50

Анонимен

преди 6 години

"Та логиката на неговия въпрос визираше "Шайката на Румен Радев""Въпросът на Николаев визираше "шайката на ГЕРБ" както ти самият я наричаше, преди да станеш неин депутат. Продължаваш да се самозакопаваш с жалките си опити да ни баламосваш. Подавай си оставката и изчезвай.

49

Анонимен

преди 6 години

а.т.Мили другарчета,аз повече няма да правя така...:'( :'( :'(

48

Анонимен

преди 6 години

Нагъл, самозабравил се гербераст.

47

Рос Плевн

преди 6 години

Тони,желая те.Толкова си подхождаме.Дует "!!!!Пусис"

46

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе тоя запъртък много обича да рови бе, то като видиш едно лейно трябва или да го заобиколиш или да го прескочиш и да си връвиш напреж по пътя, пък тоя като клекне, кат го зарови, рови, рови, та дорде са размирише, та овони всичко навред... около него трябва само с противогази да са ходи и ботуши ама високи, щото ниски никаква работа не вършат...ама таквиз хора са лоши и за приятелите и за другите и затуй и на него ще му сготвят попара та гореща ще я сърба дорде са чуди от дека му е дошло...

45

Анонимен

преди 6 години

Тук пише някой гласувал за този из.род или за Валката , с бюлетина на ГЕРБ . ПЛЮЯ НА СУРАТА ТИ. Замълчи .

44

Жиб.

преди 6 години

Неговите заплахи нищо няма да струват пред моите заплахи и дори действия,ако стана председател или президент и подпукам червените ***!!! Обещавам да бъда много по-добричък от Пиночет и определено няма да приличам на него,понеже като пръв антифашист съм върл противник на най-голямата фашистка мафия у нас: съветско-комунистическата!!!

43

Грудю

преди 6 години

Какво недоволствате Вие сте си го избрали

42

Анонимен

преди 6 години

Тези винаги се извиняват писна ни от извинения всеки ден. Върнете откраднатите пари извинете се на целия български народ оставките и да ви няма, циркаджии.

41

Анонимен

преди 6 години

Няма какво да се извинява! Какви заплахи,какви глупости! Водещия с блуждаещ поглед ,не смее да го погледне пък го пита за разни шайки! Къде бяха заплахите от Тодоров,че нещо съм ги пропуснал!?

40

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБерски му.мии, безсрамници , долни из.роди !

39

Анти-Тодоров

преди 6 години

Гаден плъх!!!!! Мнооооого отвратителен!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Той не е заплашвал- аз заплашвах. Но аз не заплашвах Виктор Николаевич а идиотската му черв.партийка,която вечно се не наяде,не напи и не накраде!!!

37

Българина

преди 6 години

Това е то герб, аз исках да кажа нещо но вие не ме разбрахте какво съм искал да кажа, аз такова друго исках.... Така вече трети мандат и той няма да е пълен...

36

ДДТ

преди 6 години

Най-върлите врагове и съперници на ГЕРБ не биха могли да измислят и наложат такава особа,като "героя на деня" А.Тодоров. Въпреки многото изписано за него в тези дни, не се разбра по какъв начин ГЕРБ си набутаха таралеж в гащите и сега са безсилни пред него. Виждам стаен страх в техните водачи - Тодоров ги е стиснал в мъртва хватка с компромати. Ще ги хързулне той по нанадолнището...

35

Анонимен

преди 6 години

Супер, извини се! Браво! Сега да си подава оставката и да се маха завинаги от общественото полезрение!

34

а бе

преди 6 години

червените тролчета се увартата като пате в кълчища.един път босфор тиви е на герб друг път плюели по герб .айде уточнете се де палячовци

33

Анонимен

преди 6 години

Хайнрих Химлер се извинява??? Какво извинение бе? Направи водещият на пу.ка ! Дай да ти го муш.нат пък после да ти се извиняват? Искаш ли? Такива ги познавам много като тоя химлер! Този неанде.рталец знае ли изобщо как да се държи като човек пред камери и общество? Ама какъв човек като е влечу.го? На един такъв му направих физиониомията като на хитлер!!

32

БРЕЙ

преди 6 години

ТОДОРОВ СТАНА МИ ХУБАВО,КАТО ДАДОХА ДВЕ РУСКИ ПОДВОДНИЦИ НА ДЪНОТО НА СРЕДИЗЕМНО МОРЕ,КАК ИЗЛЯЗОХА НАД ВОДАТА И ПОД ВОДА ПРАТИХА ДВЕ ТРИ РАКЕТИ ПО ИДИЛЧЕТАТА,КОИТО РЯЗАХА ХРИСТИЯНСКИ ГЛАВИ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА,ЗА ЕДНА ГОДИНА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА СЪС СИРИЯ,ЕТО ЗАЩО ТОДОРОВ ЧАРШАВЧЕТАТА ОТИДОХА НА КРАКА ПРИ ПУТИН ДА МУ ПРЕДЛАГАТ СДЕЛКА,ХА,ХА ,НЕ ЗНАМ ДАЛИ СТАВА ХУБАВО С ТИЯ ДОСИЕТА,ЩОТО ЦЯЛ СВЯТ,ИМА АГЕНТУРА.

31

Извинен си-

преди 6 години

Oтивай си !