12

ВЪРНИ СЕ ТОШЕ

преди 6 години

До *** ИдиотаИЗГОДНО Е ЗА ДЕМОКРАТИТЕ И АМЕРИКАНОФИЛИТЕ! ПРЕЗ СОЦА ТАКИВА НЕЩА НЕ СЕ СЛУЧВАХА, А И ОСВЕН ТОВА, ШКЕМБЕТО СТРУВАШЕ 13 СТОТИНКИ, БИРАТА 15, ТАКСИТАТА БЯХА ЕВТИНИ! НА МОРЕ ПО 2 ПЪТИ ХОДЕХМЕ, ВСЕКИ ИМАШЕ ЖИЛИЩЕ!

11

Мунчо Идиота

преди 6 години

Ах, колко сме жестоки всички. Децата са жертва. Ние сме виновни. Милите. Така говорят доста /може би платени/ умни глави. Някой накара децата да се чувстват безнакани и много велики. На кого е изгодно?

10

Казвам че

преди 6 години

През лошия соц имаше детски педагогически стаи, всички по-буйни деца се знаеха. Насочваха ги към спорта и ставаха Човеци, медали печелеха за БГ.Като казвам че Жената не трябва да работи, а да възпитава децата си, да прави Човеци. *** се смеят. Всеки истински мъж не позволява на жена си да работи, освен за удоволствие. Жената ражда, трябва да има контрол върху децата. Да им готви здравословна храна, а не да набиват банички. Виждам истеряса майки масово бият децата си, правил съм забележки

9

НА КОЙ НИ ОСТАВИ ТОШ

преди 6 години

По Тошово време такива неща не се случваха! Имаше сигурност, образование, децата бяха възпитани!

8

Родител

преди 6 години

Синът ми е на 14 и мога да ви кажа с голяма болка в сърцето,че повечето деца коитоса тръгнали по този път не са от махлата!Повярвайте ми ще стане много страшно.Децата имат огромно чувство за безнаказаност и не им пука ни за родители, ни имат страх от полицаи!!!.Според мен вече е време да се забранят много неща в интернет!Който има деца ме разбира!!!Аз все още успявам да изкопча с разговори информация за случващото се с моето дете,колкото повече научавам за днешните деца,толкова повече ме е страх

7

Аз

преди 6 години

За жалост нямаме ефективни наказания за непълнолетни и малолетни, които да осигуряват превенция или реална промяна на поведението. Не може да се очаква 13 годишно дете да лежи в затвор заедно с разни рецидивисти и това да бъде възпитателна мярка, но трябва да се намерят други ефективни форми на наказание. Трябва да се почерпи и от опита на други страни. Ако не се действа незабавно, а решението на проблема само ще съсипем още бъдещи поколения!

6

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ще криете етноса?

5

:))

преди 6 години

незабавно трябва да се разреши на полицията малко да бие...няма оправия иначе....

4

Анонимен

преди 6 години

Ама това наистина е в центъра на София ахахаххах тези са големи оптимисти

3

Анонимен

преди 6 години

защо условна? това си е нападение с хладно оръжие, опит за грабеж. Утре ще намерят пистолет и ще застрелят персонала.

2

ДА

преди 6 години

До АнонименСкапана е държавата и законите!Ако има яки закони,които да се спазват-няма никой да смее да гъкне!Ама така е при българската "демокрация"!

1

Анонимен

преди 6 години

Наркоманчета скaпани...в панделата след 1 година за тоя с ножа.