111

Анонимен

преди 6 години

Ако страната се управляваше с намерението да се развива и да се подобрява качеството на живот, то това щеше да се случва, обаче се управлява така ,че да се подобри качеството на живот, само на тези, които я управляват, като те го постигат взимайки от тези, които не управляват и това си идва с последствията, които ще са през 2030-та да е останал един град икономика с малко по-млади в него и то българи, останалото деградиращо ромско гето! Няма ръст на икономиката, един предстоящ да се спука балон.

110

Анонимен

преди 6 години

"Няма как да компенсираме толкова бързо щетата от социализма."Пак другите са им виновни, типично по гербаджийски!

109

Коста

преди 6 години

Питане към хората недоволни от заплатата си (то кой ли не е): в каква сфера работите? В каква сфера искате да работите? В каква сфера можете да работите?

108

дебел депутат

преди 6 години

това са долни лъжи , в България се живее прекрасно :)

107

Анонимен

преди 6 години

Така се упеавлява!

106

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно ви го гарантирам, след 10 години 1 град икономика с най-вече чуждестранни компании и останалото деградиращо ромско гето!

105

Бай Ганю Брадърс

преди 6 години

С две думи.....БГ-то е бита карта.Мат'ряла емигрира в чужбина,младите не стават за нищо,старите хора разчитат на едни 150 лв, мутрите и чалгарките се множат, българките не раждат обаче всяка вечер обикалят по чалготеки,абе природата си знае работата.За това яжти,пиЙти и сИрете,докато имате стотинки.

104

Кристиан

преди 6 години

До ПричинитеКой тук говори изобщо за сравнение с Германия?Пак не сте в час с новината!Сравняваме се само с балканските страни а Гермнаия няма нишо общо с тях!

103

Анонимен

преди 6 години

След 10 години бг икономиката ще са междунардните компании с офиси и складове в софия :D Останалото ромско гето, така се управлява, не се насърчават бг фирми и предприятия да се развиват, само се смуче от тях, все повече се очертава да смучат и така до 10 години, когато ще е останал един град икономика и останалото ромско гето, където живеят вечните верни избиратели на партията дала най-мн пари :D

102

Komunist

преди 6 години

"Няма как да компенсираме толкова бързо щетата от социализма....SlavchOO...,demokraticen IMigrantin da te zaplodi...Ili SoroSS da ti spre grantovete.Muhul

101

Ицо

преди 6 години

Къде биле проблема.. ами материала в БГ е много ***, там е проблема. - желае да бъде ограбван от политиците, като 30 год. гласува за едни и същи вариации на БКП. - вечно се надява някой друг да дойде да го "оправи". - когато има протести и инициатива за промяна, предпочита да си стои вкъщи на диванчето и да гледа лъжите по медиите на КОЙ.Това е положението, ще сте перни до края на дните си, свиквайте.

100

Темида

преди 6 години

Не е в БЕЗНАКАЗАНОСТА споко.Проблема е, че народа е ултра *** и не разбира, че най-най основния проблем е липсата на каквито и да е наказания за когото и да било.

99

Анонимен

преди 6 години

Всеки краде, затова, наистина ли си мислите, че това е някакъв майтап, че всеки краде, и че над 10 млрд на година от бюджета потъват в злоупотреби?

98

До Blackradio

преди 6 години

Брат, излез от селото или от кварталната кръчма. Работа за квалифицирани работници има повече отколкото хора, които да я вършат.И пари се дават и за партия никой не пита.

97

Анонимен

преди 6 години

30 години по над 10 млрд на година се извличат от бюджета, ако искате бачкайте повече и се раздавайте за родината.

96

Манолски

преди 6 години

Например в нашата фирма, управителя е адски алчен и безхаберен, води я към фалит и държи персонала с ниски заплати, а самия той я източва с фиктивни фактури, представителни разходи и прочие. Въпреки безобразията той продължава да безчинства и да се нагушва и явно е удобен щом не го махат. Сигурен съм че примери като този има бол и проблема е някъде там, че алчността побеждава благоразумието

95

Причините

преди 6 години

1. Питайте българския работодател защо заплатите ни са такива.2. Освен работодателя, да видим и себе си. Каква е производителността на труда на средностатистическия българин в сравнение с тази на германеца? Да сравним и качеството на произведения продукт или услуга с качеството, предлагано в развитите държави?3. Добавете и друг факт - колко процента от населението ни представляват хрантутниците в зряла възраст (18-65 г.)?

94

Анонимен

преди 6 години

До 102 ББ не създаде корупцията в страната. Тя създаде ББ. Моля те, беше си страшно положението, много преди него. Това не го оправдава, но нека бъдем честнию

93

Анонимен

преди 6 години

Няма да пиша повече, че си изхабих неограниченият ограничен интернет на бърза скорост с това клипче, което постоянно се пуска автоматично :D

92

Кеф майна

преди 6 години

В булгарето НЯМА народ,,икономика,земеделие,здравеопазване,съдебна система,управляващи и т.н.От 681 година тази ''държава'' боксува.Слаб народ,бедна страна.