112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен............Сърбите винаги са били ПО-КАЧЕСТВЕНИТЕ балканци. *** е най-миризливият и противен екземпляр от Балканите...Русофилите винаги сте изпитвали перверзно удоволствие когато плюете по България и българите и да възвеличавате сърбите. Само, че си забравил да кажеш, че споменатите от теб качества притежават единствено руските мутации на ***.

111

Анонимен

преди 6 години

Никой не е изнинадан от късата памет на сърбите, които запалиха най-кървавиия конфликт в света, в разпадаща се Югославия, след Втората световна война.Сърбите извършиха нечувани кланета, разрушиха стотици градове и села, изнасилваха масово и проведоха етническо чистене над несърби, придимно над албанцште.Затова автоновната република Косово от б Югославия, стана независима държава, както останалите югорепублики.

110

Анонимен

преди 6 години

Въпроса е МНОГО ДОБЪР!!!!Сърбите винаги са били ПО-КАЧЕСТВЕНИТЕ балканци.*** е най-миризливият и противен екземпляр от Балканите.

109

Тато из Правец

преди 6 години

Щото в Косово има амуджи и на Балканите трябва да пламне война !!! А в Европа трябва да е спокойно и да продават оръжие !!!

108

Анонимен

преди 6 години

Руското мекеpe Вучич го знаем какво ще излае, не се различава от българския си аналог Радев. Но какво мисли премиера на Сърбия Бърнабич? Или нейното мнение не се смята от русофилите за меродавно защото има нетрадиционна сексуална ориентация.

107

българи идиоти

преди 6 години

Сърбите ти виновни. Кой призна Македония- Ж. Желев. Айде пиши по форумите.

106

сърбофоб!

преди 6 години

Крал Марко е син на крал Вълкашин от сръбският род Мърнячевич. Който твърди, че въпросният най-верен турски васал (загинал в битка срещу християните, под турско командване!) е българин да има много здраве и дълъг живот за да има много време за четене...!!!

105

Анонимен

преди 6 години

Крали Марко е българин. Обаче не е положителен герой, той ни е предал на турците, както и цар Иван Шишман. Сърбите са върли шовинисти и очакват, че другите ще им мълчат. Но наглостта се отговаря с наглост, а сръбската наглост е огромна. Сами си унищожиха държавата сърбите и ако продължават да лаят ще останат само с Белград и околоността. И без това, това са реалните етнически граници на сърбите.

104

Анонимен

преди 6 години

До BlackradioАми чети, няма да ти навреди.

103

Албанец

преди 6 години

От Сърбиа страда всички на балкана,наи ощетена е България обиха много българи и си е факт .Поздрави

102

Анонимен

преди 6 години

Ниш е хубав, български град. Ходил съм там. Сърбите ни го откраднаха. Всъщност сърбите много обичат да крадат чужди територии.

101

Анонимен

преди 6 години

А някой пита ли ги тях как създадоха изкуствената държава и нация Македония и с цената на колко български живота?

100

Анонимен

преди 6 години

Истината е по средата. Косово не трябваше да се отцепва, оттам излезе духа от бутилката и сега спиране няма, последваха - Крим, Каталуния. Сърбите имат най-голяма вина за разпада на Югославия, защото са шовинисти и искаха да командват всички в Югославия. Другите нации също имат вина, щото са националисти - албанци, хървати. Всеки национализъм е вреден. А Европа и САЩ имат най-голямата вина, те наистина имат двоен аршин и неведнъж са го доказвали! Всички са виновни, така че сърбите да не лаят!

99

Русофилски лъжи

преди 6 години

До ODESSA...............Хитлер е предлагал да заменят сина му, обикновен лейтенат срещу фелдмаршал.....Пренасяш пиянските приказки от Копринка за величието на Сталин във форума, ***. Нищо общо няма с действителността. И с кой фелдмаршал по-точно е искал да го разменят?

98

Ко?...Не!

преди 6 години

Да защитаваш наглите и крадливи сърби, които са заграбили толкова много българска земя, означава че си или МАЛОу.м.е.н или чуждо М.Е.К.Е.Р.Е. Не забравяйте, че преди да ни откраднат Западните покрайнини, подло ни отнеха Македония, където издевателстваха над местното население, а преди това ( след руско-турската война ) присъединиха Поморавието с редица български градове - Ниш, Пирот, Враня и т.н. Или там е имало сърби? Историята четете, юроди!

97

Анонимен

преди 6 години

Всичко което е зле за Сърбия е добро за България! Няма друг славянски народ на света не на балканите които така да е унищожавал и кал българите както сърбите.Сръбския терор над българите е по голям и от турския а в Македония избиваха всеки които се нарече българин и по този начин създадоха изкуствена нация на основата на българите това не се е случвало никъде по света.Така че не ронете сълзи за тях.

96

Анонимен

преди 6 години

Руските *** са по съвместителство и сърбомани и хвалят "юначните" сърби. но само при положение, че са против ЕС и НАТО.

95

Анонимен

преди 6 години

Питай Путин, защо за Крим може, а за републиките в Северен Кавказ и Татарстан неможе :) ама гледай да не ти се разсърди и да ти спре рублите

94

ДО КО? - - НЕ !

преди 6 години

ти да не си му светил на баща му , кога го е правил , , та знаеш какъв е крали Марко ?Сърбия и крал ДУШАН И СТЕФАН СЕ ПОЯВЯВАТ ЧАК КЪМ 16 ВЕК- - - - Щото може и да е българин от МАКЕДОНСКА БЪЛГАРИЯ , , , , ЩОМ И БЯЛГРАД- СТОЛИЦАТА НА СЪРБИЯ Е ОСНОВАН ОТ БЪЛГАРИ , , ,И ЧАК ДО АЛБАНИЯ И АДР. МОРЕ Е БИЛО БЪЛГАРСКО ?? А знаете ли братя българи , , колко български манастира има във АЛБАНИЯ ??ДЕСЕТКИ СА , , , , И ОЩЕ ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ ТАМ , ,СЛЕД 1000 ГОДИНИ !!

93

Анонимен

преди 6 години

Сърбите да върнат западните покрайнини после да питат пак същия въпрос._________сакън недей, Решетников и Гумен Гадев не са съгласни