66

реалист

преди 6 години

Друго си е когото котарака е ваш. ГЕРБ И Патриоти легимираха схемите за усвояване на държавни пари. Не е нормално да казваш на лошото добро и на доброто лошо.

65

Анонимен

преди 6 години

Тоя па и китайски мъдрости пусна в действие! Валерка, сладки ли са ти гербаджийските парички дето ги измъкват от нашите джобове? А?

64

Анонимен

преди 6 години

монголоидната мишка подкрепена с американски долари от собствениците на държава - САЩ, решила да изцърка нещоцър-цър-цър!

63

Като чета

преди 6 години

си цъфнал. А пък ние ходим на почивка в ДЕ и пак ни стигат парите. Ел.техник ли си значи си се преработил!!!

62

Агент Ориндж

преди 6 години

Другарю Симеонов, още ли не си вдянал, че това роднинско преплитане при вас, "управляващите", води само до кръвосмешение (инцест) и от там до *** на цялото ви "управленческо" поколение?

61

Анонимен

преди 6 години

и теб ще те стигне НАРОДНАТА любов Валка и теб и родата ти, целувай Бойко по често че ти си свикнал да си по ми яр

60

Анонимен

преди 6 години

наредили сте се всичките един до друг роднини, като суджуци на прът

59

samo taka do kato vi

преди 6 години

Хубаво, че се махнах и идвам от време на време само да ви се кефя как мизерувате в БГ.Аз бачкам като ел. техник а половинката мед. сестра и направо се родихме от както сме в ДЕ. Плащам 700 евро квартира за самост. апартамент и пак не мога да изхарча цялата си заплата а на половинката я пестим цялата. А тука мизерувахме и двата като ходим на работа, пожелавам ви да мизерувате още много време

58

Анонимен

преди 6 години

ти ли бе Симиончов.... ти ли бе предател народен... ти си готов и майка си да продадеш само и само да си в кюпа с кумовете и медеца

57

риторично

преди 6 години

Не зная котките каква работа вършат, ама виждам какво е в здравеопазването, държавната администрация, образованието, търговията, услугите, Бюрата по труда, Инспекцията по труда, заплащане на труда, права на работещите, разходи за електроенергия, храна, лекарства, дрехи, обувки... Сега и по ТЕЛК ще ударите със секирата.Иначе давайте напред с народните носии, хора, песни, Ботев, Левски, паметници и 500 год турско робство...

56

1

преди 6 години

Този не човек,голям политик,го направихте,всички телевизии,го разхождат,като панаирджийска мечка,а толкова е бос,че не може да бъде,един брат-ром,по свързани изречения прави от него.

55

Анонимен

преди 6 години

СЪЖАЛЯВАМ БЕЗКРАЙНО ЧЕ ПОДКРЕПИХ ТИЯ САМОЗВАНЦИ- ПАТРИОТИ. НИКОГА ВЕЧЕ.

54

до 1

преди 6 години

когато една жена независимо от възрастта извършва дейност която е срещу България няма никакви права в България !!! Слабо ме интересува какъв пол и на каква възраст е един терорист или такъв работещ за чужди държави...те не са добре дошли при нас

53

Анонимен

преди 6 години

Той котаракът като дойде ще ви излови всичките мишки дето сте на жълтите павета.

52

Анонимен

преди 6 години

Хей ако мишката случайно се окаже моя кум дали ще мога да го хвана ? Какво мисли Валерката по въпроса колко струва таз голямa ограда ?

51

OMG_Lucker

преди 6 години

И кой ще прецени дали котаракът лови мишки? Ти ли? Ти последна инстанция ли си?При назначаване на държавен служител ТРЯБВА да има прозрачен конкурс. Това ясно ли е? Такъв е законът. И съответно твоят коментар не е релевантен. Както би трябвало да е и при държавните поръчки, но и там желаете да правите машинации, нали така г-н Министър?Да повторя: законът в България е такъв. И трябва да се спазва. И извинете, ама искаме да се спазва.

50

редник

преди 6 години

" Според него обаче не било важно дали котаракът има роднини, а дали лови мишки. " ---- Ами ако мишките са му кумували ? За слабоумни лакърдии !

49

Анонимен

преди 6 години

Важно е да има акъл а не като някои назначиха глупаците и познаи ето резултат от това следовално батко братко кум геит и нам какво си и нащо си си пролича навсякъде нима нее просто работи за която и да било свера е синове дъщери че няма да сложи чужд човек щом е фирма си слага което иска това е частно управление а не държавно един сложил сина си един дъщеря си зълва си ми кого да сложи мене няма да стане

48

Lepr

преди 6 години

Важно е какво казва суверена. Време е да си синхронизират джоба с общественото мнение. Така се става политик.

47

Анонимен

преди 6 години

Държавна заетост - Германия, Франция, Швейцария - 15%, Австрия 10%...Гърция - 21-22%!!! България - 28,80% Има и преди нас - Норвегия, Дания (тях няма да коментирам, построили са си социализма) и ... Русия. Много, ама много мишки ловят чиновниците, около 7 милиона.