7

Исторически факт

преди 6 години

Как е възникнала мафията?На семеен принцип!Затова е неразбиваема.

6

За да няма обвинения

преди 6 години

че в някой град някоя партия е станала еталон за корупционна форма на изява на явлението "семейственост",предлагам:Нека някой да проучи добросъвестно и много детайлноколко човека от работещите в БАН са роднини на академици, член-кореспонденти и професори,колко от БАН-аджиите присъстват там като цели семейства (бащата,майката, децата им, снахи и зетьове - всички до един) работят или в един и същи институт или в сродни институти?Тогава да преценим кой в България днес е еталон за семейственост

5

гербист от ЕНП

преди 6 години

Цялата история с Габрово и с политически некоректните към нас медии са смехотворни. Ние не искаме извинение от никого, още по-малко от народа или от някакви журналисти, защото сме над тези компромати. Ние не искаме такива компроматни войни.

4

Анонимен

преди 6 години

В по големите случаи не семейните връзки а любовните са проблем . Ама при положение че тези които коват закона са същите които го нарушават....Всичко е загубило смисъл в тая държава .Партията пак стана най важната и над морала -всичко може щом е от ПАРТИЯТА Мен хулите не ме смущават,врагът с които те покри аз знам, аз вярвам, че си права,когато съгрешиш дори!

3

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ нали дойдохте да се борите точно срещу тези неща. Проблема не е в това че назначавате близки, проблема е , че повечето са неграмотни и това е във всички общини. Глупостта е и при Вас щом се оправдавате че при БСП е било същото и ние ще прави така. И с А.Тодоров надминахте и онези времена за заплаха на друго мислещите и създаване на номенклатура от роднини.

2

от един корен?

преди 6 години

Другарю Дончев, да не искаш да кажеш, че твоето куче и пудела на пожарникаря са от един корен?

1

Анонимен

преди 6 години

Томи Пелтека от Габрово надмина и колегата си Делянчо Джуката от Хасково.Тоя е назначил на работа в Общината не само цялата си рода, а и родата на жена си.Дъщеря му е полуграмотна, дори няма и висше е назначена за Главен експерт в Община-Габрово.Такъв цирк може да има единствено в БГ - държвата на празните Тикви и овчия народ.