8

Анонимен

преди 6 години

Срам ме е, че имам такива сънародници, но по-срамно е, че се размотават на свобода и аз не правя нищо по-въпроса ... Май е време, а !

7

Пич

преди 6 години

До Анонимен"Не оправдавам постъпката ми, но е ясно, че цялата тая работа има предистория."И какво като има предистория!? Какво като са се скарали? Това променя ли нещо? Дори жената да се е държала нагло, нахално, да го е напсувала, какво променя това, че нещо не се сещам? Докога ще ги пускате тези мал_оумни коментари?

6

Анонимен

преди 6 години

Мъж ,та ...дрънка !

5

Анонимен

преди 6 години

Тия пък какво искат да продават стока от таз дупка и никой да не ги набие, тука трябва да ти плащат за да влезеш. Едно време нямаше магазини и хората работеха сега всяка дупка стана магазин и няма кой да работи.,

4

mda

преди 6 години

Еми като няма държава... А държава няма не защото "онези отгоре" ги няма а защото ние не ИСКАМЕ да има държава иначе щеше вече да сме потърсили сметка на тези, които ни управляват...

3

Анонимен

преди 6 години

Това ли наричате магазин то ако влязат тука двама човека за трети няма място, че и едно куче имат там, ааа ? Таз година полумагазин догодина цял магазин.

2

Jj

преди 6 години

Да, има предистория - не сте ли прочели статията? Няма оправдание за такава реакция. Абсолютен *** изглежда да е този..

1

Анонимен

преди 6 години

Аз не видях да е нападнал 2 жени, а една - точно определена. Явно се познават и като гледам, тая не беше особено изненадана да го види. Не оправдавам постъпката ми, но е ясно, че цялата тая работа има предистория.