8

До Smurf

преди 6 години

Обществото е като жив организъм. Когато се почувства застрашено, създава нещо, чрез което да се защити. В друг исторически момент това "нещо" може да бъде неприемливо. Затова се опасявам, че днешната престъпна толерантност спрямо екзотичния етнос у нас, не след много време може да предизвика появата на организирана крайнодясна политическа сила. Не се знае кой ще яхне вълната на недоволството и какво ще се случи впоследствие. Някои като не си взимат поука от историята и после всички патят.

7

Анонимен

преди 6 години

Прави впечатление ,че тук без много да му мислят го наричаха популист,ама сега им се дръпна /знаете кое / и не смеят "нещу"Що така бе Миме?Добре,че си ги знаем!

6

Членска карта №7

преди 6 години

до 5В не така далечната 1920, вашите подобия се радваха, че са разбили комунистите и пучистите, пък след десеттина години се возеха в конски вагони и се къпеха на държавни разноски!

5

Членска карта №7

преди 6 години

За малко да напишете, че партията на Свободата печели изборите! Един път 29%, по-долу пък 26%...

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Кои са въртоглавите? Сигурно тук сте коментирали нещо на тази тема, но съм го пропуснал и не знам на кои им казвате така.

3

Анонимен

преди 6 години

С тия уши направо е конкуренция на Цецо отличника. Да им е жив и здрав новия Адолф, явно в Австрия се раждат от време някой друг крайнодесен. Интерестно ми е какво мисли за въртоглавите!

2

Smurf

преди 6 години

Консервативна партия в коалиция със нацисти просто прелест

1

Анонимен

преди 6 години

Браво, пич!Пожелаваме ти успехи!