16

Анонимен

преди 6 години

Турските курорти са пълни с туристи, стига вече фейк новини.При това истински туристи, а не като тези по Мутроморието - от отреп-ка нагоре.

15

Анонимен

преди 6 години

Западните туристи вече избягват Турция - и това личи включително и по многобройните затворени сергии из истанбулските пазари. Германските летовници все по-често потеглят към Гърция или Испания....Вчера се върнах от Дидим. Курортите им се пръскат по шевовете от туристи. ДВ пак си измисля.

14

до 13

преди 6 години

Това е защото в БГ новините винаги се представят едностранно и така да се каже политкоректно. Всички пишат, каквото им нареди Еднокнижника, а той нарежда това, което му нареди Мама Меркел и Брюкселските му господари.

13

Анонимен

преди 6 години

"И двамата смятат, че незаслужено ги подценяват. И на двамата Западът периодически им обръща гръб. И двамата обичат да се показват като силни мъже" пред публиката си и често повтарят, че са приятели."САМО ЕДНО НЕЩО ПРОПУСНАХА - И ДВАМАТА СА ЛИДЕРИ НА СИЛНИ И ДО ИЗВЕСТНА СТЕПЕН СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ.

12

Анонимен

преди 6 години

Много слаб анализ, много ...Нищо общо с журналистиката.

11

до 7

преди 6 години

Българите също спадат към тази група, защото подкрепят навлеците.Поне с официалната позиция на Правителството на Суджуците. Народът е друга бира.Той винаги е бил за Русия и против навлеците.

10

Анадолски

преди 6 години

Дойченцето велееВсеки път с Ердоган и Путин си игралооНо когато разбрало, че не са лесни плачкииСи казало чай да ги провокирам :-)

9

до 6

преди 6 години

Всички се мазнят на Господаря на света, дори тези които водят хибридната война срещу него.Защото добре знаят, че ако го ядосат - лошо им се пише.Търпението на Путин е огромно, но не е базкрайно все пак. Да не забравяме.

8

аджамия журналист

преди 6 години

Нищу са сятам, ама пиша, ко да прая... ...пари падат! Да няма да търкам тибиширя у мааалата я?

7

Анонимен

преди 6 години

Турция и Русия ако се съюзят ще изчистят Черно море от навлеците за няколко часа.И ще имат обща граница при Варненския залив. И ще имат приятелски срещо за по кафенце на "Гюнеш Кумаслъ" (на Български: Слънчев Бряг) или пък на "Золотые пески"

6

До 2

преди 6 години

И кои, според тебе са навлеците? Българите ли?

5

шматка

преди 6 години

Ердо се мазни на Путин.Затова купува ЗРК.Кой ще напада Турция че купуват тези ракети.Те са в НАТО отделно си оправиха взаимоотношенията с Русия.За чии са им тези ракети.Мазен Ердо

4

Анонимен

преди 6 години

Нашите поробители се сприятелиха с нашите освободители!Волене, кажи нещо?Ние с кои сме?

3

редник

преди 6 години

Много женствено-емоционален анализ ! И нищо друго !

2

Исмет

преди 6 години

Реджеееп Тааиииип Ердогааааааннн хадииииии

1

Анонимен

преди 6 години

Завиден и обширен анализ. Направо за Пулицър...