49

ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШО

преди 6 години

По Тошово време такива бяха по мините или в Белене. Демократите ни съсипаха. Костов ги научи на такова поведение тия келемета.

48

Анонимен

преди 6 години

Евала на служителя точно така се прави.Само трябваше да му навре пожарогасителя и в ***.

47

Еми

преди 6 години

Малко му е било на този гъзар,заради такива *** стават проблеми навсякъде

46

,

преди 6 години

Браво на служителя от бензиностанцията, така се прави, защото ако беше станал пожар щеше да го разпънете, че не си е свършил работата. А за комплексара какво да се коментира - ***, с лопата да ги ринеш такива като него.

45

sante_dog

преди 6 години

А най-готиното е, че човека с пожарогасителя е бил приветстван от шефовете си и е получил подарък телевизор за постъпката си. Евала и на него и на началниците за тази им постъпка!

44

Иван Пешев

преди 6 години

Човек действа адекватно той е сложен там да гаси огъня , това че някакъв *** не иска да пусне огъня и си го държи в ръката не е проблем на този който е сложен там да предотврати по-голяма трагедия

43

1 съседа

преди 6 години

в коментар в фейсбук, съседа с тойотата разказва, че служителя е предупредил изрично младежа, че тук не е място за пушачи, на което е получил типични за *** псувни...

42

44

преди 6 години

но най-ме кефи реакцията на клиента на другата колонка, или по-точно липсата на такава - пича си продължи да зарежда все едно не е там

41

Ivo

преди 6 години

Да бяха само от Перник такива щеше да е добре,но такива с половината от нацията.

40

44

преди 6 години

ако се вгледа внимателно човек, се вижда че пушещия разменя реплики с някой извън кадър, а в последствие в кадър влиза служителя на бензиноистанцията точно от същото място. вероятно го е предупредил че не се пуши, но тарикатчето отвърна по типичен за този тип хора начин (личи си по езика на тялото му...)

39

Анонимен

преди 6 години

pernishka pecka--prosti hora

38

Анонимен

преди 6 години

Някой пробвал ли е да запали на Златев бъркочите с цигара,ако успее нека се обади, ще му зареждам колата цяла година за моя сметка. Виж метан,пропан са друга работа.

37

Свободен българин

преди 6 години

До Евролибераст - Ако не целиш провокация на коментарите, да знаеш много си т-ъ-п.

36

Анонимен

преди 6 години

Перник е диагноза, ако завършиш 3-ти клас, значи си професор от Пернишкия Университет по Технологии, Комуникации и Архитектура

35

Анонимен

преди 6 години

Не го съдете строго момчето.В Перник още с каруци се движат и не знаят, че по бензиностанции не се пуши.Като светнат двама трима като тоя и те ще се научат.

34

Анонимен

преди 6 години

Що така бе, Радев, що не си държиш избирателите по-изкъсо, що ги пускаш с цигара по бензиностанциите

33

Анонимен

преди 6 години

От постъпката и на двамата лъха на прованс , ама турбо прованс.Всеки може да не съобрази, къде се намира. От друга страна, ако беше го предупредил, че ще му изпразни пожарогасителя отгоре , не вярвам че момчето щеше да стои така безучастно - Липсва общуване , спор няма.

32

inatut

преди 6 години

Перничанин, ко искаш. Аз даже се учудвам, че не зарежда той с бензин.. Трябваше след това и директно с "Тайфуна" у главата и да се приключва.

31

Браво

преди 6 години

така трябва да се действа с нашите ***. То момченцето сигурно не може да чете ама сега ще запомни какво не трябва да се прави на бензиностанция.

30

Инспекция БТ

преди 6 години

До Евролибераст, това не е "раздаване на правосъдие", а вземане на предохранителни мерки, съгласно инструктажа за бопасност! В него пише, че първото, което трябва да се направи при наличие на горящ източник до колонките за зареждане е незабавно да се използват наличните пожарогасители и да се загаси.Ти като празноглав либераст няма откъде да ги знаеш тези неща. Либераст - какво да те правим...