избие 100 000 ислямисти в Сирия, същите спонсорирани от този дъртак!

13

Анонимен

преди 6 години

Голям филантроп. В финансовите си манипулации съсипва икономики от 2-ри/3-ти свят после ги дава на неговата фондация...

12

Анонимен

преди 6 години

Ето откъде идва шуробаджанащината и примерът за Партията. Ще има мъни за много шарени преврати из целия свят. Новият девиз: " Протестуиращи от всички страни - съединявайте се!

11

Пустиняк

преди 6 години

Хаха, това е много зареждаща новина за предимно расистко-антисемитска-нацисто-комунистка шизофренизирана и крайно невежа аудитория на този сайт. Сега ще се пише здраво неграмотно с големи букви, ще се ръсят коментари, които в развитите държави викат прокуратурата на вратата, и ще се пише от създания които и елементарна представа си нямат кой точно е този човек, какви са организациите му и т.н. Още веднъж ще спомена за двеминутката на омразата в романа 1984, където се пускаше снимката на Голдщайн

10

До 10

преди 6 години

Добра шега. Путин не е дарил дори 1 копейка за благотворителност. Джуджето знае само да краде и убива, не да дарява!

9

Анонимен

преди 6 години

Този също го докарва на Дарт Сидиъс, както беше бившия папа.

8

Анонимен

преди 6 години

Сорос е дарил 12 милиарда за благотворителни цели! 12 МИЛИАРДА! А Путин колко е дарил за благотворителност???

7

Анонимен

преди 6 години

"американският милиардер от унгарско потекло" еврейско, еврейско, държава дето се е родил е условност. И в България е пълно с подобни българяни.

6

Румен

преди 6 години

преместил е пари от десния джоб в левия...,колко ли са спестените данъци...?ние,без парите местим друго по крачолите....

5

Анонимен

преди 6 години

Ей, сега колко газ ще се изпикае...

4

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав Сорос още дълго време! Един велик човек, който ще остане в историята с милиардите си дарени за благотворителност!

3

Анонимен

преди 6 години

Рептил.